Meer resultaten voor medische hulpmiddelen amsterdam

Home Meijer Orthopedie.
Bandages Braces Bandages en braces zijn niet alleen een oplossing bij tijdelijke kwalen zoals een verzwikte pols of enkel maar kunnen ook gebruikt worden voor continue steun van zwakke spieren en gewrichtsbanden. Mobiliteit Mobiliteit is voor iedereen een groot goed. Gelukkig zijn er hulpmiddelen te over om het lichaam te helpen en de beweeglijkheid zo lang mogelijk te waarborgen.
vakantiehuis tenerife zuid
Mathot Medische Speciaalzaken Home.
Mathot Medische Speciaalzaken is een merkonafhankelijk leverancier van medische hulpmiddelen; met vestigingen, aanmeet en spreekuurlocaties door het land. Mathot bestaat al sinds 1897 en heeft een uitgebreid assortiment medische hulpmiddelen. Vanuit de hoofdvestiging in Haarlem en verschillende vestigingen verspreid door het land, leveren wij gespecialiseerde producten ten behoeve van stoma, continentie en wondverzorging in heel Nederland.
speelautomaten
Home Stichting Erkenningsregeling leveranciers Medische Hulpmiddelen SEMH.
De SEMH is een zelfstandige en onafhankelijke organisatie die kwaliteitserkenningen afgeeft aan aanbieders van medische zorg, zoals leveranciers van hulpmiddelenzorg. Alleen zorgaanbieders die na strenge toetsing hebben aangetoond aan de hoge kwaliteitseisen van de SEMH te voldoen, en te werken volgens de zorgvuldig vastgestelde kwaliteitsprocedures, mogen onze erkenning voeren.
argenta
productaansprakelijkheid bij medische hulpmiddelen De LSA informeert.
Productaansprakelijkheid bij medische hulpmiddelen. Productaansprakelijkheid bij medische hulpmiddelen. GHARL 271118 Miragelplombe; toerekening gebruik gebrekkige hulpzaak aan ziekenhuis, ondanks onbekendheid met ongeschiktheid. RBMNE 010818 fabrikant hoefde niet te waarschuwen voor gokverslaving als mogelijke bijwerking Permax. John Beer 251018 aansprakelijkheid arts en ziekenhuis voor een gebrekkig product, proefschrift Jantina Hiemstra. GHDHA 130218 MoM-heupprotheses; prejudiciële vragen HR inzake toepassing art 677: BW en de verhouding tot 6185: e.v. HvJ 210617 vaccin; beantwoording prejudiciële vragen; bewijs gebaseerd op aanwijzingen die ernstig, precies en met elkaar overeenstemmend zijn toegestaan. Rb Oost-Brabant 221117 PIP-borstimplantaten; tekortkoming hulpzaak niet ex 677: BW toegerekend aan het ziekenhuis. Rb Limburg 171116 deelgeschil; uit eenzijdige expertise blijken 2 mogelijke oorzaken naadlekkage; fout arts of gebrek hulpmiddel; ziekenhuis aansprakelijk. Hof Arnhem-Leeuwarden 031017 MoM heupprothese; gebrek in toegepaste kunstheup onvoldoende onderbouwd. Rb Rotterdam 210617 MoM-heupprotheses; vervaltermijn art. 6191: lid 2 BW dient objectief te worden vastgesteld; gehele kunstmatige heupsysteem geldt als één product. Rb Midden-Nederland 210617 vordering ex 6185: tzv gebroken heupprothese verjaard; m.b.t. de grondslag in 6162: is nader onderzoek nodig; niet in deelgeschil. Rb Rotterdam 210617 aansprakelijkheid producenten MoM-heupprotheses voor gebrekkig product? deskundigenberichten mbt gebrekkigheid. Rb Amsterdam 240517 PIP-borstimplantaten; gebruik gebrekkige hulpzaak niet ex 677: toegerekend aan ziekenhuis.
taxi airport charleroi
10 medische hulpmiddelen in Amsterdam.
Op dit moment zijn er binnen ZorgkaartNederland 10 medische hulpmiddelen in Amsterdam bekend. Het gemiddelde cijfer van alle medische hulpmiddelen in Amsterdam is een 8.2 op basis van 18 waarderingen. Het gemiddelde cijfer van alle medische hulpmiddelen in Nederland is een 7.5.
Home page.
In onze grote en overzichtelijke showroom wordt u ontvangen door deskundig personeel om u het juiste advies te geven over onze producten, maar ook over de veranderingen in de wet en regelgeving rondom de vergoeding van deze hulpmiddelen. Ruim 1000m2 Showroom.
Stichting Zorgkringloop Uw hulpmiddelen een 2e kans.
Heeft u uw hulpmiddelen, gebruikte en/of ongebruikte zorgmaterialen niet meer nodig? Bel ons en Stichting Zorgkringloop geeft ze een tweede leven. Zoekt u tijdelijke hulpmiddelen en/of tweedehands zorgmaterialen? Dan kunt u in een van onze vestigingen van Stichting Zorgkringloop terecht.
1 medisch hulpmiddel in Amsterdam-Duivendrecht.
U bent hier.: 1 medisch hulpmiddel in Amsterdam-Duivendrecht. Op dit moment is er binnen ZorgkaartNederland 1 medisch hulpmiddel in Amsterdam-Duivendrecht bekend. Er zijn nog geen waarderingen op locaties geplaatst. Het gemiddelde cijfer van alle medische hulpmiddelen in Nederland is een 7.6.

Contacteer ons