Resultaten voor tweedehands hulpmiddelen voor ouderen

Hulpmiddelen en voorzieningen.
Het aanbod bevat onder meer rollators, rolstoelen, wandelstokken, looprekken, scootmobielen, schoenen en kousen. Voor nieuwe en gebruikte tweedehands hulpmiddelen kunt u ook terecht bij de webshop Uw Hulpmiddelen Outlet, waarmee u geld kunt besparen. Voor informatie: www.uwhulpmiddelenoutlet.nl. Het kenniscentrum Vilans heeft alle informatie over hulpmiddelen overzichtelijk gebundeld op één website: www.hulpmiddelenwijzer.nl. Dezelfde organisatie verstrekt ook informatie over ICT-hulpmiddelen en slimme technologie om ouderen in hun eigen woning te helpen: www.domoticawonenzorg.nl.
2e hands traplift
Hulpmiddelen Waalwijzer.
Ook kunt u kijken naar tweedehands hulpmiddelen. Deze zijn vaak goedkoper. Aanvragen van hulpmiddelen. Hulpmiddelen kunt u zelf aanvragen bij uw zorgverzekeraar. Uw verzekeraar verwijst u dan door naar een organisatie in de regio die deze hulpmiddelen verhuurt of verkoopt. Bijvoorbeeld een thuiszorgwinkel of hulpmiddelenleverancier. Heeft u het hulpmiddel lange tijd nodig? Dan is aanschaffen vaak een goed idee. Wanneer u een vergoeding wilt voor de hulpmiddelen, kunt u deze aanvragen.
tweedehands scootmobiel rotterdam
TSN Thuiszorgwinkel Groningen Berkenlaan Vegro Expertisecentrum Hulpmiddelen.
De eerste woensdag van de maand is er tussen 1000: uur en 1500: uur een gratis bloeddrukmeting. Kortom kom gewoon eens langs voor informatie. Het assortiment van de winkel bevat ten minste de onderstaande productcategorieën. Braces en bandages. braces, compressen en tapes. mobiele senioren telefoons en senioren telefoons. Toilet en badkamer. badkamerhulpmiddelen, toiletstoelen en toilethulpmiddelen. Fitness en therapie artikelen. krukken, rollators, rollatoraccessoires, scootmobielen en wandelstokken. bedtafels, hoofdkussens en matrashoezen. antislip hulpmiddelen, huishoudelijke hulpmiddelen, keukenhulpmiddelen en medicijnmelders.
hoog laag bed kopen
Een hulpmiddel tweedehands kopen.
Speurders: Via deze website vind je af en toe ook tweedehands hulpmiddelen voor personen met een visuele beperking. Tweedehands: Op deze verkoopsite voor tweedehands producten, kom je soms hulpmiddelen tegen. Daarbij valt bijvoorbeeld te denken aan sprekende klokken en Daisyspelers.
traplift tweedehands verkopen
Occasion hulpmiddelen tweedehands scoots, rolstoelen en rollators.
Bekijk ons aanbod op Marktplaats. Zoekt u voor uzelf of voor iemand anders tweedehands hulpmiddelen? Zoals een aangepaste fiets, rolstoel, rollator of een sta-op stoel. Dan kunt u voor een uitgebreid assortiment tweedehands hulpmiddelen terecht bij Welzorg Occasionhulpmiddelen. Heeft u hulp nodig bij het vinden van de juiste aangepaste auto?
Verzekeren
Hulpmiddelen voor ouderen in huis Langer zelfstandig.
Wij raden aan om prijzen te vergelijken om zoveel mogelijk te besparen. Vergelijk gratis en vrijblijvend 3 offertes voor een traplift. Andere hulpmiddelen voor senioren. Er zijn nog meer hulpmiddelen voor ouderen die er voor kunnen zorgen dat zij nog langer thuis kunnen wonen.
Ramen
Tweedehands hulpmiddelen Rodi.
Kop van Noord-Holland. BEVERWIJK Tweedehands hulpmiddelen zijn binnenkort te koop in de Beverwijkse Kringloopwinkel aan de Spoorsingel en in Kringloopwinkel Noppes aan de Wagenmakerstraat in Velserbroek. In deze winkels vindt u vanaf 1 januari een uitgebreid assortiment hulpmiddelen voor ouderen en mensen met een beperking.
Home Uw hulpmiddelen expert.
Voorraadstatus kan afwijken i.v.m. Uiteraard kunt u ons ook bellen op 0318-690471 of mailen: info@goedmobiel.nl. Uitstekende service, daar staan wij voor! Met onze eigen servicedienst helpen wij u graag thuis. Daarnaast zijn wij voorzien van een eigen werktplaats met ervaren personeel.

Contacteer ons