Op zoek naar medische hulpmiddelen leeuwarden?

Mathot Medische Speciaalzaken Home.
Mathot Medische Speciaalzaken is een merkonafhankelijk leverancier van medische hulpmiddelen; met vestigingen, aanmeet en spreekuurlocaties door het land. Mathot bestaat al sinds 1897 en heeft een uitgebreid assortiment medische hulpmiddelen. Vanuit de hoofdvestiging in Haarlem en verschillende vestigingen verspreid door het land, leveren wij gespecialiseerde producten ten behoeve van stoma, continentie en wondverzorging in heel Nederland.
SEO site checkup
Zorgoutlet, Thuiszorgwinkel voor nieuwe en tweedehands zorghulpmiddelen.
Over Zorgoutlet Ruilen, Retourneren en Herroepen Algemene voorwaarden Contact. This is a placeholder. Zorgoutlet, Thuiszorgwinkel voor nieuwe en tweedehands hulpmiddelen. In onze thuiszorgwinkel Zorgoutlet vindt u nieuwe en tweedehands zorghulpmiddelenvoor mensen met een tijdelijke beperking. Hulpmiddelen voor op reis. Bad Douche hulpmiddelen.
leuven to mechelen
Gratis hulpmiddelen lenen bij Medipoint.
Infrarood sauna uitverkoop. Heeft u tijdelijk een hulpmiddel nodig, omdat verpleging thuis nodig is? Of omdat u revalideert of herstelt van een operatie? Bij Medipoint kunt u terecht voor het gratis lenen van een geselecteerd assortiment hulpmiddelen met een maximale uitleentermijn.
Homebank
Klantenservice en administratie voor een hulpmiddelencentrum 24 of 40 YoungCapital.
Enthousiast en een professionele gesprekspartner.; Woonachtig in de omgeving van Leeuwarden.; Medische kennis op zak.; Minimaal 24 of 40 uur beschikbaar.; Snel kunnen schakelen in diverse systemen.; Ervaring op administratief en klantenservice gebied is niet vereist, maar wel een pré.
autonieuws
Dantuma Medische Speciaalzaken in Leeuwarden Zorgzoeker Zilveren Kruis.
Naar Mijn Zilveren Kruis. Wat vindt u in Mijn Zilveren Kruis? Zoek een zorgverlener. Dantuma Medische Speciaalzaken. 8938 BG Leeuwarden route. Deze leverancier is gecontracteerd voor hulpmiddelen. U kunt hier terecht voor.: Incontinentiemateriaal absorberend" data-placementtop" title." Incontinentiemateriaal afvoerend" data-placementtop" title."
13 medische hulpmiddelen rond Holwerd.
Op dit moment zijn er binnen ZorgkaartNederland 13 medische hulpmiddelen rond Holwerd bekend. Het gemiddelde cijfer van alle medische hulpmiddelen rond Holwerd is een 9.1 op basis van 3 waarderingen. Het gemiddelde cijfer van alle medische hulpmiddelen in Nederland is een 9.1.
Hulpmiddelen Advies Centrum Hulpmiddelencentrum.
Daarom heeft het Hulpmiddelen Centrum haar krachten gebundeld met Lammert de Vries Revalidatietechniek, Dantuma Medische Speciaalzaken en de Groene Kruis Winkel. Samen zitten we nu onder één dak in het fonkelnieuwe Hulpmiddelen Advies Centrum. Gevestigd op een goed bereikbare locatie met ruime en gratis parkeergelegenheid. Hier kunt u terecht voor een uitgebreid assortiment hulpmiddelen. Van krukken tot scootmobiels en van bloeddrukmeters tot elastische kousen. Veel hulpmiddelen kunt u in het Hulpmiddelen Advies Centrum zien en proberen of op advies van uw huisarts laten aanmeten. Natuurlijk krijgt u ook een uitgebreid advies. Plus gedegen garantie en service. Ook worden er regelmatig productdemonstraties georganiseerd. Veel hulpmiddelen kunt u direct meenemen. Of laten bezorgen. Wat niet voorradig is, kan altijd besteld en geleverd worden. Wij noemen dat: onbeperkt in oplossingen. Hulpmiddelen Advies Centrum. 8912 AD Leeuwarden.
Medisch Centrum Leeuwarden Wikipedia.
Medisch Centrum Leeuwarden. Het Medisch Centrum Leeuwarden MCL is een ziekenhuis in Leeuwarden. Het MCL ligt in het zuiden van Leeuwarden en heeft 700 bedden. Het is een van de grootste ziekenhuizen van Nederland. Het MCL heeft een regionale functie voor de provincie Friesland.

Contacteer ons