Meer resultaten voor zorghulpmiddelen online

Zorghulpmiddelen Outlet A-Kwaliteit voor een Scherpe Prijs.
Bij Zorghulpmiddelen Outlet kunt u terecht voor een groot assortiment hulpmiddelen en accessoires. Zowel nieuw als gebruikt / tweedehands. Onze artikelen kunt u in de showroom op de Turfschipper 5 in Wateringen bezichtigen of direct bestellen en via onze webshop.
checker
123Zorgwinkel.nl dé online winkel voor zorghulpmiddelen van Nederland en België! Het grootste assortiment, de allerbeste service en de beste prijzen. 123Zorgwinkel.
SALE Ultra Lichtgewicht Rollator Kaigo travel deluxe nieuw model 2019. SALE Ultra Lichtgewicht rollator Kaigo one nieuw model 2019. SALE Ultra Lichtgewicht rollator Kaigo evo Nieuw model 2019. Rolstoel Kaigo Deluxe Blauw met vering. SALE Lichtgewicht Rolstoel Pyro Start Plus zilver.
boomstamtafel 3 meter
Medicura Uw specialist in medische hulpmiddelen.
Of heeft u graag advies op maat in uw thuissituatie? Onze specialist van de Thuisadvies service komt graag bij u thuis voor deskundig advies en demonstraties van scootmobielen, sta op stoelen en rolstoelen. Medicura Academy is een online platform dat scholingsinstituten en zorgprofessionals samenbrengt.
triumph onderjurk
Zorgoutlet Midden Nederland Over ons.
Zorgoutlet Midden Nederland biedt tweedehands, nog goed werkende maar niet meer gebruikte zorghulpmiddelen aan, voor een schappelijke prijs. De stichting zet zich in om zorghulpmiddelen bereikbaar en betaalbaar te maken voor iedereen. De Zorgoutlet opent haar deuren begin 2016 aan de Dennenlaan 2 te Ermelo ingang via het parkeerterrein achterzijde van De Dillenburg.
beste
Medicura Zorgwinkel online medische zorg hulpmiddelen.
Snel en eenvoudig hulpmiddelen lenen via het uitleenformulier. Medicura is specialist in uitleen, verhuur en verkoop van medische hulpmiddelen. Onze medewerkers geven u graag een professioneel advies over welke hulpmiddelen bij u passen en hoe u deze het beste kunt verkrijgen.
vpn without logs
Een tweede leven voor rolstoel en rollator De Ondernemer.
Geen" idee, ik zie wel hoe het loopt" Hij doet zijn zaken online en vanuit een pand met 500 vierkante meter op industrieterrein Zendijk in IJsselmuiden. Het magazijn oogt rommelig, met al die goederen die nog bekeken moeten worden, de voorraad in de showroom, van rolstoel tot verstelbare douchestoel, staat keurig in het gelid.
antraciet regenpijp
Revalidatie Hulpmiddelen Informatie en kopen online bij Orthocor.
Revalidatie Hulpmiddelen Informatie en kopen online bij Orthocor. Revalidatie Hulpmiddelen stellen de gebruikers in staat weer zelfstandig activiteiten te verrichten. Zodat u uw dagelijks leven kan vergemakkelijken. Als u op zoek bent naar revalidatie hulpmiddelen is het van groot belang dat u een goed product kiest en er bij het gebruik, kwalitatief hoge service en ondersteuning wordt geboden. U heeft bij Orthocor een ruime keuze aan kwalitatieve en innovatieve revalidatiehulpmiddelen. Bij Orthocor kunt u terecht voor o.a.: rijdbare zit/lig voorziening. anti decubitus kussens. De klantenservice van Orthocor helpt u bij het bestellen en informatie verkrijgen over onze revalidatie hulpmiddelen. U kunt contact opnemen met onze klantenservice op telefoonnummer 0416-377085, via ons contactformulier of via e-mail info@orthocor.nl.voor, advies bij revalidatie hulpmiddelen en andere zorghulpmiddelen.
Zorghulpmiddelen De Zorgoutlet.
Kunt u bepaalde zorghulpmiddelen niet kunt vinden op onze site? Neem dan contact met ons op. Dan gaan wij voor u op zoek. Heeft u een vraag of wilt u informatie over een zorghulpmiddel, neem dan gerust contact met ons op! Van maandag tot en met zondag zijn wij van 9.30 uur tot 20.30 uur, telefonisch bereikbaar op 036-5258741. Inkoop en consignatie. Heeft u een zorghulpmiddel, wat u door omstandigheden niet meer gebruikt en denkt u, dat u andere mensen er nog mee te kunnen helpen. Wij kopen ze graag in, of nemen ze voor u in consignatie. Bezoek onze showroom! Maandag t/m vrijdag 10 17 uur Zaterdag 11 16 uur. Bolderweg 2 ingang B15 1332 AT Almere Onze service. Veilig betalen via o.a. 14 dagen bedenktermijn. Eenvoudig online bestellen.

Contacteer ons