Resultaten voor hulpmiddelen gehandicapten

Hulpmiddelen voor ouderen kopen? Senioren hulpmiddelen.
Deze hulpmiddelen zorgen voor een lagere fysieke belasting van verzorgers. Voorbeelden hiervan zijn de transfer hulpmiddelen en de aan en uittrekhulp voor steunkousen. Hulpmiddelwereld verzorgt ook hulpmiddelen op het gebied van revalidatie, zoals handtrainers, braces, gymnastiek hulpmiddelen, krukken en douchehoezen.
plakfolie
Hulpmiddelenshop Hulpmiddelen voor ouderen Zorghulpmiddelen.
Uw winkel voor alle hulpmiddelen. Welkom bij Hulpmiddelenshop, de online thuiszorgwinkel in hulpmiddelen voor ouderen, invaliden en gehandicapten. Wij leveren diverse zorghulpmiddelen aan consumenten, bedrijven en instellingen. Via onze overzichtelijke en makkelijk te bedienen thuiszorgwinkel vindt u altijd eenvoudig het juiste hulpmiddel!
teambuilding
Hulpmiddelen Hulpmiddelen Zilveren Kruis.
Hulpmiddelen aan het lichaam. Minder administratie, direct aanvragen via het online formulier. U krijgt binnen 10 werkdagen een reactie. HTML zone 1. Ook in 2017 weer de beste service bij Zilveren Kruis. Van de 4 grote zorgverzekeraars zijn klanten het meest tevreden over onze online dienstverlening, meldt onderzoeksbureau WUA.
verrijdbare portaalkraan
Professionele hulpmiddelen gehandicaptenzorg.
Professionele hulpmiddelen gehandicaptenzorg. HomeCare Innovation is leverancier van professionele hulpmiddelen aan de gehandicaptenzorg. Wij leveren de hulpmiddelen aan verschillende zorgorganisaties. U kunt hierbij denken aan verzorgingshuizen, woningbouwverenigingen die woningen laten aanpassen voor gehandicapten maar wij leveren ook aan bejaardenhuizen en ziekenhuizen.
auto te koop tweedehands
ADVYS ADL hulpmiddelen therapiematerialen aangepaste keukens.
Mobiliteit: loophulpen toebehoren. Mobiliteit: accessoires rond rolstoelen. Eten en drinken: lepels, vorken messen. Eten en drinken: bekers borden. Eten en drinken: diverse accessoires. In en om het huis. Oefenmateriaal voor thuis. Diverse: reachers, antislip, verdikkingen. Bariatrics: hulpmiddelen voor zware personen.
Hulpmiddelen bij het eten.
Hulpmiddelwereld, de online thuiszorgwinkel! Hieronder vindt u via het uitklapmenu een overzicht van voorzieningen en hulpmiddelen per categorie. Hulpmiddelen voor het huishouden. Hulpmiddelen bij het eten. Hulpmiddelen om dingen vast te houden. Hulpmiddelen voor medische behandeling thuis. Hulpmiddelen voor persoonlijke verzorging en bescherming.
Hulpmiddel voor gehandicapten Wikipedia.
Een hulpmiddel voor gehandicapten, ook wel assistieve technologie AT genoemd, is een voorziening ter ondersteuning van personen met een beperking wegens een handicap of hoge leeftijd. Met deze hulpmiddelen kunnen een handicap geheel of ten dele gecompenseerd kan worden. De beperkingen kunnen van motorische, zintuigelijke, cognitieve, emotionele of psychische aard zijn.
Vind Gehandicapten hulpmiddelen in Zorg Verpleegmiddelen en Hulpmiddelen op Marktplaats.nl.
Diversen Zorg Verpleegmiddelen en Hulpmiddelen Verwijder filters. Slabbers voor volwassenen / gehandicapten / ouderen 3 st. Slabbers voor volwassenen / gehandicapten / ouderen 3 stuks algemeen: deze aantrekkelijke slabbers hebben een absorberende toplaag in een katoenachtige stof met een waterdichte achterkant.

Contacteer ons