Resultaten voor verhuur medische hulpmiddelen

Apotheek De Vos Olmen Balen Thuiszorg aan een eerlijke prijs.
Op deze manier proberen we jouw thuiszorg zo aangenaam mogelijk te laten verlopen. Vertel ons je noden en wensen, en we staan je bij met het nodige professionele advies.: Uitgebreid aanbod medische hulpmiddelen. Zowel verhuur als verkoop. Het materiaal voldoet aan de strengste kwaliteitseisen.
lening samenvoegen
Uitleen hulpmiddelen Zorggroep Elde.
U kunt voor het lenen, huren en retourneren van medische hulpmiddelen terecht bij de Medicura Zorgwinkel, Liduinahof 35 in Boxtel. Daarnaast kunt u ook telefonisch contact opnemen via 088-007 11 00. In overleg met u wordt dan voor een passende oplossing gezorgd, zoals het gratis leveren en ophalen van hulpmiddelen.
ziekenhuisbed kopen
De Thuiszorgwinkels Cordaan.
Cordaan locaties bij u in de buurt. Cordaan locaties bij u in de buurt. Bij de Cordaan Zorgwinkel kunt u terecht wanneer u voor korte of langere periode een hulpmiddel nodig heeft. Het gaat om uitleen, verhuur en verkoop van hulpmiddelen.
leningen simulatie
Rode Kruis-Vlaanderen helpt helpen Hulpmiddelen uitlenen.
Nee, ik wens geen informatie meer te ontvangen over activiteiten van Rode Kruis-Vlaanderen in het kader waarvan ik dit bericht stuur. Nee, ik wens geen informatie meer te ontvangen over andere activiteiten van Rode Kruis-Vlaanderen. 09-04-2015 ICRC eist toegang tot vluchtelingenkamp Jarmoek in Syrië. medische hulpmiddelen uitgeleend.
assertief
Totale Thuiszorg België sociale diensten, medisch materiaal.
HULP BIJ SLECHTZIENDHEID. Medische materialen en hulpmiddelen. Verhuur en verkoop van medische hulpmiddelen voor thuis. Vandaag besteld voor 15u, morgen bij u thuis geleverd! U hoeft niet online te betalen. Terugbetaling van uw mobiliteitshulpmiddel. Wij brengen dit voor u in orde!
Uitlenen van materiaal CM.
Moeder en kind zwanger, borstvoeding, verzorging: hulpmiddelen voor het jonge gezin. Allergie en luchtwegen: hulpmiddelen bij ademhalingstherapie. Als CM-lid kun je de hulpmiddelen ontlenen tegen lage uitleentarieven. Alle huurkosten boven 170 euro per kalenderjaar worden ten laste genomen door CM.
LeRo Tenerife Verhuur van hulpmiddelen. LeRo Tenerife Verhuur van hulpmiddelen.
Deskundige medische zorg. Verhuur van hulpmiddelen. Vervoer en Excursies. Reparatie van hulpmiddelen. Reserveren van transfer hulpmiddelen. Disclaimer/Terms of business. Hulpmiddelen voor het bed. Electrisch verstelbaar hoofdeinde, electrisch bed met trekstang, vrijstaande trekstang, dranghek of onrusthek, til-liftluchtmatras, etc. Hulpmiddelen voor toilet en bad.
Huren van medische apparatuur Leaseline.
Wanneer u ervoor kiest om uw medische apparatuur te huren in plaats van te kopen, kunt u gebruik maken van de modernste state-of-the-art apparatuur, maar bespaart u aanzienlijk op de kosten daarvan. Dat verlicht uw financiële druk in belangrijke mate.

Contacteer ons