Meer resultaten voor nieuwe hulpmiddelen in de zorg

Vergoeding van onze hulpmiddelen Focal Meditech.
Uw zorgverzekering regelt hulpmiddelen die u nodig heeft voor behandeling, verpleging, revalidatie en verzorging. De betreffende hulpmiddelen zijn, zeer globaal, de hulpmiddelen die zich nabij of aan het lichaam bevinden. Verzekerden zijn doorgaans thuiswonend of wonend in instelling zónder dat zij, in combinatie, voor wonen én zorg geïndiceerd zijn.
ontstoppen riool
Robotzorg, inzet robots voor zorg en welzijn, thuis en zorgorganisatie.
Robots in de zorg tags. Activering Chirurgie Demografie Deskrobot Desktoprobot Domotica E-Health Educatie Empatie Entertainment Europese Unie Evenement Exoskelet Gasthuis gezelschap Gezondheid Huishouden Hulpmiddelen Kindvriendelijk Kunstmatige intelligentie Leefomgeving Medicijndispecer Meedoen Nederland Ondersteuning Operatie robot Ouderenzorg Participeren Pepper Prothese Robotica Robotpak Samenleving Service robot Sociaal Sociale robot Telepresence Thuis Toptalent Veiligheid Wearable wetgeving Zelfstandig Ziekenhuis Zora.
optrekkend vocht
Zorgoutlet Utrecht Shoppingcenter Overvecht.
Zorgoutlet Utrecht op Shoppingcenter Overvecht voor uw nieuwe en tweedehands zorghulpmiddelen. Bij zorgoutlet Utrecht kunt u terecht voor betaalbare nieuwe en tweedehands zorghulpmiddelen. Er wordt steeds minder vergoed vanuit de gemeente WMO. Vaak is een tweedehands hulpmiddel een goede oplossing.
citizen horloge
Blog Welzorg.
Hulpmiddelen in huis. Vervoer voor buiten. Sporten en bewegen. Zorg voor kinderen. Oplossingen voor kinderen. Auto op Maat. Canta of brommobiel? Woning op Maat. Badkamer in 1 dag. Reparatie en onderhoudtips. Nieuws 4 april 2018. Uw nieuwe verzekeringsplaatje groene kaart voor 2018-2019. Heeft u een scootmobiel, elektrische rolstoel, Canta of ander elektrisch aangedreven vervoershulpmiddel? Dan ontvangt u voor half mei 2018 een brief met daarin uw nieuwe. Nieuws 24 maart 2018. Verruimde openingstijden klantenservice voor Wmo-klanten. Met ingang van 12 april heeft Welzorg openingstijden van de klantenservice, voor klanten die via hun gemeente Wmo een hulpmiddel hebben, verruimd.
beste
Video's' hulpmiddelen en technologie Kennisplein Zorg voor Beter.
Ouderen als opdrachtgever. Video's' hulpmiddelen en technologie. Deel deze pagina. Elk filmpje geeft een praktisch en inspirerend beeld van de ouderenzorg en de mogelijkheden die technologie biedt aan zowel zorgmedewerkers als ouderen. De filmpjes zijn ontwikkeld door de werkplaats Nieuwe functies en technologie van Zorg voor Beter. Contact via technologie in de ouderenzorg.
zinken pijp
Sint-Michielsgestel: Snellere levering Wmo hulpmiddelen door Welzorg.
De nieuwe aanvragen per 1 januari 2017 gaan bij eerder genoemde gemeenten naar de nieuwe leverancier Medipoint B.V. Alle hulpmiddelen nu in gebruik, worden geleidelijk vervangen door een hulpmiddel van deze leverancier. Tot die tijd houden alle gemeenten de regie als gezamenlijk opdrachtgever zodat inwoners de hulpmiddelen krijgen die nodig zijn. Bij loket WegWijs kunnen inwoners van Sint-Michielsgestel zich melden wanneer ze vragen of klachten hebben over aanvragen uit 2016 en reparaties van hun Wmo hulpmiddelen in 2016 of ervoor ontvangen. Informatie via loket WegWijs: het loket voor vragen op het gebied van zorg en ondersteuning voor inwoners.
auditors
Webshops voor tweedehands hulpmiddelen! Blind Of Slechtziend.
zorgoutlet.nl Deze website hoort bij de Winkel met Zorg en verkoopt tweedehands hulpmiddelen en goedkope nieuwe hulpmiddelen. Er is een link naar hulpmiddelen voor blinden en slechtzienden. Laatst bijgewerkt op: 19/04/15. Deel deze pagina! Zaterdag 4 mei 2019 Tandemtocht Almere. 4 mei 2019. 8 maart 2019: Rondleiding blinde en slechtziende bezoekers in het Amsterdam Museum.
Nieuw traploop hulpmiddel tvb ZORG tvb ZORG. Email. Facebook. Google. Linkedin. Twitter.
Door Redactie tvb ZORG in Varia 29 maart 2017. Tags: Hulpmiddel, Trap. De Assitep is een nieuw slim hulpmiddel uit Noorwegen om mensen te ondersteunen bij het traplopen, mensen met chronische ziekten zoals COPD, MS, CP en Parkinson, en mensen met algemene stabiliteitsproblemen door ziekte en/of ouderdom. In principe is het voor iedereen die op de begane grond een loophulpmiddel gebruikt geschikt. Nieuw innovatief traploop hulpmiddel. Uit een onderzoeksrapport van VeiligheidNL blijkt dat in 2015 zon 8.100 65-plussers op de SEH terecht kwamen na een val van de trap en zon 2.900 hiervan zijn na bezoek aan de SEH opgenomen in het ziekenhuis. Door het ontwerp ondersteund het nieuwe hulpmiddel niet alleen, maar blokkeert automatisch op het moment dat iemand dreigt te vallen of uit balans zou raken.

Contacteer ons