Meer resultaten voor vegro medische hulpmiddelen

Thuiszorgwinkels Vierstroom.
Onze deskundige medewerkers informeren u graag over de mogelijkheden en bieden extra service. Vanuit de Zorgverzekeringswet heeft iedereen in Nederland recht op het tijdelijk gratis lenen van hulpmiddelen, zoals een rolstoel, bedverhogers, douchestoel, hoog-laagbed en matras. U heeft alleen een legitimatiebewijs nodig en de zorgverzekeringpas van degene die het hulpmiddel in gebruik neemt. Indien u lid bent van Vierstroom is het handig om uw ledenpas mee te nemen. Vierstroom werkt voor de exploitatie van Thuiszorgwinkels samen met Vegro Verpleegartikelen.
WC verstopt
Vegro Thuiszorgwinkel Groningen, locatie Berkenlaan Groningen.
Locatie Deze locatie is onderdeel van Vegro Thuiszorgwinkels. Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier. Er is 1 waardering. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen. Deel dit profiel met anderen. Gemiddeld waarderingscijfer per jaar. Toelichting Dit is het gemiddelde cijfer per jaar, en het totaal aantal waarderingen dat deze zorgaanbieder kreeg. Indien er een jaar ontbreekt, dan zijn er in dat jaar geen waarderingen geplaatst. 20 september 2018 Goedgekeurd door de redactie. Voor mijn moeder ben ik in de zaak geweest Er moest een papagaai besteld worden en een trippelstoel.De trippelstoel was niet op voorraadmaar, de vriendelijke dame achter de balie ondernam. Waardeer deze zorginstelling. Er is 1 waardering. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen. Klachten over uw behandeling? Lees hier hoe u uw klacht kunt melden. Alle medische hulpmiddelen in Groningen.
Paintballen
Vegro Thuiszorgwinkel Deventer Deventer.
Help anderen kiezen door de eerste waardering over Vegro Thuiszorgwinkel Deventer te Deventer te plaatsen.: Waardeer deze zorginstelling. Er zijn nog geen waarderingen. Klachten over uw behandeling? Lees hier hoe u uw klacht kunt melden. Alle medische hulpmiddelen in Deventer.
kbc lening berekenen
Vegro Thuiszorgwinkel Tiel Tiel.
Locatie Deze locatie is onderdeel van Vegro Thuiszorgwinkels. Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier. Er is 1 waardering. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen. Deel dit profiel met anderen. Gemiddeld waarderingscijfer per jaar. Toelichting Dit is het gemiddelde cijfer per jaar, en het totaal aantal waarderingen dat deze zorgaanbieder kreeg. Indien er een jaar ontbreekt, dan zijn er in dat jaar geen waarderingen geplaatst. 16 september 2016 Goedgekeurd door de redactie. Goed geïnformeerd over hulpmiddelen die wel of niet vergoed worden door de zorgverzekeraar. Denken met je mee. Helemaal super, dat er een hoog laag bed op ons vakantie adres bezorgd werd en dit. Waardeer deze zorginstelling. Er is 1 waardering. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen. Klachten over uw behandeling? Lees hier hoe u uw klacht kunt melden. Alle medische hulpmiddelen in Tiel.
sta
RHF Medical Productinformatie.
Meestal ontstaan decubitus letsels in de beginperiode van de dwarslaesie als de patiënt langdurig in rugligging verzorgd spoedgevallen, medische beeldvorming, operatiezaal, intensieve zorgen wordt. Deze groep patiënten heeft problemen met immobiliteit ten gevolge van breuken, lage bloeddruk en verminderde voedingstoestand.
malaga
Winkels en uitleenpunten Rivas.
De continuïteit van de dienstverlening aan klanten is echter nog steeds gewaarborgd. Klanten kunnen onder dezelfde voorwaarden met hun Rivas Voordeelpas voor hun zorghulpmiddelen terecht in de winkels van Vegro. De dichtstbijzijnde Vegro-winkels in de regio zijn.: Vegro Aafje-winkel Zwijndrecht.
Vegro Thuiszorgwinkel Haarlem Haarlem.
Het zijn echt lieve mensen, die nog wel. Waardeer deze zorginstelling. Er is 1 waardering. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen. Klachten over uw behandeling? Lees hier hoe u uw klacht kunt melden. Alle medische hulpmiddelen in Haarlem. Alle medische hulpmiddelen.
Openingstijden Vegro Thuiszorgwinkel Deventer Koggeschip 202 in Colmschate.
die het meest in de buurt ligt van de Vegro Thuiszorgwinkel aan de Koggeschip 202 is de F. van de Vooren, Medische Instr. aan de Solingenstraat 45. Meer groothandel in farmaceutische producten in Colmschate Bedrijven in de buurt van Vegro Thuiszorgwinkel Deventer Koggeschip 202 in Colmschate.

Contacteer ons