Op zoek naar zorghulpmiddelen shop?

Rivas Zorghulpmiddelen.
De zorghulpmiddelen kunt u maximaal 26 weken lenen. Wanneer u daarna nog gebruik wilt maken van deze middelen moet u contact opnemen met de WMO of uw zorgverzekeraar. Als u Rivas-pashouder bent kunt u verschillende loophulpmiddelen gratis lenen voor een periode van 13 weken.
mediums
Zorgoutlet Midden Nederland Ermelo Zorghulpmiddelen.
Wij wensen u namens het hele team fijne feestdagen en een gezond 2019! Zorgoutlet Midden Nederland, voor de verkoop en inname van tweedehands én nieuwe zorghulpmiddelen. Zorgoutlet Midden Nederland heeft een showroom vol gebruikte en nieuwe hulpmiddelen voor ouderen en mensen met een tijdelijke beperking.
brazilian butt lift
Meyrawinkel.
Onze oplossingen bevinden zich op het vlak van mobiliteit en woongemak. Of u nu op zoek bent naar een manier om u in huis of buitenshuis veilig te bewegen of naar een aanpassing van uw woning, met Meyra kiest u voor deskundig advies.
boxspring aanbieding zonder matras
Medipoint zorg en welzijnshulpmiddelen. basket. check. twitter. facebook. youtube. linkedin. Medipoint logo. voordeel-advies. voordeel-assortiment. voordeel-vrijheid. search. caret-down. caret-down. n
Om uw bezoek op Medipoint.nl makkelijker en persoonlijker te maken, maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare technieken. Met cookies verzamelen we persoonsgegevens, die wij en derde partijen gebruiken om uw internetgedrag te volgen. Zo kunnen wij content en advertenties aanpassen aan uw interesses.
inbouw vaatwasser 45 cm breed
Zorghulpmiddelen koopt u bij ons.
Gespecialiseerd in lichamelijk comfort geven wij persoonlijk advies en helpen u bij de keuze van de juiste zorghulpmiddelen. Of het nu gaat om het behoud van uw mobiliteit, beter zitten of slapen, de juiste brace of zorghulpmiddelen voor uw persoonlijke verzorging of hygiëne?
Wiener Shops Wow.
Thuiszorgwinkelxl is uw online thuiszorgwinkel in hulpmiddelen voor senioren, ouderen en minder validen. Wij hebben een groot assortiment zorghulpmiddelen welke wij aan consumenten, bedrijven en instellingen leveren. In onze winkel en via onze webwinkel vindt u eenvoudig het juiste hulpmiddel.
Welkom bij WSUM b.v.
Wij zijn zeer vereerd dat u de moeite heeft genomen om een kijkje te nemen op onze site. WSUM is een veelzijdig en flexibel bedrijf. De bedrijfsonderdelen zijn: drukkerij sinds 1939, kantoorvakhandel sinds 1947modelbouw, sinds 1998 en zorghulpmiddelen sinds 2009.
Johan Middelkoop uit Achterveld Advertenties op Marktplaats.nl.
Wij willen hier een bijdrage in leveren door gebruikte zorghulpmiddelen te kopen van particulieren, en deze voor hergebruik klaar te maken. Hierdoor kunnen wij betaalbare zorghulpmiddelen aanbieden. Graag gaan wij in overleg om de wensen van de klant te realiseren.

Contacteer ons