Op zoek naar tweedehands medische hulpmiddelen?

gebruikte medische apparatuur bedrijven.
Leverancier van: ontwerp van medische apparatuur productie van medische apparatuur Industriƫle vormgeving ontwikkeling van het ontwerp van medische producten marktonderzoek in de gezondheidssector spuitgieten van medische kunststoffen ontwerp van medisch product prototypering verpakking van het medische hulpmiddel ontwikkeling van medische hulpmiddelen marktonderzoeken in de gezondheidssector spuitgieten van kunststoffen.
Bank
Tweedehands artikelen 2dehands.be.
De zonnebank is in perfecte staat. Zilvergrijze uitvoering 24 Sol Soft lampen, waarvan 20 van 100 W en 4 van 80 W. Het zijn bovendien ERS lamp. 12 juli 2018 2039: Evergem Ertvelde. Passieve tillift Diana tildoek. In april tweedehands aangekocht via firma medische hulpmiddelen.
goedkope lening op afbetaling
Zorghulpmiddelen te koop tweedehands Koopjeskrant.be.
Medische elektrische luchtmatras. Ideaal voor bedlegerige mensen of moeilijke slapen wegens rugproblemen.is een nieuw type van oplegmatras.aangekocht op 23/10/2017.voor eenspersoonbedmax, gewicht is 120 k. Quatro Rollator Zivergrijsmoet, weg wegens dubbel gebruikprima, staat. 45 Merksem Antwerpen. Bijna gratis te Wijgmaal Leuven Rollatoer.
auto verkopen
Medische hulpmiddelen Revalidatie Zorg 2dehands.be.
BlessuroTheek, Jan Van Rijswijcklaan 290, 2020 Antwerpen T: 03 257 03 58 Medische dames schoenen die zich direct aanpassen aan de voeten en ul. 12 april 2018 1059: Antwerpen. Op 2dehands.be vind je alle hulpmiddelen voor een spoedig herstel en voor de beste permanente zorgen: van een rolstoel tot een aangepast bed. Nieuw of tweedehands.
crawford poorten
Optimed Tweedehandsmateriaal hulpmiddelen voor thuiszorg en revalidatie.
Hulpmiddelen voor thuiszorg en revalidatie Zoeken in de webshop Zoek. Zo goed als nieuw maar een stuk goedkoper. Sorteren op Positie. Quikie Salsa M2, elektrische rolstoel. Normale prijs: 2.99999., Speciale prijs: 2.49900., Aan verlanglijst toevoegen. Transferhulp voor zetel. Aan verlanglijst toevoegen.
supermarkt leuven open op zondag
Zorgoutlet, Thuiszorgwinkel voor nieuwe en tweedehands zorghulpmiddelen.
Geen artikelen in winkelwagen. Over Zorgoutlet Ruilen, Retourneren en Herroepen Algemene voorwaarden Contact. This is a placeholder. Zorgoutlet, Thuiszorgwinkel voor nieuwe en tweedehands hulpmiddelen. In onze thuiszorgwinkel Zorgoutlet vindt u nieuwe en tweedehands zorghulpmiddelenvoor mensen met een tijdelijke beperking. Hulpmiddelen voor op reis.
stoellift
Hulpmiddelen Revalidatie Zorg 2dehands.be.
Computer Game Consoles. Sluiten Terug naar. 3.133 zoekertjes in Hulpmiddelen. Er is iets fout gelopen bij het opslaan van de zoekopdracht. Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten in je mailbox. Stel zoekopdracht in. Hoog en laag bed 229. Rota kussen 9.
Hulpmiddeleninfo: tweedehandshulpmiddelen.
Een Nederlandse onderneming die gebruikte medische hulpmiddelen verzamelt of inkoopt en herinzet in landen waar behoefte is aan medische hulpmiddelen maar waar men niet de financiƫle middelen bezit om zulke middelen nieuw te kopen. Verkoper van tweedehandstrapliften. Tweedehandshulpmiddelen voor blinden en slechtzienden. Overzicht van organisaties/firma's' die tweedehandshulpmiddelen voor blinden en slechtzienden aanbieden. Vos Orthopedie Service. Verkoper van tweedehands scooters, rolstoelen, bedden en liften.

Contacteer ons