Zoeken naar leverancier medische hulpmiddelen

bmedi.be uw leverancier van medisch materiaal.
uw leverancier van medisch materiaal. Ankh-bmedi, uw leverancier van medisch materiaal. Kristof Vilain en Wim Denolf zijn de twee zaakvoerders van ankh-bmedi. Met een ruime ervaring in de zorg, farmacie en medisch materiaal is het de doelstelling een compleet kwalitatief gamma aan te bieden aan medische professionals in de eerste lijn en instellingen.
bosman ggz
pharma.be Deontologie.
Sinds 1 januari 2007 geldt de verplichting dat elke producent of leverancier van geneesmiddelen of medische hulpmiddelen die een beroepsbeoefenaar uit de gezondheidssector wenst uit te nodigen om deel te nemen aan een wetenschappelijke manifestatie die over meerdere opeenvolgende kalenderdagen verloopt, verplicht over een voorafgaand visum moet beschikken.
medische klompen sale
Kwaliteits en risicomanagement Medische Hulpmiddelen NEN.
Voor fabrikanten van medische hulpmiddelen steriel en/of met meetfunctie klasse I, klasse IIA, IIB, III en in-vitro diagnostische en actieve implanteerbare medische hulpmiddelen die hun product op de Europese markt brengen, is een gecertificeerd kwaliteitsmanagementsysteem een wettelijke verplichting. Het kwaliteitssysteem dat op fabrikanten van medische hulpmiddelen van toepassing is, staat beschreven in de norm NEN-EN-ISO 13485.
medical
Wereldwijde leverancier van medische hulpmiddelen Arjo.
Arjo heeft een volledig assortiment aan oplossingen in huis waarmee u nieuwe uitdagingen en hedendaagse evoluties in de acute en langdurige zorg het hoofd kunt bieden. Hier vindt u ons volledige productportfolio: medische apparatuur en ge├»ntegreerde oplossingen voor de verplaatsing en hygi├źne van zorgvragers, medische bedden en decubituspreventie, wondgenezing, DVT-preventie, desinfectie en diagnostiek.
medical
Medische hulpmiddelen/medisch materiaal RIZIV.
Terugbetaling van medische hulpmiddelen en medisch materiaal. De ziekteverzekering betaalt sommige medische hulpmiddelen en medisch materiaal volledig of gedeeltelijk terug. Ze kunnen ingedeeld worden in.: door de apotheker of in sommige gevallen door een leverancier verstrekte niet-implanteerbare medische hulpmiddelen. implantaten en invasieve medische hulpmiddelen.
snel lenen
Groothandel medische artikelen en medisch materiaal Wameda.
Wameda Medische Artikelen levert als groothandel een uitgebreid assortiment medisch materiaal aan professionelen, zoals: artsen, verpleegkundigen, tandartsen, dierenartsen, gespecialiseerde voetverzorgers, scholen, kinderdagverblijven, ziekenhuizen, medische diensten van bedrijven, verzorgingsinstellingen, woon-zorg centra en groepspraktijken. In onze webshop zijn reeds meer dan 1.700 van onze courantste producten opgenomen en dit online zal gestaag uitgebreid worden.
medical
FME FME maakt afspraken over eenduidige codering medische hulpmiddelen.
Leveranciers, waaronder dus ook FME-leden actief in de medische keten, moeten medische hulpmiddelen voorzien van een UDI Unique Device Identifier. De UDI moet zowel in schrift als in code duidelijk en makkelijk scanbaar op alle verpakkingen aanwezig zijn en de leverancier controleert dat ook.
auxifina leningen
Erkende leveranciers Stichting Erkenningsregeling leveranciers Medische Hulpmiddelen SEMH.
088 999 0 777. Roessingh Revalidatie Techniek. Twentepoort West 3. 088 999 0 777. Bosman Medische Hulpmiddelen. Gezondheidscentrum De Graven Esch Winkelsteeg1E. Geestbrugweg 19 C-D. Geestbrugweg 19 C-D. Dantuma Medische Speciaalzaak. Dantuma Medische Speciaalzaak. Dantuma Medische Speciaalzaak. Mathot Medische Speciaalzaken.

Contacteer ons