Meer resultaten voor medische hulpmiddelen leeuwarden

Medisch Centrum Leeuwarden Wikipedia.
Medisch Centrum Leeuwarden. Het Medisch Centrum Leeuwarden MCL is een ziekenhuis in Leeuwarden. Het MCL ligt in het zuiden van Leeuwarden en heeft 700 bedden. Het is een van de grootste ziekenhuizen van Nederland. Het MCL heeft een regionale functie voor de provincie Friesland.
bkr
Zarza Kliniek Gezondheidscentrum Bonnehûs leeuwarden.
Daarnaast voldoen onze producten ook aan de richtlijnen die worden gesteld voor medische hulpmiddelen MDD en de normen die gelden volgens de International Organisation for Standardisation ISO. Meer informatie of een afspraak maken? Mail ons of bel ons. Voor vragen of het maken van een afspraak, kunt u bellen met 06-52626974. U krijgt mevrouw Zarza aan de lijn of u kunt een boodschap achterlaten. U wordt zo snel mogelijk teruggebeld. Voor vragen of het maken van een afspraak kunt u ons ook mailen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Wanneer u belt of mailt willen we graag van u weten.: Uw voor en achternaam. Uw telefoonnummer en/of e-mailadres. Over welke behandeling u informatie wilt. Hoe wij u het beste kunnen bereiken voor het maken van een afspraak. De Drie Dukatons 2J. 8917 ET Leeuwarden.
taxi airport charleroi
Entermed Bv Leeuwarden 8912 AW Leeuwarden, Edisonstraat 22, KVK NUMMER 01113518. Kompass Professionnel.
Adressen van: Entermed BV. 8912 AW LEEUWARDEN. 8901 BD LEEUWARDEN. Bedrijfsinformatie Entermed BV. Vervaardiging van medische instrumenten en hulpmiddelen geen tandtechniek. Kerncijfers Entermed BV. Van 10 tot 19 Werknemers. Activiteiten Entermed BV. Medische apparatuur en instrumenten. Chirurgische apparatuur en instrumenten.
lening simulatie kbc
Home Lammert de Vries Revalidatietechniek.
onder een nieuwe. naam en een. Welk hulpmiddel zoekt u? Storingen en reparaties. 0511 460 660. Onbeperkt in oplossingen. Trainingsaanbod voor professionals. Over Lammert de Vries. Lammert de Vries Revalidatietechniek BV 2018. Beoordeling door klanten: 78, / 10 487 beoordelingen.
pvc ramen
Dantuma Medische Speciaalzaken in Leeuwarden Zorgzoeker Zilveren Kruis.
Naar Mijn Zilveren Kruis. Wat vindt u in Mijn Zilveren Kruis? Zoek een zorgverlener. Dantuma Medische Speciaalzaken. 8938 BG Leeuwarden route. Deze leverancier is gecontracteerd voor hulpmiddelen. U kunt hier terecht voor.: Incontinentiemateriaal absorberend" data-placementtop" title." Incontinentiemateriaal afvoerend" data-placementtop" title."
Hulpmiddelen Advies Centrum Hulpmiddelencentrum.
Daarom heeft het Hulpmiddelen Centrum haar krachten gebundeld met Lammert de Vries Revalidatietechniek, Dantuma Medische Speciaalzaken en de Groene Kruis Winkel. Samen zitten we nu onder één dak in het fonkelnieuwe Hulpmiddelen Advies Centrum. Gevestigd op een goed bereikbare locatie met ruime en gratis parkeergelegenheid. Hier kunt u terecht voor een uitgebreid assortiment hulpmiddelen. Van krukken tot scootmobiels en van bloeddrukmeters tot elastische kousen. Veel hulpmiddelen kunt u in het Hulpmiddelen Advies Centrum zien en proberen of op advies van uw huisarts laten aanmeten. Natuurlijk krijgt u ook een uitgebreid advies. Plus gedegen garantie en service. Ook worden er regelmatig productdemonstraties georganiseerd. Veel hulpmiddelen kunt u direct meenemen. Of laten bezorgen. Wat niet voorradig is, kan altijd besteld en geleverd worden. Wij noemen dat: onbeperkt in oplossingen. Hulpmiddelen Advies Centrum. 8912 AD Leeuwarden.
Btw bij levering medische producten Accon avm.
De opsomming voor medische hulpmiddelen die onder het 6% btw-tarief vallen is limitatief. De Belastingdienst geeft dit precies aan bij tarieven en vrijstellingen 6% btw, medische hulpmiddelen. Niet alle medische hulpmiddelen vallen onder het 6% btw-tarief, maar enkel medische hulpmiddelen die specifiek zijn aangewezen.
Onze vestigingen en spreekuurlocaties OIM Orthopedie.
Wij zijn een SEMH erkend leverancier van orthopedische hulpmiddelen en voldoen aan gestelde kwaliteitseisen. Wij zijn lid van NVOS-Orthobanda. Dé branchevereniging voor ondernemers in orthopedische hulpmiddelen. Jouw mening vinden we belangrijk! Nadat je je hulpmiddel hebt gekregen, ontvang je per e-mail een klanttevredenheidonderzoek.

Contacteer ons