Resultaten voor medische hulpmiddelen limburg

Medisch materiaal Limburg goudengids.be.
2300 Turnhout Raadsherenstraat 3. Laboratoria Machines, toestellen Benodigdh, Medische hulpmiddelen. Medisch pedicure Claire. Beoordeel dit bedrijf. 3620 Lanaken Bessemerstraat 274. Hier zijn een aantal resultaten die niet exact overeenkomen met de zoekterm, maar mogelijks toch relevant zijn. Beoordeel dit bedrijf.
muizen bestrijden
Over ons Vivantia.
Zij hadden als doel de verdeling van geneesmiddelen te waarborgen aan de beste prijs. Dit gebeurde vooral door de toekenning van een coöperatieve eindejaarskorting van 10 % op de betaalde kasetiketten van onze klanten. 1971: ontstaan van de uitleendienst voor medische hulpmiddelen.
Tragus piercing
Allanta: Opleidingen Automotive, Medical, Other Consultancy op maat.
Indupol International NV Automotive Voor" een kwaliteitsmanager van een KMO is het onbegonnen om alle eisen van alle normen tot in detail te kennen, laat staan proactief de wijzigingen op te. Comus Technology BV Automotive class'icon' id'reference9' onMouseOverreference_logo_rollover'reference9' onMouseOutreference_logo_rollout'reference9' /.
pret hypothecaire ing
Medipoint zorg en welzijnshulpmiddelen. basket. check. twitter. facebook. youtube. linkedin. Medipoint logo. voordeel-advies. voordeel-assortiment. voordeel-vrijheid. search. caret-down. caret-down. n
Toilet en badkamer. Bij Medipoint kunt u hulpmiddelen lenen, huren of kopen. In onze winkels voorzien we u graag van persoonlijk advies, of bekijk het assortiment in onze webshop. Bezoek onze webshop. Kosteloos hulpmiddelen lenen? Dat doet u snel en gemakkelijk bij Medipoint.
openingsuren action mechelen
Hulpmiddelen Revalidatie Zorg 2dehands.be.
sanita medische klompen wit, maat 39, slecht 1 week gedragen. gisteren 1908: Brugge Assebroek. beste gratis 2 relaxzetel aan de 1 is er niks enkel het bakje en kabel is weg de 2 de is er een scheurtje in maar hangt het bakje nog aan mvg.
Orthopedische hulpmiddelen.
Limburg Rio Bus. Sports Brand Community. Limburgse deelnemers PS Rio 2016. Limburgse deelnemers OS Rio 2016. Wat doen wij? sportnieuws-homepage sportnieuws sporter in beeld Nieuwsarchief. Sporters Topsportpas Ouders. Maatschappelijk Sportparamedisch Sporttechnisch Begeleiding Overig. Sports Brand Community. Limburgse deelnemers PS Rio 2016 Limburgse deelnemers OS Rio 2016. Neem gerust contact met ons op. Je bericht aan ons. Bellen of e-mailen kan ook naar.: Verstuur je vraag. Orthopedische hulpmiddelen kunnen door sporters onder andere gebruikt worden ter voorkoming van blessures en op het moment dat een sporter bezig is met de revalidatie na een blessure.
Orthomed Groep: uw specialist in medische hulpmiddelen.
Over Orthomed Groep. Orthomed Groep is een vooruitstrevende onderneming in Limburg die voorziet in al uw medische hulpmiddelen. Gedurende de voorbije jaren heeft Orthomed met succes een expertise opgebouwd in stoma en incontinentiemateriaal, rolstoelen, orthopedie, prothesen en revalidatie-apparaten. Sinds 2016 maken de firmas Demolder Orthos en Elewaut Orthopedie uit Hasselt ook deel uit van de Orthomed Groep, die nu 3 bedrijven telt.
TAGS zorg.
CareVille Limburg focust op het ontwikkelen van innovatieve producten en/of processen die de mobiliteit van zowel zorgvrager als zorgverlener versterken en die via co-creatie een passend antwoord bieden op huidige en toekomstige noden binnen de ouderenzorg. Therapietrouw en medicatieveiligheid bij kwetsbare ouderen thuis. Dit project wil therapietrouw en medicatieveiligheid bij kwetsbare ouderen thuis bevorderen. Het diabetesmanagement project binnen InnovAGE streeft naar een verbetering van de kwantiteit en kwaliteit van leven van diabetespatiënten in woonzorgcentra. Thuislevering van geneesmiddelen van de huisapotheker aan de patiënt. De vraag naar thuiszorg wordt alsmaar groter. Het nieuwe project thuislevering van geneesmiddelen wil aan die behoefte tegemoetkomen. Via deze dienst kan de apotheker geneesmiddelen zowel voorgeschreven als voorschriftvrije en medische hulpmiddelen op afspraak aan huis laten bezorgen.

Contacteer ons