Op zoek naar tweedehands hulpmiddelen voor ouderen?

Inruilhoek Heeromazorgwinkel.
Toilet en douche Wellness Huishouden en keuken Hulpmiddelen voor de auto Drempelhulp Vrije tijd. Fitness en trainen Verbinden en ondersteunen Meten en wegen. in onze Outlet aan de Dordsestraat 33, te Emmen, vindt u een steeds wisselnd assortiment van gebruikte hulpmiddelen voor een aantrekkelijke prijs.
2e hands traplift
Home Uw hulpmiddelen expert.
Voorraadstatus kan afwijken i.v.m. Uiteraard kunt u ons ook bellen op 0318-690471 of mailen: info@goedmobiel.nl. Uitstekende service, daar staan wij voor! Met onze eigen servicedienst helpen wij u graag thuis. Daarnaast zijn wij voorzien van een eigen werktplaats met ervaren personeel.
2e hands traplift
TSN Thuiszorgwinkel Groningen Berkenlaan Vegro Expertisecentrum Hulpmiddelen.
De eerste woensdag van de maand is er tussen 1000: uur en 1500: uur een gratis bloeddrukmeting. Kortom kom gewoon eens langs voor informatie. Het assortiment van de winkel bevat ten minste de onderstaande productcategorie├źn. Braces en bandages. braces, compressen en tapes. mobiele senioren telefoons en senioren telefoons. Toilet en badkamer. badkamerhulpmiddelen, toiletstoelen en toilethulpmiddelen. Fitness en therapie artikelen. krukken, rollators, rollatoraccessoires, scootmobielen en wandelstokken. bedtafels, hoofdkussens en matrashoezen. antislip hulpmiddelen, huishoudelijke hulpmiddelen, keukenhulpmiddelen en medicijnmelders.
goedkope persoonlijke lening afsluiten
Hulpmiddelen Het Sociaalplein.
Ook kunt u kijken naar tweedehands hulpmiddelen. Deze zijn vaak goedkoper. Aanvragen van hulpmiddelen. Hulpmiddelen kunt u zelf aanvragen bij uw zorgverzekeraar. Uw verzekeraar verwijst u dan door naar een organisatie in de regio die deze hulpmiddelen verhuurt of verkoopt. Bijvoorbeeld een thuiszorgwinkel of hulpmiddelenleverancier. Heeft u het hulpmiddel lange tijd nodig? Dan is aanschaffen vaak een goed idee. Wanneer u een vergoeding wilt voor de hulpmiddelen, kunt u deze aanvragen.
alpaca breiwol
Revalidatie Zorg 2dehands.be.
gisteren 1953: Dendermonde. Op 2dehands.be vind je alle hulpmiddelen voor een spoedig herstel en voor de beste permanente zorgen: van een rolstoel tot een aangepast bed. Nieuw of tweedehands. Voor een schappelijke prijs. Ben je op zoek naar een speciaal kussen, een ergonomische matras, een wandelstok of een aangepaste auto voor rolstoelgebruikers?
tweedehands scootmobiel rotterdam
Zorgoutlet showmodellen en tweedehands zorgartikelen.
Dit betekent dat mensen steeds vaker zelf voor het benodigde hulpmiddel moet zorgen. Vooral mensen met een kleine beurs zijn hier de dupe van. Daarnaast is er veel verspilling in de zorg op het gebied van hulpmiddelen. Veel hulpmiddelen verdienen een tweede kans, mits de hulpmiddelen hygi├źnisch en technisch verantwoord zijn. Zo is het idee ontstaan om een Medicura Zorgoutlet te openen met scherp geprijsde nieuwe en tweedehands hulpmiddelen.
Zorgoutlet.
Voor de beste gebruikerservaring, zorg ervoor dat javascript ingeschakeld is voor uw browser. Betrouwbaar en veilig betalen U kunt eenvoudig betalen via uw eigen bank in een beveiligde omgeving. Gratis verzending vanaf 75, anders vanaf 695, per bestelling. Persoonlijke service Telefoon: 076 711 51 00. Showroom: Ettensebaan 27, Breda. Ga naar de inhoud. Douche en toiletstoelen. Bad douche en toiletacc. Steun en compressiekousen. Ontspanning vrije tijd. Verpleegpyama, hansop body's.' Bed aanverwante artikelen. Lenen / Huren. Wie zijn wij. Gebruikte hulpmiddelen in een goede conditie nodig?
KijkBijMij snelle levering direct in-app persoonlijk advies veilig en makkelijk betalen.
VAN 229, / NU 103, / IN APP 9270., Ben jij een gedupeerde Kijkshop klant Bij KijkBijMij doen we ons best het voor je op te lossen. Je kan nu je service claim indienen via de KijkBijMij app. De lekkerste kadootjes.

Contacteer ons