Op zoek naar hulpmiddelen gehandicapten?

Hulpmiddeleninfo's' voor personen met een handicap.
Meer oplossingen voor personen met een auditieve handicap. Meer oplossingen voor personen met een stem, taal of spraakstoornis. Meer oplossingen voor personen met een cognitieve handicap. KOC Kenniscentrum Hulpmiddelen Zenithgebouw Koning Albert II-laan 37 1030 Brussel 02 225 86 61 koc@vaph.be Sitemap Over ons Hulpmiddelenadvies.
dakwerker genk
Hulpmiddel voor gehandicapten Wikipedia.
Een hulpmiddel voor gehandicapten, ook wel assistieve technologie AT genoemd, is een voorziening ter ondersteuning van personen met een beperking wegens een handicap of hoge leeftijd. Met deze hulpmiddelen kunnen een handicap geheel of ten dele gecompenseerd kan worden. De beperkingen kunnen van motorische, zintuigelijke, cognitieve, emotionele of psychische aard zijn.
auto tweedehands verkopen
ADVYS ADL hulpmiddelen therapiematerialen aangepaste keukens.
Mobiliteit: loophulpen toebehoren. Mobiliteit: accessoires rond rolstoelen. Eten en drinken: lepels, vorken messen. Eten en drinken: bekers borden. Eten en drinken: diverse accessoires. In en om het huis. Oefenmateriaal voor thuis. Diverse: reachers, antislip, verdikkingen. Bariatrics: hulpmiddelen voor zware personen.
garagepoorten
Bladeren in activiteitenlijst klasse: 1. hulpmiddelen voor personen met een motorische handicap.
hulpmiddelen voor verzorgers. Recent ge├╝pdatet in Vlibank. Houten meter 2m 020001550. HTML5 canvas tag wordt niet ondersteund door uw browser. KOC Kenniscentrum Hulpmiddelen Zenithgebouw Koning Albert II-laan 37 1030 Brussel 02 225 86 61 koc@vaph.be. Deze website gebruikt cookies voor een betere surfervaring.
trein luchthaven zaventem
Zorghulpmiddelen Supportshop.
Thuiszorgwinkel Supportshop is volledig gespecialiseerd in thuiszorg hulpmiddelen voor ouderen, gehandicapten en mensen met een functiebeperking. U vindt bij ons een uitgebreid programma hulpmiddelen voor veilig, comfortabel en zelfstandig wonen. Met onze hulpmiddelen kunt u uw woning aanpassen en uw mobiliteit vergroten.
Natuursteen
Voor welke hulpmiddelen en aanpassingen kunt u een tegemoetkoming aanvragen? VAPH.
Hulpmiddelen en aanpassingen. Hulpmiddelen en aanpassingen kunnen u helpen om activiteiten waarbij u moeilijkheden ondervindt, uit te voeren: een hoog-laagbadzit om vlot in en uit het bad te komen, een beeldschermloep om tekst vergroot te lezen, een trilwekker om gewekt te worden, een aangepaste woning, auto, computer of fiets Het VAPH geeft tegemoetkomingen voor hulpmiddelen en aanpassingen.
You are being redirected.

Contacteer ons