Zoeken naar winkel voor medische hulpmiddelen

Meander Winkel / Uitleen.
De Meander Winkel heeft, met meer dan 100 verschillende verpleegartikelen en hulpmiddelen, een groot assortiment artikelen voor gezondheid en welzijn. Van babyartikelen tot bloeddrukmeters, hometrainers, sta-op-stoelen, krukken, rolstoelen en looprekken tot een elektrisch hoog-laag bed. In de Meander Winkel kunt u artikelen kopen op het gebied van zorg en welzijn of gewoon binnenlopen voor advies, informatie en voor het afhalen van uitleenartikelen.
elektrische rolstoel opvouwbaar
Clinicare Welkom.
Wij richten ons naar particulieren alsook naar artsen, thuisverpleegkundigen, pedicuren en medische diensten. Samen met u zoeken we steeds naar de beste oplossing afgestemd op uw behoeften en wensen, hierbij wordt u steeds geholpen door een professioneel team. Ook bij ons geniet u van de terugbetalingsmogelijkheden voorgeschreven door het RIZIV en begeleiden wij u graag met de aanvraag. De winkel bestaat uit 2 verdiepingen. Op het gelijkvloers vindt u sportbandages, steun en compressiekousen, verzorgingsproducten, medisch materiaal, en zo veel meer Op de eerste verdieping treft u al onze comfort en hulpmiddelen zowel voor verhuur of voor aankoop.
medische klompen winkel
Zorgwinkel Middelburg Comfort more.
U bereikt ons via het telefoonnummer: 0118 774 798. Anderen bekeken ook.: Rollator kopen Vlissingen Thuiszorgwinkel Vlissingen Sta-opstoel kopen Rollator kopen Vlissingen. Deskundig advies in de winkel, maar ook aan huis! Ruim assortiment hulpmiddelen. Voor een prettige en veilige thuissituatie.
spiermassa berekenen
Supermarkten mogen binnenkort medische hulpmiddelen verkopen Consument Geld HLN.
Federaal minister van Volksgezondheid Maggie De Block Open Vld werkt daarvoor aan een koninklijk besluit, zo schrijven de kranten van Mediahuis. De verkoop van geneesmiddelen blijft in Belgiƫ een exclusief recht van apothekers, maar voor medische hulpmiddelen komt daar verandering in.
afbetaling lening
DISCUSSIE. Moeten medische hulpmiddelen verkrijgbaar worden Gazet van Antwerpen.
Maar dat supermarkten en andere winkels geen medische hulpmiddelen zoals protheses, hiv-tests en steriele pleisters tegen brandwonden mogen verkopen, is volgens de Europese Unie in strijd met het vrij verkeer van goederen. Daarom bereidt Maggie De Block een Koninklijk Besluit KB voor om de distributiewet van medische hulpmiddelen aan te passen.
t HUIS Thuiszorgwinkel.
Sinds januari 2008 zijn wij gevestigd nabij het centrum van Ekeren. In onze thuiszorgwinkel verkopen we medisch materiaal, kwalitatieve hulpmiddelen en verzorgingsmateriaal. Door onze ervaring kan je rekenen op deskundig advies over incontinentiemateriaal, verbandmateriaal, revalidatiehulpmiddelen, toilet en badhulpmiddelen, zitkussens, rolstoelen, rollators, steunkousen.,
CRUC.nl hulpmiddelen voordelig kopen, lenen gratis of huren UMC-Groningen.
Welkom in onze online zorgwinkel! Hier vindt u een ruime keuze aan zorgartikelen en handige hulpmiddelen voor dagelijks gebruik. Bestel snel en online. Bekijk ons assortiment koopartikelen. Na een medische ingreep, blessure of bij ziekte heeft u soms tijdelijk een hulpmiddel nodig.
Uitleen Hulpmiddelen Zorgsaam.
Voor een aantal hulpmiddelen is een medische indicatie nodig. Mocht u nu een hulpmiddel op willen komen halen voor uw partner of buurvrouw, dan dient u de gegevens id-bewijs zorgverzekeringspas van deze persoon mee te nemen! Bij Zorgsaam kunt u tijdens onze openingstijden terecht voor de uitleen van al deze artikelen. De meeste kleine artikelen hebben wij op voorraad, de grotere artikelen zoals hoog-laagbedden worden indien mogelijk de volgende dag bij u geleverd. Behalve op zondag. Zorgsaam Winkel Apeldoorn.

Contacteer ons