Meer resultaten voor igz medische hulpmiddelen

CE-markering: richtlijn medische hulpmiddelen 93/42/EEG RVO.nl.
Het aanbrengen van CE-markering is niet nodig voor hulpmiddelen die u op doktersvoorschrift vervaardigt voor een individuele pati├źnt, of die zijn bestemd voor klinisch onderzoek. Richtlijn 93/42/EEG betreffende medische hulpmiddelen geldig tot 25-05-2020.; Verordening EU 2017/745 betreffende medische hulpmiddelen geldig vanaf 26-05-2020.
argenta
Medische technologie Zorgsectoren Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd.
Medische technologie gaat over producten, technologie├źn en toepassingen, die worden gebruikt bij de diagnose, behandeling en ondersteuning van ziekten en gebreken. De inspectie houdt toezicht op de veiligheid van medische hulpmiddelen, maar ook op de veilige toepassing daarvan door zorgverleners.
taxi airport charleroi
5 tips voor implementatie van het Convenant Medische Technologie Q-Consult Zorg.
Overzicht medische hulpmiddelen uit Convenant Medische Technologie. do 20-04-2017 5 tips voor implementatie van het Convenant Medische Technologie. De inspectie verwacht van alle ziekenhuizen dat zij uiterlijk per 1 januari 2016 volledig en aantoonbaar voldoen aan het convenant. Vanaf deze datum treedt de inspectie handhavend op, aldus de IGZ.
Daikin airco
Aanmelden of afmelden medisch hulpmiddel of IVD Medische technologie Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd.
Ook steriele medische hulpmiddelen klasse I en medische hulpmiddelen klasse I met een meetfunctie moeten worden aangemeld. Voor het steriele deel en de meetfunctie moet een notified body getest hebben of het product aan de wettelijke eisen voldoet. Geef wijzigingen door.
alpaca te koop
Cookies op AD.nl AD.nl.
We zorgen dat jij niet telkens dezelfde artikelen of advertenties ziet en dat advertenties bij ons en op andere sites passen bij jouw interesses. Verder zorgen cookies van derde partijen dat je artikelen kunt delen via sociale media en dat je op onze website filmpjes kunt bekijken.
Nieuwe wetgeving medische hulpmiddelen Medische hulpmiddelen en technologie Rijksoverheid.nl.
Zoek binnen Rijksoverheid.nl Zoek. Nieuwe wetgeving medische hulpmiddelen. Er zijn nieuwe Europese regels voor medische hulpmiddelen MDR en medische hulpmiddelen voor in-vitro diagnostiek IVDR. Door de nieuwe regels stellen alle landen in de Europese Unie dezelfde eisen. Bijvoorbeeld aan fabrikanten van medische hulpmiddelen.
IGZ kan optreden tegen gevaarlijke medische hulpmiddelen MedicalFacts.nl.
De Inspectie voor de Gezondheidszorg IGZ wordt bevoegd om medische hulpmiddelen die gevaar opleveren voor de volksgezondheid uit de handel te nemen en verbieden voor gebruik en handel. Naast de verbodsmogelijkheden kan de IGZ ook organisaties verplichten mee te werken aan het toezicht op medische hulpmiddelen.
Aangepast per 1 januari 2018: Wet op de medische hulpmiddelen KNMG.
Artsen kunnen grotendeels blijven uitgaan van de Gedragscode Medische Hulpmiddelen die zij reeds kennen. Intensief overleg tussen VWS, IGZ en Stichting GMH heeft er namelijk voor gezorgd dat de nieuwe beleidsregels merendeels aansluiten bij de huidige GMH gedragscode. De beleidsregels zijn op enkele punten strenger dan de gedragscode.:

Contacteer ons