Resultaten voor winkel medische hulpmiddelen

Uitleen Hulpmiddelen Zorgsaam.
Voor een aantal hulpmiddelen is een medische indicatie nodig. Mocht u nu een hulpmiddel op willen komen halen voor uw partner of buurvrouw, dan dient u de gegevens id-bewijs zorgverzekeringspas van deze persoon mee te nemen! Bij Zorgsaam kunt u tijdens onze openingstijden terecht voor de uitleen van al deze artikelen. De meeste kleine artikelen hebben wij op voorraad, de grotere artikelen zoals hoog-laagbedden worden indien mogelijk de volgende dag bij u geleverd. Behalve op zondag. Zorgsaam Winkel Apeldoorn.
Paintballen
Hulpmiddelen lenen of huren Omring.
Daarna bedraagt de huur van de krukken/looprekje is 050, per dag en rollator 085, per dag. Voor de overige hulpmiddelen heeft u een indicatie nodig. Het gaat dan om bijvoorbeeld bedverhogers klossen, toiletstoelen, douchestoelen, toiletverhogers en rolstoelen op medische indicatie.
madame
Thuiszorg Winkel Tiel.
Bestehulpmiddelen is als thuiszorgwinkel in Tiel al meer dan 30 jaar een betrouwbare en goedkope winkel voor uw hulpmiddelen. Soms is het leven nét wat gemakkelijker met hulpmiddelen. Bent u u op zoek bent naar een rollator, sta-op-stoel of een bloeddrukmeter?
luchthaven zaventem vertrek
Welkom bij Thuiszorgwinkel Assist ZorgFarma.
De low vision adviseur helpt de klant bij de juiste keuze van hulpmiddelen om beter te zien en zelfstandig te lezen. Zij geven professioneel advies inzake aanpassingen voor slechtzienden. Voor meer gespecialiseerde hulpmiddelen, zoals vergrotingssoftware werken zij samen met een externe partner. Allerhande medische hulpmiddelen voor jong en oud aan zeer voordelige huurprijzen.
esta
Vacatures bij Zorg Farma De Lindeboom, Thuiszorgwinkel en Aurilis Zorgjobs.be.
Zorg Farma spitst zich enerzijds toe op geneesmiddelen distributie via apotheken De Lindeboom en anderzijds de distributie van medische hulpmiddelen Assist Thuiszorgwinkel en Aurilis Hoorcentra. Dankzij de synergie tussen apotheken en hulpmiddelen komt er nog meer ruimte voor innoverend en sector overschrijdend werken.
sea life blankenberge
Clinicare Welkom.
Wij richten ons naar particulieren alsook naar artsen, thuisverpleegkundigen, pedicuren en medische diensten. Samen met u zoeken we steeds naar de beste oplossing afgestemd op uw behoeften en wensen, hierbij wordt u steeds geholpen door een professioneel team. Ook bij ons geniet u van de terugbetalingsmogelijkheden voorgeschreven door het RIZIV en begeleiden wij u graag met de aanvraag. De winkel bestaat uit 2 verdiepingen. Op het gelijkvloers vindt u sportbandages, steun en compressiekousen, verzorgingsproducten, medisch materiaal, en zo veel meer Op de eerste verdieping treft u al onze comfort en hulpmiddelen zowel voor verhuur of voor aankoop.
ramen en deuren
Zuiver Zorg Thuiszorgwinkel De Organisatie voor alle Hulpmiddelen.
Zuiver Zorg staat midden in elke fase van uw leven. Wij bieden simpele oplossingen, hulpmiddelen, advies en informatie voor dagelijkse ongemakken en hulpmiddelen die uw dagelijks leven vergemakkelijken. Voor jong én oud! Zuiver Zorg is aanbieder van zorg en welzijnsproducten in Nederland.
Uitleen hulpmiddelen TSN Thuiszorg verzorgd door TSN.
Home Zorg nodig Uitleen hulpmiddelen. Verpleging Verzorging Wonen en zorg Ebbingepoort Mercator Voor Anker Verpleegtechnische zorg Palliatieve zorg Nazorg bij een beroerte Nachtzorg Wondzorg Zorg bij de ziekte van Parkinson Dementiezorg Uitleen hulpmiddelen Ledenservice Personenalarmering Mantelzorgondersteuning Kosten eigen bijdrage Onafhankelijke cliëntondersteuner.

Contacteer ons