Resultaten voor leverancier medische hulpmiddelen

Bosman.
Mijn hulpmiddelen bestellen bij Bosman. Contractering voor voeding 2019 binnen. In 2018 kunnen wij aan verzekerden van alle zorgverzekeraars stoma, wond, diabetes en. Over de grens met diabetes, door Inge Verhagen. 03-07-2018 Over Bosman. In de 21 jaar dat ik Type 1 Diabetes heb, ben ik over heel wat grenzen gegaan. Over mijn eigen. Interview Petra Leussink. 03-07-2018 Medische ontwikkelingen.
youtube adverteren
Medische hulpmiddelen/medisch materiaal RIZIV.
Terugbetaling van medische hulpmiddelen en medisch materiaal. De ziekteverzekering betaalt sommige medische hulpmiddelen en medisch materiaal volledig of gedeeltelijk terug. Ze kunnen ingedeeld worden in.: door de apotheker of in sommige gevallen door een leverancier verstrekte niet-implanteerbare medische hulpmiddelen. implantaten en invasieve medische hulpmiddelen.
matras
Leverancier Medische Hulpmiddelen-vacatures juli 2018 Indeed.nl.
Mathot Medische Speciaalzaken. Mathot is meer dan een eeuw merkonafhankelijk leverancier van medische hulpmiddelen op het gebied van stoma, wond en continentiezorg en compressietherapie en. 30 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Mathot Medische Speciaalzaken Vacatures in Haarlem.
centrale verwarming antwerpen
Medische hulpmiddelen FAGG.
Op 7 december 2017 werd het koninklijk besluit van 15 november 2017 betreffende de notificatie van een contactpunt materiovigilantie en de registratie van de distributeurs en uitvoerders van medische hulpmiddelen gepubliceerd. Het koninklijk besluit, dat op 17 december 2017 in werking is getreden, beschrijft de nieuwe bepalingen van de wetgeving voor de actoren van de sector van de medische hulpmiddelen.
kbc
QRS is een groothandel in medische hulpmiddelen en ontzorgt de klant!
Het bedrijf, wie zijn wij? QRS, meer dan alleen een groothandel in medische hulpmiddelen! QRS is een groothandel in medische hulpmiddelen. Naast de verkoop van medische hulpmiddelen bieden wij een breed scala van producten om onze klanten zoveel mogelijk te voorzien in hun behoeften.
tuinaanleg kalmthout
Leverancier Van Medische Hulpmiddelen-vacatures juli 2018 Indeed.nl.
2.175 2.715 per maand. Mathot is meer dan een eeuw merkonafhankelijk leverancier van medische hulpmiddelen op het gebied van stoma, wond en continentiezorg, compressietherapie en. 8 uur geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Mathot Medische Speciaalzaken Vacatures in Halfweg.
Erkende leveranciers Stichting Erkenningsregeling leveranciers Medische Hulpmiddelen SEMH.
Een leverancier kan erkend zijn voor meerdere regelingen. U kiest daarom eerst een regeling. U vult uw woonplaats of postcode in en de straal waarbinnen u wilt zoeken. Als u de naam van het bedrijf al weet kunt u ook hierop zoeken. OIM, hulpmiddelenzorg orthopedie, voor prothesen. orthesen, spalken, braces en korsetten. OSB, hulpmiddelenzorg orthopedisch schoeisel, voor orthopedische en semi-orthopedische schoenen, steunzolen en schoenaanpassingen. TEK, hulpmiddelenzorg therapeutisch elastische kousen, reiskousen, steunpantys en aan en uittrek hulpmiddelen.
Bedrijven Medische apparatuur en instrumenten Belgiƫ Bedrijvengids Kompass.
Med Concept Europe SA. Biotronik Belgium NV. Constructie van laadbakken voor vrachtwagens. Verkoop van medische hulpmiddelen: Tafels Chirurgisch materiaal Prothesen. Medline International Belgium BVBA. Verdeler van medische uitrusting en toebehoren, handschoenen voor chirugisch en medisch gebruik Verdeler van wegwerp producten.

Contacteer ons