Resultaten voor hulpmiddelen voor bejaarden

Hulpmiddelen voor ouderen kopen? Senioren hulpmiddelen.
Deze hulpmiddelen zorgen voor een lagere fysieke belasting van verzorgers. Voorbeelden hiervan zijn de transfer hulpmiddelen en de aan en uittrekhulp voor steunkousen. Hulpmiddelwereld verzorgt ook hulpmiddelen op het gebied van revalidatie, zoals handtrainers, braces, gymnastiek hulpmiddelen, krukken en douchehoezen.
geld lenen van prive personen
Hulpmiddelen in huis voor senioren OCMW Brugge.
Ouder zijn dan 65 jaar. vrijblijvend en gratis advies en hulp van de ergotherapeut. eenmalige dossierkost indien er aanpassingen en/of hulpmiddelen nodig zijn. het nodige materiaal en de kostprijs van de hulpmiddelen worden aangerekend, ook de vergoeding voor de technische medewerker.:
tweedehands reachtruck
Rode Kruis-Malle helpt helpen Uitleendienst.
Jaarlijks lenen rodekruisvrijwilligers zo'n' 30.000 hulpmiddelen uit aan slachtoffers van ongevallen, herstellende zieken en bejaarden. In Vlaanderen zijn er meer dan 200 uitleendiensten.In onze afdeling kan je terecht bij. 03-311 62 72. Bij de rodekruisvrijwilligers kan je ook buiten de kantooruren terecht.
autonieuws
Zorghulpmiddelen Supportshop.
Thuiszorgwinkel Supportshop is volledig gespecialiseerd in thuiszorg hulpmiddelen voor ouderen, gehandicapten en mensen met een functiebeperking. U vindt bij ons een uitgebreid programma hulpmiddelen voor veilig, comfortabel en zelfstandig wonen. Met onze hulpmiddelen kunt u uw woning aanpassen en uw mobiliteit vergroten.
Hulpmiddel Voor Ouderen En Mindervalide In Huis De Pakpaal.
Het is alom bekend dat mensen ingevolge van het oplopen van een dwarslaesie veelal in een rolstoel terecht komen. Naast de verschillende hulpmiddelen die transfers mogelijk maken, worden voor het in/uit bed gaan ook vaak portalen toegepast. Dit zijn horizontale stangen die aan het bed of muur moet worden bevestigt.
Hulpmiddelen voor ouderen Ergo2Work Ergo2Work.
Ergo2Work is gespecialiseerd in het aanbieden van computer hulpmiddelen voor senioren. Ons ruime assortiment bestaat uit hulpmiddelen voor senioren, gehandicapten, mensen met motorische beperkingen en mensen met een visuele beperking. Deze hulpmiddelen voor ouderen bieden een goede ondersteuning bij uw dagelijkse werkzaamheden.
Welke kosten voor hulpmiddelen en behandelingen zijn niet aftrekbaar?
Welke kosten voor hulpmiddelen en behandelingen zijn niet aftrekbaar? De kosten voor de volgende hulpmiddelen en behandelingen zijn niet aftrekbaar.: een rollator, looprek, krukken, loophulp met 3 of 4 poten, elleboogkruk, okselkruk of onderarmschaalkruk, gipssteun niet meer aftrekbaar vanaf 2013.
Werken die in aanmerking komen voor de aanpassingspremie Vlaanderen.be.
Werken aan technische installaties en hulpmiddelen. maken van een aangepaste badkamer voor de bejaarde persoon met minstens een douche en een wastafel, een tweede badkamer kan alleen gesubsidieerd worden als ze zich bevindt op een andere woonverdieping dan de eerste badkamer.

Contacteer ons