Op zoek naar medische hulpmiddelen tiel?

Medicura Uw specialist in medische hulpmiddelen.
Medicura is een service organisatie voor het uitlenen, verhuren en/of verkopen van medische hulpmiddelen aan particulieren en zorginstellingen. Medicura streeft ernaar om het functioneren van mensen met een beperking te verbeteren. Dit doet Medicura door het aanbieden van medische hulpmiddelen die een zelfstandig en veilig leven van de eindgebruiker bevorderen.
Paintballen
Scholten Medische Groep Scholten Medisch.
Scholten Medische Groep. Bij Scholten Medische Groep hebben wij al 48 jaar één belangrijke missie: zorg beter maken in Nederland. Dat klinkt simpel, maar dat is het niet. Als merkonafhankelijke leverancier van medische disposables, investeringsgoederen en service onderhoud heb je wat ons betreft een verantwoordelijkheid.
spiermassa berekenen
Vegro Thuiszorgwinkel Tiel Tiel.
Helemaal super, dat er een hoog laag bed op ons vakantie adres bezorgd werd en dit. Waardeer deze zorginstelling. Er is 1 waardering. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen. Klachten over uw behandeling? Lees hier hoe u uw klacht kunt melden. Alle medische hulpmiddelen in Tiel. Alle medische hulpmiddelen.
malaga
Wij helpen u graag.
Dus ook volgend jaar kunt u al uw medische hulpmiddelen bij Mediq bestellen. Het nieuwste CC magazine staat vol inspiratie om uw lichaam en geest weer in balans te brengen. Stap nu over! Wij verwelkomen u graag als nieuwe klant.
nordvpn coupon
Medipoint zorg en welzijnshulpmiddelen. basket. check. twitter. facebook. youtube. linkedin. Medipoint logo. voordeel-advies. voordeel-assortiment. voordeel-vrijheid. search. caret-down. caret-down. n
Bij Medipoint kunt u hulpmiddelen lenen, huren of kopen. In onze winkels voorzien we u graag van persoonlijk advies, of bekijk het assortiment in onze webshop. Bezoek onze webshop. Kosteloos hulpmiddelen lenen? Dat doet u snel en gemakkelijk bij Medipoint.
PK Benelux B.V.
Zij houden zich continu bezig met productontwikkeling, product en dossierregistratie, marketing, sales en distributie van een breed assortiment OTC medische hulpmiddelen voor A merken en private label. PK Benelux is onderdeel van Peters Krizman. Deze organisatie richt zich uitsluitend op OTC medische hulpmiddelen.
Homepage.
Niet alleen van gassen maar ook een breed scala aan instrumenten, apparatuur en toebehoren die de medische wereld voorzien van dat wat levens red of het makkelijker maakt. Meer over Huisman Medisch. Huisman medisch heeft een compleet aanbod in hulpmiddelen, instrumenten en voedingssupplementen. Diagnostiek Verhuur Therapieën Gassen Voeding Verzorging en. Bevochtiging Veterinair Kwaliteit Veiligheid. Wij van Huisman zijn continu bezig om onze dienstverlening te verbeteren. Goed onderhoud en een snelle, deskundige service kunnen soms letterlijk van levensbelang zijn. Omdat Huisman dag en nacht klaar staat voor haar klanten waar bereikbaarheid en flexibiliteit van levensbelang kan zijn. Omdat Huisman helder en transparant communiceert zoals begrijpbare facturen zonder verrassingen. Omdat Huisman haar klanten helpt tot ze geholpen zijn. Dat kan soms iets kosten maar helpen doen ze altijd. Adres Marconistraat 2, 4004 JM Tiel, Industrieterrein De" Kellen" info@huismanmedisch.nl 0344-612508.
CE markering Fifth Advocatuur Tiel.
De plicht om een CE-markering te voeren, komt voort uit de Europese wetgeving op het gebied van veiligheid en milieu. Denk aan bouwproducten, medische hulpmiddelen, machines, speelgoed, telefoons en computers. Op de website van de Europese Commissie staat een overzicht van producten waarvoor een CE-markering verplicht is.

Contacteer ons