Op zoek naar zorghulpmiddelen mobiel?

ZorgComfort De Kempen specialist in hulpmiddelen, zitten, slapen en mobiliteit regio Eindhoven.
31-12 gesloten i.v.m. ZorgComfort De Kempen voorheen Ouderenwinkel Valkenswaard is specialist op het gebied van zitten, slapen, bewegen en hulpmiddelen voor iedereen in de regio van Eindhoven. U bent van harte welkom in onze winkel voor deskundig advies en een ruim assortiment.
uitvaartverzorging
Zorghulpmiddelen voor Ouderen Senioren en Zorgbehoevenden Scootmobiel-comfortabel.
Naast deze telefoons vindt u ook zorghulpmiddelen waarmee u bijvoorbeeld eenvoudig steunkousen aantrekt, een voorhoofd thermometer, een bloeddrukmeter en een infrarood warmtestraler. Kortom: bij Scootmobiel Comfortabel vindt u verschillende zorghulpmiddelen ter bevordering van de levenskwaliteit en zelfredzaamheid. Het kan zijn dat u net een product zoekt dat niet afgebeeld staat.
optrekkend vocht
ZorgHulpmiddelen Mobiel in Rijswijk Noord-Brabant Webshop en postorder Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Informatie over ZorgHulpmiddelen Mobiel in Rijswijk Noord-Brabant. Webwinkel in zorghulpmiddelen tevens huis-aanhuisverkoop in combinatie met advies. ZorgHulpmiddelen Mobiel is geverifiëerd door eigenaar. Kaartweergave ZorgHulpmiddelen Mobiel Rijswijk Noord-Brabant. Geef als eerste een beoordeling aan ZorgHulpmiddelen Mobiel in Rijswijk Noord-Brabant. Gerelateerde bedrijven ZorgHulpmiddelen Mobiel Rijswijk Noord-Brabant.
pen bedrukken
Welzorg Sigmax.
België BE Belgique FR. De servicemonteurs van Welzorg repareren elke dag zorghulpmiddelen zoals rollators, scootmobielen en rolstoelen. De Field Service Suite maakt het mogelijk om onze klanten spoedig te helpen op een zo efficiënt mogelijke manier, vertelt Sabine Doets, Manager ICT bij Welzorg. Welzorg brengt mensen verder. Servicemonteurs van Welzorg repareren elke dag revalidatiehulpmiddelen zoals rollators, scootmobielen en rolstoelen. De Field Service Suite maakt het mogelijk om onze klanten spoedig te helpen op een zo efficiënt mogelijke manier, vertelt Sabine Doets, Manager ICT bij Welzorg. Daarbij reserveert en plant de Field Service Suite spoedreparaties en berekent hij de meest optimale routes voor de monteurs. De mobiele applicatie ondersteunt hen bij hun werkzaamheden op locatie. Altijd capaciteit voor spoedreparaties. Als een hulpmiddel defect raakt, belt de klant naar Welzorg. De medewerker van Welzorg plant met behulp van de Field Service Suite de meest geschikte afspraak in met de klant. Het komt bijna dagelijks voor dat klanten per direct geholpen moeten worden omdat ze zonder hulpmiddel niet mobiel zijn en daardoor niet naar buiten kunnen of in het ergste geval in bed moeten blijven liggen, vertelt Doets.
beste
Domicare Venson Care Group.
Domicare heeft zich in het bijzonder toegelegd op belangrijke themas als preventie van fysieke belasting in de thuiszorg en langer zelfstandig thuis wonen. Vaak zijn er meerdere oplossingen mogelijk en uiteraard helpen we u bij het maken van de juiste keuze.
dakgoot reparatie breda
Zorghulpmiddelen Outlet uit Wateringen Advertenties op Marktplaats.nl.
Nu van 17300, voor 14900, Stabiel stalen frame gepoedercoat compleet incl. Triangelgreep ergo max. Draagvermogen: 90 kg totaal gewicht: 15 kg. Voor meer informatie over deze bedpapegaai of andere zorghulpmiddelen kunt u contact met ons opnemen op 0174-621544 of bezoek.
it audit
TR-Care: actieve zorghulpmiddelen en sta-op hulpmiddel.
Actieve zorghulpmiddelen worden gebruikt wanneer ouderen of mindervaliden, zelf kunnen staan en opstaan, maar hier wel ondersteuning bij nodig hebben. Zowel onze loopbrug The Jack 2.0 als de Quick Move zijn ideaal om in staande positie te komen. Dagelijkse handelingen worden door de actieve zorghulpmiddelen gestimuleerd, waardoor het de mobiliteit en zelfvertrouwen stimuleert!
Zorgsaam.
Mobiel Zijn en Blijven. Bad douche hulpmiddelen. Eten en drinken. In en om het huis. Computers en Telefoons. Word nu lid! Leden krijgen extra voordeel in onze winkel en bij onze partners. Zorgsaam; uw specialist. Zorgsaam is de specialist op het gebied van zitten, slapen en hulpmiddelen.

Contacteer ons