Zoeken naar vegro medische hulpmiddelen

Vegro Breinwave.
Selecteer een pagina. Medische hulpmiddelen en verpleegartikelen zijn een essentieel onderdeel in het zorgverleningsproces. Als specialist in hulpmiddelen wil Vegro Verpleegartikelen zijn klanten optimale kansen bieden bij het verbeteren van de levenskwaliteit. Daartoe steunt de onderneming op een gestroomlijnd distributieproces, dat een hoge servicegraad en leveringsbetrouwbaarheid mogelijk maakt.
speelautomaten
Hulpmiddelen ter ondersteuning Florence.
Wanneer u over een FlorencePas beschikt krijgt u 10% korting op alle hulpmiddelen. Nog geen FlorencePas? Vraagt u deze dan aan! Florence biedt u de hulpmiddelen aan in samenwerking met Vegro thuiszorgwinkels. E-mailadres van de ontvanger. 070 41 31 000.
hypotheekrente
Winkels en uitleenpunten Rivas.
Klanten van Rivas krijgen in de winkels van Vegro en in de Vegro-webwinkel nog altijd korting 10% korting m.u.v. aanbiedingen op hun aankopen bij gebruik van hun Rivas Voordeelpas. Ook kunnen klanten profiteren van de regeling om voor een periode van 13 weken gratis loophulpmiddelen te lenen.
samenvoegen van leningen
Vegro Thuiszorgwinkel Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn.
Help anderen kiezen door de eerste waardering over Vegro Thuiszorgwinkel Alphen aan den Rijn te Alphen aan den Rijn te plaatsen.: Waardeer deze zorginstelling. Er zijn nog geen waarderingen. Klachten over uw behandeling? Lees hier hoe u uw klacht kunt melden. Alle medische hulpmiddelen in Alphen aan den Rijn. Alle medische hulpmiddelen.
traplift prijs
Vegro Thuiszorgwinkel Groningen, locatie Berkenlaan Groningen.
Locatie Deze locatie is onderdeel van Vegro Thuiszorgwinkels. Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier. Er is 1 waardering. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen. Deel dit profiel met anderen. Gemiddeld waarderingscijfer per jaar. Toelichting Dit is het gemiddelde cijfer per jaar, en het totaal aantal waarderingen dat deze zorgaanbieder kreeg. Indien er een jaar ontbreekt, dan zijn er in dat jaar geen waarderingen geplaatst. 20 september 2018 Goedgekeurd door de redactie. Voor mijn moeder ben ik in de zaak geweest Er moest een papagaai besteld worden en een trippelstoel.De trippelstoel was niet op voorraadmaar, de vriendelijke dame achter de balie ondernam. Waardeer deze zorginstelling. Er is 1 waardering. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen. Klachten over uw behandeling? Lees hier hoe u uw klacht kunt melden. Alle medische hulpmiddelen in Groningen.
Medicura Zorgwinkel online medische zorg hulpmiddelen.
Snel en eenvoudig hulpmiddelen lenen via het uitleenformulier. Medicura is specialist in uitleen, verhuur en verkoop van medische hulpmiddelen. Onze medewerkers geven u graag een professioneel advies over welke hulpmiddelen bij u passen en hoe u deze het beste kunt verkrijgen.
Thuiszorgwinkels.
Dat kan met de huistest. Tijdens deze test nemen we samen met u uw woning onder de loep en ontvangt u advies over hoe u met hulpmiddelen zelfstandig, veilig en comfortabel kan wonen. Tal van praktische hulpmiddelen kunnen u daarbij helpen. Voor de verstrekking van hulpmiddelen werkt Envida samen met Vegro.
Vegro Thuiszorgwinkel Tiel Tiel.
Locatie Deze locatie is onderdeel van Vegro Thuiszorgwinkels. Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier. Er is 1 waardering. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen. Deel dit profiel met anderen. Gemiddeld waarderingscijfer per jaar. Toelichting Dit is het gemiddelde cijfer per jaar, en het totaal aantal waarderingen dat deze zorgaanbieder kreeg. Indien er een jaar ontbreekt, dan zijn er in dat jaar geen waarderingen geplaatst. 16 september 2016 Goedgekeurd door de redactie. Goed geïnformeerd over hulpmiddelen die wel of niet vergoed worden door de zorgverzekeraar. Denken met je mee. Helemaal super, dat er een hoog laag bed op ons vakantie adres bezorgd werd en dit. Waardeer deze zorginstelling. Er is 1 waardering. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen. Klachten over uw behandeling? Lees hier hoe u uw klacht kunt melden. Alle medische hulpmiddelen in Tiel.

Contacteer ons