Meer resultaten voor hulpmiddelen voor ouderen invaliden en gehandicapten

Zorghulpmiddelen voor ouderen, invaliden en gehandicapten. Zorghulpmiddelkopen.nl.
Warme Koude therapie. Uniek en zeer groot assortiment. Groot gedeelte vandaag besteld morgen in huis. Verzending 675, Nederland en 995, België. Same day delivery ook mogelijk op een gedeelte van ons assortiment. Veel betaalmethoden, ook achteraf. Gratis verzending vanaf 500.
tarieven hypothecaire lening
Alle informatie over Rolstoelen, Scootmobielen, Rollatoren, Rolstoelauto's' en andere hulpmiddelen.
En andere hulpmiddelen. Op deze website vinden ouderen, gehandicapten, invaliden en familieleden van deze personen alle informatie over rolstoelen, scootmobielen, rollators, rolstoelautos en vele andere hulpmiddelen voor mindervaliden. Door middel van deze hulpmiddelen kunnen ouderen, gehandicapten of invaliden die moeite hebben met lopen, of niet kúnnen lopen zich toch voortbewegen in onze maatschappij!
Verhuisdoos
Grootte van hulpmiddelen voor gehandicapten en senioren.
Wat ontlastend werkt voor personen en gezinnen in geval van complexe thuisverzorging. Voor intensieve, soms dagelijks noodzakelijke therapiën behoeft dan niet heen en weer gereisd te worden naar een revalidatiecentrum. Dergelijke hulpmiddelen vallen nooit onder de Wmo, maar onder de zorgverzekering.
bedwantsen bestrijden
Begeleiding aan boord Transavia.
Als je in het bezit bent van een invalidekaart in je auto in Frankrijk is dit een GIC-GIG kaart, dan kun je doorrijden tot het drop-off point tussen terminal B en C van Orly Sud. Als je parkeert, ontvang je een korting van 50% als je een invalidenkaart bezit. Er zijn speciale parkeerplaatsen beschikbaar. Taxis G7 biedt taxivervoer voor gehandicapten die in Parijs of Ile-de-France wonen.
zandstralen
Tegemoetkoming RIZIV.
VAPH Vlaams fonds? In bepaalde gevallen komt het VAPH ook tussen in de kosten van hulpmiddelen, herstellingen en onderhoud. Maar steeds enkel nadat uw dossier voor een mobiliteitshulpmiddel goedgekeurd is. Bent u jonger dan 65 jaar, dan kan u een aanvraag bij het VAPH indienen voor tussenkomst in de kost voor het onderhoud en herstellingen van een mobiliteitshulpmiddel.
Tegemoetkoming in de prijs van rolstoelen / andere mobiliteitshulpmiddelen RIZIV.
Maandag en donderdag: van 13 tot 16 u. Dinsdag, woensdag en vrijdag: van 9 tot 12 u. Dienst voor geneeskundige verzorging. Laatst aangepast op 31 juli 2018. Niet-implanteerbare medische hulpmiddelen. Implantaten en medische hulpmiddelen. Rolstoelen en andere mobiliteitshulpmiddelen Momenteel geselecteerd.
You are being redirected.
Hulpmiddeleninfo's' voor personen met een handicap.
Tv-kijken voor blinden en slechtzienden. Meer oplossingen voor personen met een motorische handicap. Meer oplossingen voor personen met een visuele handicap. Meer oplossingen voor personen met een auditieve handicap. Meer oplossingen voor personen met een stem, taal of spraakstoornis. Meer oplossingen voor personen met een cognitieve handicap. KOC Kenniscentrum Hulpmiddelen Zenithgebouw Koning Albert II-laan 37 1030 Brussel 02 225 86 61 koc@vaph.be Sitemap Over ons Hulpmiddelenadvies.

Contacteer ons