Zoeken naar medische hulpmiddelen tiel

STMR Thuiszorgwinkel Tiel Vegro Expertisecentrum Hulpmiddelen.
4001 RC TIEL. maandag t/m vrijdag: 09.00-17.30 uur. zaterdag: 10.00-16.00 uur. Telefoon: 0800 2 88 77 66 gratis algemeen telefoonnummer. Van Nelleweg 1, 3044 BC Rotterdam. Geef uw e-mailadres op en ontvang onze gratis nieuwsbrief. Copyright 2018 Vegro Expertisecentrum Hulpmiddelen.
matras
Medische hulpmiddelen Tiel Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Medische hulpmiddelen Tiel. Medische hulpmiddelen in Tiel resultaten 1 20 getoond van 116. Op zoek naar de beste prijs? Vraag offertes aan. U zocht: Medische Hulpmiddelen in Tiel. Hulp nodig met het vinden van Medische Hulpmiddelen in Tiel? Indien gewenst verbinden we direct door BEL NU 1822.
hypothecaire lening simulatie
1 medisch hulpmiddel in Tiel.
Op dit moment is er binnen ZorgkaartNederland 1 medisch hulpmiddel in Tiel bekend. Het gemiddelde cijfer van alle medische hulpmiddelen in Tiel is een 8.5 op basis van 1 waardering. Het gemiddelde cijfer van alle medische hulpmiddelen in Nederland is een 7.8.
Free
ArjoHuntleigh Wonen, Welzijn Zorg Tiel.
Leverancier van medische hulpmiddelen en apparatuur voor mensen met verminderde mobiliteit. ArjoHuntleigh draagt bij aan de verbetering van kwaliteit en efficiency van de zorg door het leveren van geïntegreerde oplossingen voor het optimaliseren van dagelijkse werkzaamheden in de zorgsector cliënten, zorgverleners en zorginstellingen.
2017
ArjoHuntleigh.
Wereldwijd toonaangevende geïntegreerde zorgoplossingen voor mensen met verminderde mobiliteit en daaraan gerelateerde condities. Op basis van uitgebreide kennis en geavanceerde technologie bieden wij superieure medische hulpmiddelen voor een veilige verzorging en hygiëne van patiënten, medische bedden en Therapeutic Support Systems, wondgenezing, DVT-preventie, desinfectie en diagnostiek.
tuinaanleg brecht
Openingstijden van Medische Hulpmiddelen in Tiel.
116 Medische Hulpmiddelen vestigingen gevonden in Tiel. U zocht: Medische Hulpmiddelen in Tiel. Hulp nodig met het vinden van Medische Hulpmiddelen in Tiel Indien gewenst verbinden we direct door BEL NU 1822. Bel 0906 100 1822 090, p/m. President Kennedylaan 1-g Tiel.
Altijd in de buurt.
De Thuiszorgwinkels van STMR zijn in de buurt en bieden een groot assortiment aan artikelen die het leven voor u veraangenamen. Bij de winkels kunt u onze hulpmiddelen lenen, huren of kopen, afhankelijk van uw wens en indicatie. Onze winkels vindt u in Tiel, Culemborg, Elst en Arnhem.
Thuiszorg Winkel Tiel.
Bestehulpmiddelen is als thuiszorgwinkel in Tiel al meer dan 30 jaar een betrouwbare en goedkope winkel voor uw hulpmiddelen. Soms is het leven nét wat gemakkelijker met hulpmiddelen. Bent u u op zoek bent naar een rollator, sta-op-stoel of een bloeddrukmeter?

Contacteer ons