Resultaten voor hulpmiddelen gehandicapten en bejaarden

Personen met een handicap Kenniscentrum Woonzorg Brussel.
Zij hebben nood aan toegankelijke en aangepaste woningen, aan hulpmiddelen, aan zorgverstrekkers in hun buurt, enzovoort. Woonzorg voor ouderen en woonzorg voor personen met een handicap sluiten bij elkaar aan en kunnen elkaar versterken. De Brusselse woonzorginitiatieven spelen daarop in.
Paintballen
Hulpmiddelen voor ouderen kopen? Senioren hulpmiddelen.
Deze hulpmiddelen zorgen voor een lagere fysieke belasting van verzorgers. Voorbeelden hiervan zijn de transfer hulpmiddelen en de aan en uittrekhulp voor steunkousen. Hulpmiddelwereld verzorgt ook hulpmiddelen op het gebied van revalidatie, zoals handtrainers, braces, gymnastiek hulpmiddelen, krukken en douchehoezen.
berekening woonkrediet
Home.
HomeCare Innovation levert kwalitatief hoogwaardige hulpmiddelen die het dagelijks leven in en om het huis vergemakkelijken. HomeCare Innovation bv zet zich in voor het welzijn van mensen met een functie of mobiliteitsbeperking; zoals ouderen en gehandicapten. Ons innovatieve assortiment bestaat uit diverse kwalitatief hoogwaardige hulpmiddelen die het dagelijks leven in en om het huis vergemakkelijken.
rentevoet
Mobiliteitshulpmiddelen RIZIV.
Verhuursysteem van rolstoelen aan patiënten in ROB/RVT. Patiënten die verblijven in een rustoord voor bejaarden ROB of een rust en verzorgingstehuis RVT hebben recht op een rolstoel via het verhuursysteem van rolstoelen aan rechthebbenden in ROB/RVT. Lijst van contactpersonen bij de verzekeringsinstellingen voor de dossiers mobiliteitshulpmiddelen.
autonieuws
NL webshops voor hulpmiddelen Blind Of Slechtziend.
Voor visueel gehandicapten zijn er o.a. agendas en adresboekjes met grote letters, sprekende klokken en horloges, grote speelkaarten, een sprekende magnetron, sprekende weegschalen, vloeistofniveauindicators, telefoons met grote toetsen, kleurendetectors, rekenmachines, rolmaten en loepen en lampen verkrijgbaar. Een deel van de hulpmiddelen wordt geleverd door optelec.
ramen en deuren
Roken Ouderen hulpmiddelen.
Een lange slang met een mondstuk zorgt voor de rook toevoer waardoor u veilig en zonder handen kunt roken. We hebben ook een vervangbare slang voor uw rokers robot voor het geval hij aan vervanging toe is. En zo hebben wij nog meer rook hulpmiddelen.
Zorghulpmiddelen voor ouderen, invaliden en gehandicapten. Zorghulpmiddelkopen.nl.
Warme Koude therapie. Uniek en zeer groot assortiment. Groot gedeelte vandaag besteld morgen in huis. Verzending 675, Nederland en 995, België. Same day delivery ook mogelijk op een gedeelte van ons assortiment. Veel betaalmethoden, ook achteraf. Gratis verzending vanaf 500.
Comfortland Comfortabele hulpmiddelen voor ouderen.
Van een veilige douchestoel of bedbeugel tot comfortabele rollator en hippe boodschappentrolley: bij ons vindt u precies wat u zoekt. Daarnaast vindt u bij ons ook een zeer uitgebreid assortiment van badkamer hulpmiddelen, slaapkamer hulpmiddelen, medische hulpmiddelen, loophulpmiddelen, domotica en seniorentelefoons.

Contacteer ons