Meer resultaten voor hulpmiddelen voor ouderen invaliden en gehandicapten

Zorghulpmiddelen Supportshop.
Thuiszorgwinkel Supportshop is volledig gespecialiseerd in thuiszorg hulpmiddelen voor ouderen, gehandicapten en mensen met een functiebeperking. U vindt bij ons een uitgebreid programma hulpmiddelen voor veilig, comfortabel en zelfstandig wonen. Met onze hulpmiddelen kunt u uw woning aanpassen en uw mobiliteit vergroten.
Lening berekenen
Hulpmiddeleninfo's' voor personen met een handicap.
Tv-kijken voor blinden en slechtzienden. Meer oplossingen voor personen met een motorische handicap. Meer oplossingen voor personen met een visuele handicap. Meer oplossingen voor personen met een auditieve handicap. Meer oplossingen voor personen met een stem, taal of spraakstoornis. Meer oplossingen voor personen met een cognitieve handicap. KOC Kenniscentrum Hulpmiddelen Zenithgebouw Koning Albert II-laan 37 1030 Brussel 02 225 86 61 koc@vaph.be Sitemap Over ons Hulpmiddelenadvies.
lijst
Hulpmiddelen voor ouderen kopen? Senioren hulpmiddelen.
Hulpmiddelwereld is specialist op het gebied van hulpmiddelen voor ouderen. Onze hulpmiddelen zorgen voor een verhoging van de zelfredzaamheid, zodat ouderen langer zelfstandig thuis kunnen wonen. Tevens biedt Hulpmiddelwereld specialistische hulpmiddelen aan. Deze hulpmiddelen zorgen voor een lagere fysieke belasting van verzorgers. Voorbeelden hiervan zijn de transfer hulpmiddelen en de aan en uittrekhulp voor steunkousen.
studentenjob leuven
Hulpmiddelenshop Hulpmiddelen voor ouderen Zorghulpmiddelen.
Uw winkel voor alle hulpmiddelen. Welkom bij Hulpmiddelenshop, de online thuiszorgwinkel in hulpmiddelen voor ouderen, invaliden en gehandicapten. Wij leveren diverse zorghulpmiddelen aan consumenten, bedrijven en instellingen. Via onze overzichtelijke en makkelijk te bedienen thuiszorgwinkel vindt u altijd eenvoudig het juiste hulpmiddel!
coverband
Hulpmiddelen CM.
Home Diensten en voordelen Handicap Hulpmiddelen. Personen met een handicap kunnen bij hun ziekenfonds een tegemoetkoming aanvragen voor een rolstoel. Ook het VAPH geeft diverse tegemoetkomingen. Personen met een handicap kunnen voor bepaalde rolstoelen een tegemoetkoming aanvragen bij het ziekenfonds.
tuinaanleg kwanten
Thuiszorghulpmiddelen CM.
Home Diensten en voordelen Thuiszorg Materiaal Thuiszorghulpmiddelen. Om in een zorgsituatie comfortabel thuis te blijven wonen, zijn vaak dure hulpmiddelen of woningaanpassingen nodig. CM geeft daarom een extra tegemoetkoming voor thuiszorghulpmiddelen. In de Thuiszorgwinkel krijg je 40 procent korting op een groot aantal hulpmiddelen.:
hulpmiddelen voor ouderen invaliden en gehandicapten.
Badkamerhulpmiddelen voor mensen met een beperking, ouderen en senioren. Inloopdouche voor ouderen. Sta-op toilet van Bano zorgbadkamers. Levensloopbestendige badkamer van Bano Zorgbadkamers. Wat is zelfredzaamheid? Informatie senioren badkamers. Informatie aangepaste badkamer. Informatie mindervalide badkamers. Informatie veilige badkamer. Informatie rolstoelvriendelijke badkamer. Informatie ziekenhuis badkamer. Informatie levensloopbestendige badkamer. Informatie badkamer hulpmiddelen. Informatie gehandicapten hulpmiddelen.

Contacteer ons