Resultaten voor thuiszorg hulpmiddelen

thuiszorg
Kleine Handige Hulpmiddelen nodig? ThuiszorgWebshop.be Thuiszorg Webshop.
Nr 1 in Benelux met ruimste gamma aan hulpmiddelen. Roeselarestraat 40 8560 Wevelgem België. Tel: 32 056 964 956. Levertijd en Verzendkosten. Wat kan ik hier kopen? We houden je graag op de hoogte! Word lid van onze mailinglijst.: Thuiszorg Webshop Powered by Lightspeed Design by Webdinge.nl. Ga verder
scootmobiel huren groningen
Hulpmiddelen in de thuiszorg Gemeente Meise.
Subsidies en premies. Hulpmiddelen in de thuiszorg. Hulpmiddelen in de thuiszorg. Deze informatie is niet meer actueel! Tijdens een rondleiding maak je kennis met verschillende hulpmiddelen in de thuiszorg, gevolgd door een infosessie over financiële tussenkomsten. 28 april 16 do.
thuiszorg zoetermeer
Kosteloze uitleen van medische hulpmiddelen door Medicura.
Wij bezorgen de uitleen hulpmiddelen gratis bij u thuis. U kunt hulpmiddelen ook ophalen in één van onze Zorgwinkels of Hulpmiddelen Servicepunten. Medicura kan u voorzien van alle uitleen hulpmiddelen die door uw zorgverzekeraar worden vergoed. Zowel kleine als grote hulpmiddelen zoals hoog-laag bedden en anti-decubitus materiaal.
thuiszorg amsterdam noord
Zijn medische hulpmiddelen opgenomen in het basispakket? Rijksoverheid.nl.
Deze hulpmiddelen krijgt u van de gemeente vanuit de Wmo officieel Wmo 2015. Voorbeelden van hulpmiddelen die u blijvend nodig kunt hebben zijn een rolstoel, traplift of een elektrische deuropener. Voor meer informatie kunt u terecht bij het Wmo-loket van uw gemeente.
autolening simulatie
Cookiebepaling.
SEO site checkup
Hulpmiddelen: Vivium Zorggroep.
Als u door omstandigheden tijdelijk loophulpmiddelen zoals krukken, een looprek of een rollator nodig heeft dan kunt u deze als lid van Vivium gratis lenen. Voor producten die niet vergoed worden geldt 5 tot 10% korting op het koopassortiment voor leden van Vivium. FullMobility levert hulpmiddelen voor alle fasen van het leven.
houten speelgoed
Sociale voorzieningen: Thuiszorg. Facebook. Twitter.
In het Thuiszorgcentrum kunt u terecht met algemene vragen rond thuiszorg en de bestaande thuiszorgdiensten. Het biedt informatie en advies over hulpmiddelen, technologie en mogelijkheden tot woningaanpassing. Er is een ruim aanbod aan infosessies en cursussen voor thuiszorgpatiënten, mantelzorgers, vrijwilligers en professionelen bijv.
Hulpmiddelen Vérian.
Bent u op zoek naar het lenen, huren of kopen van hulpmiddelen of verpleegmiddelen? Dan kunt u bij de Medipoint Vérian Zorgwinkels terecht. Naast de mogelijkheid een zorgwinkel te bezoeken biedt Medipoint ook thuisservice aan. Als cliënt van Vérian geniet u van verschillende aanbiedingen.

Contacteer ons