Meer resultaten voor regeling zorgverzekering hulpmiddelen

Vergoeding hulpmiddelen 2018 ZorgverzekeringWijzer.
Vergoeding hulpmiddelen 2018. In de Zorgverzekeringswet en het Besluit zorgverzekering is in het algemeen vastgelegd onder welke voorwaarden en bij welke medische indicaties voor hulpmiddelen een vergoeding kan worden gegeven. Op grond van deze wet en het besluit mag de zorgverzekeraar zijn eigen voorwaarden stellen.
vochtbestrijding
Hulpmiddelen Zvw Verzekerde zorg Zorginstituut Nederland.
Hulpmiddelenzorg van de Regeling zorgverzekering artikelen 2.6 tot en met 2.29. Ook is het aan de zorgverzekeraar om te beoordelen of een nieuw hulpmiddel voldoet aan het wettelijk criterium de stand van de wetenschap en praktijk. Dit betekent: of het hulpmiddel bewezen effectief is. Zorgpolis stelt voorwaarde aan de verstrekking van een hulpmiddel. De zorgverzekeraar kan voorwaarden stellen aan het vergoeden van hulpmiddelen.
traplift vergoeding
Zijn medische hulpmiddelen opgenomen in het basispakket? Rijksoverheid.nl.
Dan krijgt u deze meestal van uw gemeente. Hulpmiddelen via zorgverzekeraar. Uw zorgverzekering regelt de hulpmiddelen die u nodig heeft voor behandeling, verpleging, revalidatie en verzorging. Bijvoorbeeld een verstelbaar bed of een speciale matras als u langdurige bedrust nodig heeft.
auto verzekeren

Contacteer ons