Meer resultaten voor medische hulpmiddelen zwolle

We Medical WE HEAL WE CARE WE COMFORT.
WE Medical is het resultaat van opgedane inzichten en ervaringen in Nederland en diverse andere Europese landen op het gebied van medische hulpmiddelen. En dat vanuit zowel verpleegkundig perspectief als vanuit het perspectief van de fabrikant. Sterk veranderende vergoedingssystemen vragen om een nieuwe kijk op stoma en wondzorg.
speelautomaten
J.C. Olland B.V. in Zwolle Zorgartikelen Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
U bent hier.: Kamperstraat 6 8011LM Zwolle. Bedrijf nu anoniem bellen.: Waarom anoniem bellen? Privacy op uw telefoon, geen last van callcenters. Voorkom dat u op verkeerde momenten wordt teruggebeld. Uw oproep is onherkenbaar en kan niet genegeerd of ontweken worden. Vraag gratis website aan. Ontdek de scherpste prijs.: Vraag offerte aan. Informatie over J.C. De uitoefening van een optische slijperij, detailhandel in optiek en instrumenten, verbandstoffen en verplegingsartikelen, handel in fijne staalwaren, elektrische en elketronische apparaten, en de fabricage vanen de handel in medische en orthopedische hulpmiddelen.
bmi vrouw berekenen
Dantuma Medische Speciaalzaak Dantuma.
Dantuma Medische Speciaalzaak. Werken bij Dantuma. Erkend door uw zorgverzekeraar. Bereikbaar van 8 18 uur maandag vrijdag. Maandag vrijdag van 08.00u 18.00u. Contact per e-mail. 0800 280 04 09. Steunzolen / inlays. di 27 maart. Leveringen rondom Pasen. wo 14 maart. Ook in 2018: Spreekuur op zaterdagochtend! wo 11 oktober. NIEUW: Spreekuur op zaterdagochtend! wo 2 augustus. Open dag bij Dantuma vrijdag 25 augustus 2017. wo 8 maart. Open dag bij Dantuma woensdag 15 maart 2017. ma 16 januari. Onderhoud aan onze systemen kan leiden tot enig ongemak. Plan uw afspraak nu direct online. Plan nu direct uw afspraak online voor het aanmeten van orthopedische hulpmiddelen, steunzolen en therapeutisch elastische kousen.
de zwarte lijst
Abbott Laboratories ZWOLLE Techniekwerkt.
Abbott is een wereldspeler op het gebied van gezondheid en streeft ernaar mensen niet alleen een langer, maar ook een beter leven te geven. Bij Abbott werken wereldwijd circa 69.000 medewerkers in 150 landen aan een divers portfolio op het gebied van diagnostiek, medische hulpmiddelen, voeding en medicijnen. Bij Abbott heb je de mogelijkheid een positieve impact op de wereld te realiseren in een uitdagende baan met toegevoegde waarde. Je maakt deel uit van een zeer succesvolle en alom gewaardeerde organisatie die bepalend is voor de toekomst van gezondheidszorg. Realiseer je potentieel! Abbott Laboratories Zwolle produceert en ontwikkelt een volledig pakket aan medische voedingen, afgestemd op de specifieke voedingsbehoeften van de pati├źnt.
alpaca wol
J.C. Olland B.V. Zwolle Oozo.nl.
De besloten vennootschap J.C. is gevestigd op Kamperstraat 6 te Zwolle en is actief in de branche Vervaardiging van medische instrumenten en hulpmiddelen. Het bedrijf is bij de kamer van koophandel geregistreerd onder kvk nummer 05052353 en is gelegen in Binnenstad-Zuid in de gemeente Zwolle.
Thuiszorgwinkel Icare l Medipoint Zwolle Zwolle.
Erg fijn om af en toe binnen te wandelen. Waardeer deze zorginstelling. Er is 1 waardering. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen. Klachten over uw behandeling? Lees hier hoe u uw klacht kunt melden. Alle medische hulpmiddelen in Zwolle. Alle medische hulpmiddelen.
Pavette levert Pruiken en haarwerken in Zwolle.
Pavette levert haarwerken en pruiken in Zwolle en omgeving. Daarnaast levert Pavette pruiken en haarwerken in Olst, Wijhe, Herxen en Raalte. Vergoeding van uw zorgverzekeraar? Pavette regelt t. Met een medische indicatie komt u in aanmerking voor een vergoeding van uw zorgverzekering. Pavette regelt voor u het gehele declaratietraject. HEEFT U NOG VRAGEN OVER HAARWERK EN DE WERKWIJZE VAN PAVETTE? LEES ER ALLES OVER OP ONZE VRAAG EN ANTWOORD PAGINA. De garantie van kwaliteit. Als erkend leverancier zijn we aangesloten bij de Algemene Nederlandse Kappers Organisatie ANKO. Daarnaast zijn we ook erkend leverancier van haarwerken voor Stichting Erkenningsregeling Leveranciers Medische Hulpmiddelen SEMH.
Farmatec Home.
Farmatec verzorgt vergunningen, erkenningen, ontheffingen en registraties voor geneesmiddelen en medische hulpmiddelen voor bijvoorbeeld de farmaceutische industrie. Met ingang van 25 januari 2016 veranderen de tarieven voor diverse beschikkingen en wordt er een tarief geïntroduceerd voor de notificatie van medische hulpmiddelen.

Contacteer ons