Op zoek naar hulpmiddelen voor ouderen met dementie?

Hulpmiddelen voor mensen met dementie bij Dementieshop.be.
Ons dementie productgamma breidt voortdurend uit met praktische must-haves voor optimale dementiezorg. We focussen daarbij vooral op producten die de zelfredzaamheid van mensen met dementie stimuleren en de zorgtaak voor de mantelzorger comfortabeler maken. Met deze hulpmiddelen breng je meer structuur in de dag en in huis.
Matrassen
Hulpmiddelen voor het maken en onthouden van afspraken.
Hulpmiddelen voor het maken en onthouden van afspraken. Een van de meest herkenbare symptomen van dementie is het vergeten van nieuwe informatie. Hierdoor is het lastig om afspraken, belangrijke verjaardagen en gebeurtenissen te onthouden. Behalve de gebruikelijke lijstjes op de koelkast zijn er allerlei hulpmiddelen om je naaste te helpen grip te houden op afspraken en de dagelijkse gang van zaken. Tips voor handige hulpmiddelen. De Daginzicht-agenda is een papieren agenda, prikkelarm vormgegeven. Eén pagina per dag en iedere dag heeft een eigen kleur. De dagpagina is overzichtelijk ingedeeld in drie vakken: ochtend, middag en avond. Met pictogramstickers kun je nog duidelijker maken wat je naaste die dag te wachten staat.
zonnepanelen
Hulpmiddelen Dementie-winkel.nl.
Rode, stabiele toiletbril, goed zichtbaar voor mensen met een beperkt gezichtsvermogen of cognitieve problemen zoals dementie. Meer info BESTELLEN. Met het stijlvolle Watchi Care horloge weet u altijd waar de drager is, u kunt deze persoon altijd bellen en met één druk op de knop kan de drager om hulp vragen.
Lening simulatie
Hulpmiddelen Moderne-Dementiezorg.
In dit deel van de website vindt u veel informatie over hulpmiddelen, speciaal voor mensen met dementie en/of hun mantelzorgende familieleden en zorgverleners. Er zijn heel veel hulpmiddelen die kunnen helpen bij dementie. Soms zijn dit hulpmiddelen die de dementerende zelf gebruikt, soms zijn dit hulpmiddelen die familieleden en verzorgenden gebruiken.
werk zoeken als student
Dementie / Alzheimer Thuiszorg Webshop.
Tips bij nekpijn, rugpijn, voetpijn., Ontwerp nieuwe sta-op" wandelstok. 340 miljoen voor thuiswonende ouderen. Assistieve technologie voor mensen met dementie. Ons keurmerk Onze" voorkeur" toegelicht. Badplanken en Badzitjes. Comfort in en rond het bad. Toiletkaders en Beugels. Kleine Handige Hulpmiddelen.
cursus tuinaanleg
Winkel voor Alzheimer en Dementie hulpmiddelen Winkel met Zorg.
Hulpmiddelen baden douchen Alzheimer, Dementie, Geheugen. Hulpmiddelen medicijnen met alarm Alzheimer, Dementie, Geheugen. Alzheimer Dementie hulpmiddelen dagkalender en agenda's' Alzheimer, Dementie, Geheugen. GPS en detectie hulpmiddelen voor mensen met Dementie of Alzheimer. Hulpmiddelen voor op reis, hulpmiddelen voor op vakantie.
Hulpmiddelen thuis blijven wonen dementie.nl.
Dan is het prettig om te weten dat er hulpmiddelen bestaan die ongelukken kunnen voorkomen en alarmeringssystemen die ervoor zorgen dat je op afstand toezicht kunt houden. Jeannet is ergotherapeut. Als ergotherapeut kijkt ze waar knelpunten liggen en helpt met aanpassingen en praktische tips het dagelijks functioneren van mensen met dementie te verbeteren. Stel je vraag. Regelingen voor aanpassen thuissituatie. Veilig koken met dementie. Gps-systemen voor mensen met dementie die verdwalen.
Dementie hulpmiddelen Seniorenartikel.nl.
Producten getagd met Dementie hulpmiddelen. Home / Tags / Dementie hulpmiddelen. Low Vision Design. Leven en wonen. De Doro Secure 580 is extreem eenvoudig en toch voorzien van functies als GPS bepaling, 3G en ICE functie. De Doro Secure 580 is spatwaterdicht IP54. Doro Senioren GSM Secure 580. Stukprijs: 14750, / Stuk. De MaxCom MM 715 telefoon met draadloze noodknop armband, beschikt ook over grote toetsen, SOS knop, ICE knop en velen andere functies. Erg makkelijk voor ouderen.

Contacteer ons