Zoeken naar medische hulpmiddelen groningen

Huidtherapie Keuning in Groningen helpt uw huid genezen.
Daarom is Huidtherapie Keuning gecertificeerd volgens de Stichting Erkenningsregeling Medische Hulpmiddelen. Ook zijn wij lid van de Nederlandse Vereniging voor Huidtherapeuten, en staan wij geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici. Dit alles houdt in dat wij onze kennis over uw huid continu bijwerken door middel van vakscholing. Haarvrij de zomer in? Maak kennis met onze nieuwe en krachtige ontharingslaser. Sinds afgelopen week hebben we de Gentlelase Pro, een krachtige alexandriet ontharingslaser in Groningen.
Paintballen
Wereldwijde leverancier van medische hulpmiddelen Arjo.
Arjo heeft een volledig assortiment aan oplossingen in huis waarmee u nieuwe uitdagingen en hedendaagse evoluties in de acute en langdurige zorg het hoofd kunt bieden. Hier vindt u ons volledige productportfolio: medische apparatuur en geïntegreerde oplossingen voor de verplaatsing en hygiëne van zorgvragers, medische bedden en decubituspreventie, wondgenezing, DVT-preventie, desinfectie en diagnostiek.
gezond bmi berekenen
Welkom Tweedehandshulpmiddelen.nl Specialist in gebruikte hulpmiddelen.
Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij tweedehandshulpmiddelen.nl vindt u online meer dan 500 gebruikte hulpmiddelen, alle producten zijn direct in onze webshop te bestellen. Wij versturen onze producten door heel het land, hebben wekelijks nieuw aanbod en alle hulpmiddelen worden zorgvuldig gecontroleerd en nagekeken in onze werkplaats.
autonieuws
Zorgplaza Roden Zorg en hulpmiddelen voor uw gemak.
Zorg en hulpmiddelen voor uw gemak. Sta op stoelen. Hoog / Laag Bedden. Douche en toilet. Groot assortiment Deskundig advies Eigen onderhoudsdienst. Bekijk een filmpje over Zorgplaza in Roden. Bij Zorgplaza gevestigd in het centrum van Roden, kunt u terecht voor diverse zorg en hulpmiddelen die het dagelijkse leven vergemakkelijken.
TSN Thuiszorgwinkel Groningen Berkenlaan Vegro Expertisecentrum Hulpmiddelen.
9741 JP GRONINGEN. maandag t/m vrijdag: 09.00-17.30 uur. zaterdag: 10.00-16.00 uur. Telefoon: 0800 2 88 77 66 gratis algemeen telefoonnummer. Van Nelleweg 1, 3044 BC Rotterdam. Geef uw e-mailadres op en ontvang onze gratis nieuwsbrief. Copyright 2019 Vegro Expertisecentrum Hulpmiddelen.
Fa.Vos Medische Instrumenten Online Shop.
Snelle en makkelijke toegang tot uw medische informatie in een noodsituatie. Frio insuline koeltassen. Dé oplossing om uw insuline tijdens het reizen op een veilige temperatuur te houden! Hulpmiddelen om uw leven aangenamer te maken, van douchehoezen tot pijnbestrijders en van keukenhulpmiddelen tot sta-op stoelen.
Heeroma Zorgwinkel Heeromazorgwinkel.
Huishouden en keuken. Hulpmiddelen voor de auto. Krukken en wandelstokken. Toilet en douche. Zitten en voortbewegen. Krukken en wandelstokken. Sta-opstoelen en relaxfaut. Toilet en douche. Zitten en voortbewegen. Nieuw in ons assortiment; bloeddrukmeters. Wij hebben ons assortiment uitgebreid met bloeddrukmeters.
Bouw regionaal sterilisatiecentrum medische hulpmiddelen van start Ommelander Ziekenhuis Groningen.
Vandaag is de eerste paal de grond ingegaan voor de bouw van een nieuw regionaal sterilisatiecentrum voor medische hulpmiddelen op bedrijventerrein Eemspoort in Groningen. In dit centrum brengen het UMCG en de OZG de werkzaamheden van hun sterilisatieafdelingen onder één dak.

Contacteer ons