Op zoek naar hulpmiddelen gehandicapten en bejaarden?

Kleding voor mensen met een beperking Broeken voor rolstoelgebruikers Thuiszorgwinkel. Mail_4_x2C__Envelope_4. slotje.
Plaswekkers / urine-alarmen. Bijhorende producten inco. Hulpmiddelen opvang urine en stoelgang. Bijhorende producten stoma. Doe de test en ontdek welk incontinentiemateriaal jij nodig hebt. Ontdek hoe het met je aders is gesteld. Mooi en vrouwelijk. Mooi en vrouwelijke kledij. Puffers en toebehoren.
Lening berekenen
ADVYS ADL hulpmiddelen therapiematerialen aangepaste keukens.
Eten en drinken: lepels, vorken messen. Eten en drinken: bekers borden. Eten en drinken: diverse accessoires. In en om het huis. Oefenmateriaal voor thuis. Diverse: reachers, antislip, verdikkingen. Bariatrics: hulpmiddelen voor zware personen. Hoog/laagsystemen voor keukens. Eten en drinken: bekers borden.
dakwerken zemst
Zorghulpmiddelen Supportshop.
Thuiszorgwinkel Supportshop is volledig gespecialiseerd in thuiszorg hulpmiddelen voor ouderen, gehandicapten en mensen met een functiebeperking. U vindt bij ons een uitgebreid programma hulpmiddelen voor veilig, comfortabel en zelfstandig wonen. Met onze hulpmiddelen kunt u uw woning aanpassen en uw mobiliteit vergroten.
opbouw LED spots
Hulpmiddelenshop Hulpmiddelen voor ouderen Zorghulpmiddelen.
Uw winkel voor alle hulpmiddelen. Welkom bij Hulpmiddelenshop, de online thuiszorgwinkel in hulpmiddelen voor ouderen, invaliden en gehandicapten. Wij leveren diverse zorghulpmiddelen aan consumenten, bedrijven en instellingen. Via onze overzichtelijke en makkelijk te bedienen thuiszorgwinkel vindt u altijd eenvoudig het juiste hulpmiddel!
opleiding reachtruck
Hulpmiddelen voor ouderen kopen? Senioren hulpmiddelen.
Voorbeelden hiervan zijn de transfer hulpmiddelen en de aan en uittrekhulp voor steunkousen. Hulpmiddelwereld verzorgt ook hulpmiddelen op het gebied van revalidatie, zoals handtrainers, braces, gymnastiek hulpmiddelen, krukken en douchehoezen. Hulpmiddelen bieden ons de mogelijkheid om taken makkelijker, sneller of beter te kunnen verrichten.
tuinaanleg kwanten
Voor welke hulpmiddelen en aanpassingen kunt u een tegemoetkoming aanvragen? VAPH.
Hulpmiddelen en aanpassingen. Hulpmiddelen en aanpassingen kunnen u helpen om activiteiten waarbij u moeilijkheden ondervindt, uit te voeren: een hoog-laagbadzit om vlot in en uit het bad te komen, een beeldschermloep om tekst vergroot te lezen, een trilwekker om gewekt te worden, een aangepaste woning, auto, computer of fiets Het VAPH geeft tegemoetkomingen voor hulpmiddelen en aanpassingen.

Contacteer ons