Meer resultaten voor winkel voor medische hulpmiddelen

Thuiszorgwinkel CM.
In de Thuiszorgwinkels vind je een uitgebreid gamma aan hulpmiddelen die het leven comfortabeler maken. Kies je regio of CM-ziekenfonds onderaan de pagina en je krijgt alle concrete informatie. Ga ook naar. Hulpmiddelen voor personen met een handicap. CM-diensten en voordelen.
medische klompen winkel
Heeroma Zorgwinkel Heeromazorgwinkel.
Huishouden en keuken. Hulpmiddelen voor de auto. Krukken en wandelstokken. Toilet en douche. Zitten en voortbewegen. Krukken en wandelstokken. Sta-opstoelen en relaxfaut. Toilet en douche. Zitten en voortbewegen. Nieuw in ons assortiment; bloeddrukmeters. Wij hebben ons assortiment uitgebreid met bloeddrukmeters.
bachbloesem
DISCUSSIE. Moeten medische hulpmiddelen verkrijgbaar worden Gazet van Antwerpen.
Maar dat supermarkten en andere winkels geen medische hulpmiddelen zoals protheses, hiv-tests en steriele pleisters tegen brandwonden mogen verkopen, is volgens de Europese Unie in strijd met het vrij verkeer van goederen. Daarom bereidt Maggie De Block een Koninklijk Besluit KB voor om de distributiewet van medische hulpmiddelen aan te passen.
auto verkopen tweedehands
Zorg: Service voorziening.
Wij werken samen met Medicura voor de medische hulpmiddelen. Op een aantal van onze locaties kunt u terecht voor de meest voorkomende hulpmiddelen. De hulpmiddelen bieden ondersteuning bij gewone, dagelijkse bezigheden, zoals het opstaan, aankleden, eten, drinken, lezen of televisie kijken.
sedumdaken
Medicura.
In onze winkels en op onze website vindt u een uitgebreid gamma aan hulpmiddelen die het leven aangenamer comfortabeler maken. Heeft u persoonlijk advies nodig? Contacteer ons op 056 22 15 11 of spring eens binnen. Wij staan elke dag ter uwer beschikking. Raadpleeg onze openingsuren hier. Medicura, verhoogt ieders levenskwaliteit. Blijf op de hoogte. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
Zuyderland Hulpmiddelen Zuyderland.
Specialismen en afdelingen. Wacht en toegangstijden. Voor de verstrekking van zorggerelateerde hulpmiddelen met of zonder medische indicatie kunt u contact opnemen met Medireva via www.medireva.nl. Op werkdagen is Medireva van 8.30 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar op 043 604 9222.
Zorgoutlet, Thuiszorgwinkel voor nieuwe en tweedehands zorghulpmiddelen.
Deurbelversterkers voor slechthorenden. Telefoonversterker, telefoonbel versterker voor slechthorenden. Koptelefoons voor slechthorenden en accessoires slechthorenden. Wekker doven en slechthorenden. Hulpmiddelen en batterijen gehoorapparaat. Tweedehands hulpmiddelen voor slechthorenden. Stoelen en zitten. Sta-op stoelen, relaxstoelen en krukken. Nieuwe sta-op stoelen. Tweedehands sta-op stoelen winkel.
Hulpmiddelen Gemaksartikelen ZorgComfort Alblasserwaard.
Wij nodigen u van harte uit voor een kijkje in onze winkel. De koffie staat voor u klaar! Uitleen Verhuur Verkoop. ZorgComfort Alblasserwaard is dé zorgspecialist. Wij beschikken over een breed assortiment zorghulpmiddelen. Onder andere scootmobielen, loophulpmiddelen, hulpmiddelen voor in.

Contacteer ons