Meer resultaten voor verhuur medische hulpmiddelen

Verhuur van hulpmiddelen, een perfecte oplossing Zorgwinkel HulpMedi.nl.
Het is bijvoorbeeld perfect mogelijk dat je een bepaalde medische ingreep hebt ondergaan of dat je door een ongeval tijdelijk wat minder mobiel bent. In dit geval kan je misschien wel nood hebben aan een rolstoel of bijvoorbeeld een rollator, maar slechts voor een korte periode. Het aankopen van één van deze hulpmiddelen is dan vaak overbodig. Het is in deze situatie dan ook beslist interessanter om de mogelijkheden onder de loep te nemen met betrekking tot het huren van zorg gerelateerde hulpmiddelen. Denk hierbij bovendien niet alleen aan een rollator of rolstoel, maar bijvoorbeeld ook aan krukken of een speciale sta op stoel. Bij Hulpmedi.nl bieden we onze klanten in ieder geval op vlak van verhuur een groot aanbod aan mogelijkheden aan!
rolstoel kopen medipoint
CRUC.nl hulpmiddelen voordelig kopen, lenen gratis of huren UMC-Groningen.
Verkoop, uitleen en verhuur van zorgartikelen. Bekijk ons ruime aanbod. Welkom in onze online zorgwinkel! Hier vindt u een ruime keuze aan zorgartikelen en handige hulpmiddelen voor dagelijks gebruik. Bestel snel en online. Bekijk ons assortiment koopartikelen. Na een medische ingreep, blessure of bij ziekte heeft u soms tijdelijk een hulpmiddel nodig.
sta
Uitleen hulpmiddelen TSN Thuiszorg verzorgd door TSN.
Verpleging Verzorging Wonen en zorg Ebbingepoort Mercator Voor Anker Zorgcentrale Verpleegtechnische zorg Palliatieve zorg Nazorg bij een beroerte Nachtzorg Wondzorg Zorg bij de ziekte van Parkinson Dementiezorg Uitleen hulpmiddelen Ledenservice Personenalarmering Mantelzorgondersteuning Kosten eigen bijdrage Onafhankelijke cliëntondersteuner. Ik wil direct naar Kies een pagina.
spiermassa berekenen
Comfort more Uitleen en verhuur.
Hulpmiddelen voor in de keuken. Sta op stoel nodig? Uitleen en verhuur. Advies aan huis. Winkelen op afspraak. U bevindt zich hier.: Uitleen en verhuur. Uitleen en verhuur. Wanneer u voor kortdurend gebruik maximaal 26 weken een hulpmiddel nodig heeft zoals een rolstoel, is het mogelijk dit hulpmiddel te lenen.
verhuizen studenten
Uitleen Hulpmiddelen Zorgsaam.
Benodigde gegevens Indien u een hulpmiddel wilt lenen, dient u bij het ophalen een id-bewijs id-kaart, paspoort of rijbewijs en pas van de zorgverzekering te laten zien. Zonder deze identificatie en gegevens van de zorgverzekering kunnen wij u geen hulpmiddel verstrekken. Voor een aantal hulpmiddelen is een medische indicatie nodig.
Clinicare Welkom.
Wij richten ons naar particulieren alsook naar artsen, thuisverpleegkundigen, pedicuren en medische diensten. Samen met u zoeken we steeds naar de beste oplossing afgestemd op uw behoeften en wensen, hierbij wordt u steeds geholpen door een professioneel team. Ook bij ons geniet u van de terugbetalingsmogelijkheden voorgeschreven door het RIZIV en begeleiden wij u graag met de aanvraag. De winkel bestaat uit 2 verdiepingen. Op het gelijkvloers vindt u sportbandages, steun en compressiekousen, verzorgingsproducten, medisch materiaal, en zo veel meer Op de eerste verdieping treft u al onze comfort en hulpmiddelen zowel voor verhuur of voor aankoop.
Totale Thuiszorg België sociale diensten, medisch materiaal.
HULP BIJ SLECHTZIENDHEID. Medische materialen en hulpmiddelen. Verhuur en verkoop van medische hulpmiddelen voor thuis. Vandaag besteld voor 15u, morgen bij u thuis geleverd! U hoeft niet online te betalen. Terugbetaling van uw mobiliteitshulpmiddel. Wij brengen dit voor u in orde!
Medische hulpmiddelen en toestellen huren. Zorgbaar Bewust Gezond De Voorzorg.
Voor grote uitleenmaterialen levert en installeert de Zorgbaar aan huis. Wanneer je voor 15u bestelt, kan je bestelling vaak al de werkdag nadien aan huis geleverd worden! Kleine uitleenmaterialen kun je ook uitlenen via onze Zorgbaar-winkelpunten. Wie kan medische hulpmiddelen huren?

Contacteer ons