Zoeken naar hulpmiddelen voor bejaarden

Home page.
Hulpmiddelen voor Ouderen is een webwinkel die hulpmiddelen verstrekt aan senioren, andere hulpbehoevenden of geblesseerden. Maar ook gehandicapten en mensen die onder behandeling zijn bij fysiotherapeuten. Wij hebben met zorg en aandacht voor u de hulpmiddelen geselecteerd en hopen zo dat de zelfstandigheid behouden kan blijven.
lenen berekenen
Webwinkel voor al uw senioren, ouderen en revalidatie hulpmiddelen. Shop4U2 Hulpmiddelen Voor Ouderen.
Drempels die gebruikt kunnen worden binnenshuis en buitenshuis tegen de scherpste prijzen. Ruim assortiment drempels, oprijplaten, drempelplaten speciale drempels. Comfortabel slapen en rusten is belangrijk. Voor mensen met een lichamelijke beperking zijn er daarom veel hulpmiddelen die u daarbij ondersteunen.
backlink
Hulpmiddelen voor ouderen kopen? Senioren hulpmiddelen.
Hulpmiddelwereld is specialist op het gebied van hulpmiddelen voor ouderen. Onze hulpmiddelen zorgen voor een verhoging van de zelfredzaamheid, zodat ouderen langer zelfstandig thuis kunnen wonen. Tevens biedt Hulpmiddelwereld specialistische hulpmiddelen aan. Deze hulpmiddelen zorgen voor een lagere fysieke belasting van verzorgers.
Matrassen
Hulpmiddelen Revalidatie Zorg 2dehands.be.
3.221 zoekertjes in Hulpmiddelen. Er is iets fout gelopen bij het opslaan van de zoekopdracht. Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten in je mailbox. Stel zoekopdracht in. Bladzijde omslaanders 1. Hoog en laag bed 221. Rota kussen 10. Stoelen electrisch 182. Stoelen verstelbaar 52. Zoek verder in Zoek verder in Zoek verder in. Bladzijde omslaanders 1. Hoog en laag bed 221. Rota kussen 10. Stoelen electrisch 182. Stoelen verstelbaar 52. Selecteer afstand Alle afstanden Alle afstanden. Gratis 13 Gratis. 602 Prijs o.t.k. van tot OK. Brussel Gewest 30. Ja 2.181 Ja 2.181. Nee 1.040 Nee 1.040. Gebruikt 1.647 Gebruikt 1.647. Nieuw 1.574 Nieuw 1.574. Ophalen 1.923 Ophalen 1.923. Verzenden 635 Verzenden 635. Toon Zoekertjes 3.221. datum recent datum recent. Hugo Sidekick rollator Oranje StelComfortshop.nl. De Hugo Sidekick rollator is een oranje rollator met een minimalistisch design voor ouderen die niet graag met een standaard ouderwetse rollat.
shuttle
Langer zelfstandig thuis wonen? Vegro thuiszorgwinkel.
Toch worden dagelijkse handelingen zoals koken, boodschappen doen of schoonmaken soms wat lastiger. Thuiszorghulpmiddelen helpen u zelfredzaam te blijven. Het assortiment Wonen bestaat uit artikelen die u het dagelijkse leven gemakkelijker, comfortabeler en veiliger maken. Hulpmiddelen voor slechtzienden. Heeft u nog vragen over thuiszorghulpmiddelen?
cursus tuinaanleg
Wassen en toilet Comfort in huis Thuiszorgwinkel. Mail_4_x2C__Envelope_4. slotje.
Zo kan je langer zelfstandig thuis wonen in je eigen vertrouwde omgeving. Trefwoorden: Woonkamer, Comfortabel wonen, Badkamer. Shop nu in onze webwinkel voor Wassen en toilet. Hulpmiddelen voor bad. Hulpmiddelen voor douche. Hulpmiddelen voor toilet. Schrijf je in op onze nieuwsbrief.
Thuiszorghulpmiddelen CM.
CM geeft daarom een extra tegemoetkoming voor thuiszorghulpmiddelen. In de Thuiszorgwinkel krijg je 40 procent korting op een groot aantal hulpmiddelen.: voor het dagelijkse leven: keukengerief, pillensplijters, meubelverhogers., voor badkamer en toilet: antislipmatjes, douchezit, toiletverhoog., voor mobiliteit: wandelstok, glijdlaken, autoslide.,
Handige senioren hulpmiddelen voor dagelijks gebruik.
Kortom, genoeg hulpmiddelen voor een aangenaam en veilige maaltijd! Breed aanbod hulpmiddelen in het dagelijks leven. Verminderde kracht in de handen? Er zijn diverse hulpmiddelen die het mogelijk maken om potten, blikken, pakken en flessen te openen en te sluiten met minimale inspanning.

Contacteer ons