Op zoek naar nieuwe hulpmiddelen in de zorg?

Nieuwe website over ondersteunende hulpmiddelen Kennisplein voor zorgprofessionals in de gehandicaptenzorg.
Veel informatie hierover is versnipperd en producten zijn vaak moeilijk vindbaar. Daar is nu de website Mens Techniek voor ontwikkeld. Nieuwe website over hulpmiddelen. Zorginstelling De Lichtenvoorde in de Achterhoek heeft voortdurend aandacht voor het gebruik van technologie in de zorg. Techniek heeft een toegevoegde waarde in het zo zelfstandig mogelijk functioneren van de mens met een beperking. Eigen regie en een gevoel van eigenwaarde zijn belangrijke uitgangspunten. Vaak is met eenvoudige producten een goed resultaat te behalen. Al deze kennis is hier gebundeld. Ook wordt de uitdaging aangegaan oplossingen te vinden voor nieuwe vragen. De website bekijk je via www.mensentechniek.com externe link.
condensdroger kopen
Patiënt staat centraal bij nieuwe afspraken over goede hulpmiddelenzorg Nieuwsbericht Zorginstituut Nederland.
Dit Kwaliteitskader dient ook als kapstok voor toekomstige modules van andere hulpmiddelen. Het Zorginstituut ondersteunde de betrokken partijen bij de ontwikkeling van deze kwaliteitsstandaarden. De module diabetes hulpmiddelen consensusdocument kwaliteitscriteria standaard bloedglucosemeting was in juni al opgenomen in het Register. De betrokken partijen waren het hier over eens op één onderdeel na substitutie van hulpmiddelen op economische gronden. Voor dit laatste onderdeel is het Zorginstituut door de betrokken partijen gevraagd om de knoop door te hakken. Kern is dat selectieve zorginkoop waaronder in voorkomende gevallen ook substitutie op economische gronden een belangrijk instrument is voor zorgverzekeraars om hun door de Zorgverzekeringswet Zvw toebedeelde taak uit te kunnen voeren.
keyword
Video's hulpmiddelen en technologie Zorg voor beter kennisplein VVT.
Elk filmpje geeft een praktisch en inspirerend beeld van de ouderenzorg en de mogelijkheden die technologie biedt aan zowel zorgmedewerkers als ouderen. De filmpjes zijn ontwikkeld door de werkplaats Nieuwe functies en technologie van Zorg voor Beter. Contact via technologie in de ouderenzorg. Er zijn verschillende online platforms waarmee zorgorganisaties met cliënten familie en mantelzorgers informatie uit kunnen wisselen zoals filmpjes en fotos. Familieleden van bewoners blijven zo goed op de hoogte van de activiteiten van hun dierbare. Ook zonder online platform is digitaal contact heel goed mogelijk bijvoorbeeld met de smartphone of computer waarmee via skype gebeld kan worden met familieleden in het buitenland. Bekijk het filmpje 8 min. en download de leskaart. De browser ondersteund geen iframes bekijk hier de getoonde film http//vimeo.com/125137693.
gratis bi dating
Welkom bij ZHON Zorg Hulpmiddelen Outlet Nederland.
Stuur ons gerust een mail kom langs in onze zorgwinkel in Best of bel ons. Onze klantenservice staat u graag te woord. Kom gerust eens langs in onze zorgwinkel in Best. De koffie of thee staat klaar! Wij zien u graag bij ZH O N. Rollz Motion Orange Occasion. ROLLZ MOTION ORANGEDe rollator en rolstoel ineen Met de Rollz Motion onbezorgd erop uit. Lopend achter de rollator of zittend in de rolstoel volop genieten van een gezellige dag in de stad struinen door het oude centrum even. 749 00 575 00. Zorgmatras Incontinentiematras Latex Het zorgmatras heeft een extra comfortabele zone voor de schouder.
badjas kind fleece
Zorgoutlet Thuiszorgwinkel voor nieuwe en tweedehands zorghulpmiddelen.
Geen artikelen in winkelwagen. Over Zorgoutlet Ruilen Retourneren en Herroepen Algemene voorwaarden Contact. This is a placeholder. Zorgoutlet Thuiszorgwinkel voor nieuwe en tweedehands hulpmiddelen. In onze thuiszorgwinkel Zorgoutlet vindt u nieuwe en tweedehands zorghulpmiddelenvoor mensen met een tijdelijke beperking. Badspons met lange steel. Antislip douche en badmatten. Wandbeugels voor badkamer en toilet. Beugels om te schroeven. Nieuwe wandbeugels om te schroeven. Tweedehands beugels om te schroeven. Nieuwe mobiele wandbeugel met zuignappen. Tweedehands beugels met zuignappen. Opklapbare wandbeugels voor badkamer en toilet.
11 technologische ontwikkelingen in de zorg Vilans.
11 technologische ontwikkelingen in de zorg. Wat is de impact van technologie op de langdurende zorg? De maatschappij verandert continu en de zorg verandert mee. Kwetsbare mensen blijven langer thuis wonen en in de zorginstellingen wordt complexere zorg geleverd. Chronische patiënten worden steeds meer gestuurd richting zelfmanagement en samenredzaamheid. Technologie is een onmisbaar hulpmiddel bij zorgtransities. Maar wat is de impact van technologie op de langdurende zorg? Wij selecteerden 11 technologische ontwikkelingen. Smartphones en wearables zijn overal en verschijnen in nieuwe contexten en omgevingen.
Hulpmiddelenshop Hulpmiddelen voor ouderen Zorghulpmiddelen.
Achteraf betalen via Billink. Niet goed geld terug! Thuiszorgwinkel in Hulpmiddelen Zorghulpmiddelen. Welkom bij Hulpmiddelenshop.nl de online thuiszorgwinkel in hulpmiddelen voor ouderen invaliden en gehandicapten. Wij leveren diverse zorghulpmiddelen aan consumenten bedrijven en instellingen. Via onze overzichtelijke en makkelijk te bedienen thuiszorgwinkel vindt u altijd eenvoudig het juiste hulpmiddel! Wij leveren onze hulpmiddelen in Nederland en België. Betalen is mogelijk via iDeal zelf overmaken achteraf betalen via Billink PayPal of Mister Cash.
Technische hulpmiddelen in de zorg Riwis Zorg Welzijn Technische hulpmiddelen.
Medisch specialistische verpleging thuis MSVT. Technische hulpmiddelen in de zorg. Tegenwoordig wordt in de gezondheidszorg steeds vaker technologie ingezet om veiligheid te bieden en toezicht te houden op cliënten. Deze middelen worden ook wel domotica genoemd. Voorbeelden hiervan zijn bedmatten sensoren cameras en/of spreek-luisterverbindingen en uitluisterapparatuur. Concreet kan dit betekenen dat er gewerkt wordt met webcams bewegingsdetectie of elektrische bediening van gordijnen. Een ander bekend technisch hulpmiddel is ons systeem voor personenalarmering. Dit bieden wij aan in de regio van onze woonzorglocaties. Met dit systeem kunnen wij meer veiligheid bieden aan ouderen die nog graag zelfstandig blijven wonen.

Contacteer ons