Zoeken naar hulpmiddelen gehandicapten en bejaarden

Veilige badkamer voor ouderen.
Persoonlijke hygi├źne is belangrijk, maar niet alle onderdelen van een standaard badkamer zijn even veilig. Zo moet u zich op voldoende plaatsen veilig kunnen vasthouden en dient er ook op andere manieren rekening te zijn gehouden met uw beperking of handicap. Veiligheid in uw badkamer vergroot met hulpmiddelen.
tweedehands
Hulpmiddelen bij eten en drinken Vilans Hulpmiddelenwijzer.
Home Hulpmiddelen Activiteiten Eten en drinken. Voor onafhankelijke informatie over ziekte en gezondheid. Voor onafhankelijke informatie over vergoedingen en regelingen. Per Saldo is een belangenvereniging van en voor mensen die hun zorg en begeleiding zelf willen regelen met een persoonsgebonden budget pgb.
EPC
Zorgoutlet, Thuiszorgwinkel voor nieuwe en tweedehands zorghulpmiddelen.
Hulpmiddelen dag en datum voor Alzheimer en Dementie. Kalender klokken Alzheimer en Dementie. TV hulpmiddelen Alzheimer en Dementie. Kookhulpmiddelen Alzheimer en Dementie. Telefoon en deurbel Alzheimer en Dementie. Bad en Douche Alzheimer en Dementie. Dwaal en detectie hulpmiddelen en GPS-hulpmiddelen Alzheimer en Dementie.
lening samenvoegen
Technologie, domotica en dementie Kennisplein Zorg voor Beter.
Technologie en technologische hulpmiddelen kunnen een uitkomst zijn voor thuiswonende mensen met dementie. Denk bijvoorbeeld aan apps, beeldbellen, alarmeringssystemen of medicijndispensers met controle op afstand. Deze infographic geeft overzichtelijk weer welke technologie├źn je in kunt zetten om thuiswonende mensen met dementie te ondersteunen.
bachbloesem
Welke hulpmiddelen krijg ik vergoed en uit welke regeling? PlusOnline.
Ik vind het te gek dat iemand door ziekte of gebrek hulpmiddelen nodig heeft en die betaald moeten worden uit eigen zak. Je vraagt er niet om, je doet het je zelf niet aan, het overkomt je en de meesten hebben levenslang voor straf betalen.
Zorghulpmiddelen te koop tweedehands Koopjeskrant.be.
Geriatrische stoel met wieltjes. Stoel voor bejaarden die gebruikt kan worden voor in te zitten om te eten, kan ook gebruikt worden als zetel want je kan hem achter uit leggen. De wieltjes zijn gemakkeli. Hulpmiddelen om bejaarde gemakkelijk van uit de zetel in een rolstoel te helpen. niet van nieuw te onderscheiden driewielerfiets. niet van nieuw te onderscheiden driewielerfiets tri bike voorzien van ledesteen met gordel pedaalverkorters en voetplaten grote fietsmand mag weg voor 450 euro vaste prij.
Tegemoetkoming RIZIV.
In ons assortiment hebben we een ruim aanbod van de RIZIV goedgekeurde scooters. U kan uiteraard ook zonder een aanvraag zelf een RIZIV goedgekeurde scooter aankopen. VAPH Vlaams fonds? In bepaalde gevallen komt het VAPH ook tussen in de kosten van hulpmiddelen, herstellingen en onderhoud.
Hulpmiddelen bij het eten.
In de Hulpmiddelenwijzer van Vilans vind je informatie over verschillende soorten hulpmiddelen en aanpassingen. De Vilans Hulpmiddelenwijzer biedt je eerlijke en onafhankelijke informatie over hulpmiddelen en helpt je bij het maken van de juiste keuze. Zo ga je goed voorbereid het gesprek aan met een verkoper of adviseur.

Contacteer ons