Zoeken naar medische hulpmiddelen rotterdam

Laurens Thuiszorgwinkel Rotterdam Groenendaal Vegro Expertisecentrum Hulpmiddelen.
antislip hulpmiddelen, huishoudelijke hulpmiddelen, keukenhulpmiddelen en medicijnmelders. Zwanger, kraamtijd en baby. bedverhogers, borstkolven, flessen en flesspenen. Wilt u weten of een artikel in de winkel op voorraad is? Neem dan contact op via de contactgegevens die zijn weergegeven op deze pagina. 3011 SK ROTTERDAM.
bkr
Atlas Kidtech De specialist in hulpmiddelen voor kids. arrow-left. arrow-left-blue. arrow-right. arrow-right-blue. check. logo. PDF. up. curve arrow. onderhoud. 360. no-image. liggen. lopen. rijden. s
Bij Atlas Kidtech werken enthousiaste, gemotiveerde en deskundige medewerkers, die altijd voor haar klanten klaar staan. Door onze ervaring hebben we veel kennis van de ontwikkeling van kinderen, hulpmiddelen en de wet en regelgeving binnen de zorg. Heb je een vraag, opmerking of suggestie bel of mail ons gerust.
zelfstandige dakwerker gezocht
Hulpmiddelen Careyn.
Hulpmiddelen voor jong en oud, om te lenen, huren of kopen. Uw zorg regelen. Volg ons op.: Home Diensten Hulpmiddelen. Careyn werkt samen met Medipoint, leverancier van zorg en comforthulpmiddelen. In de thuiszorgwinkels van Medipoint kunt u terecht voor medische hulpmiddelen, verzorgingsproducten en verpleegartikelen.
goedkoopste persoonlijke lening
Hulpmiddelen en zorgverzekering Verwijswijzer Rotterdam.
Let op: Voor de hulpmiddelen die gedeeltelijk niet door de verzekeraar worden vergoed kunt u in sommige gevallen bijzondere bijstand aanvragen zie pagina Bijzondere bijstand medische kosten. Mocht u niet bij Zilveren Kruis Achmea verzekerd zijn, dan kunt u contact opnemen met uw eigen zorgverzekeraar.
baby alpaca
Home MediReva.
Dat hoor je als je naar MediReva belt en mij aan de lijn krijgt. Wij" dragen zorg voor jouw privacy en verpakken jouw bestelling daarom in een neutrale doos." Bij specifieke vragen over hulpmiddelen of aandoening helpen mijn collega-verpleegkundigen en ik je graag.
Het welzijnswarenhuis Van alle gemakken voorzien.
Sta-op relax stoelen leverbaar in een standaard maatvoering, maar ook geheel op uw maat gemaakt. In vele bekleding mogelijkheden. Lichtgewicht rolstoel, opvouwbare rolstoel, rolstoel accessoires etc. Hoog laag bed. Hoog Laag Ledikant verpleeghuisbed matras WendyLett glijlaken. Alles voor in bad, douche en toilet hulpmiddelen.
Home.
Onze diensten gaan verder dan het leveren van medische hulpmiddelen. Iedere dag rekenen miljoenen patiƫnten en hun zorgprofessionals op Mediq. We kunnen de last die op onze schouders ligt met onze collegas delen. En dat is volgens ons de manier om ons volledig te kunnen inzetten voor de zorg van onze klanten.
Kwaliteitscontrole Parkkliniek-Park Medisch Centrum Rotterdam.
Dit keurmerk waarborgt naast de kwaliteit en de professionaliteit van de medische staf, zaken als veiligheid, hygiƫne, infectiepreventie en sterilisatie van medische hulpmiddelen. De klinieken die het keurmerken dragen, voldoen aan eisen op het gebied van klanttevredenheid en het in achtnemen van minimale wachttijden. Wanneer u bewust kiest voor uw medische behandeling, kiest u voor het ZKN-keurmerk. Rechten en plichten. Veel gestelde vragen. Rechten en plichten. Schrijf een reactie. Bekijk de reacties. Maak een afspraak. Bel mij terug. Stel uw vraag. Medische vragenlijst formulier. Dokter Wu's' blog. Artsen Park gaan groen. Eerste totale polsprothese. Snel op de been. Kunst in Parkkliniek. Medical Laser Marja Kruis. Zina Medische tatoeage. 2015 Parkkliniek Park Medisch Centrum Hoofdweg 90, 3067 GH Rotterdam Tel: 31 010 436 15 37 KvK: 24371517.

Contacteer ons