Meer resultaten voor zorghulpmiddelen rotterdam

Klacht over Livit? Meld nu, wij helpen oplossen! KLACHT.nl.
Klacht van a.lens op 16 juni 2015 over Livit in de categorie Zorghulpmiddelen. In 2014 heb ik 2 steunkous en besteld en opgehaald bij livit Maasstad weg te Rotterdam waarvoor, aanpas en aanmeet kosten in rekening zijn gebracht zonder dat deze zijn aangemeten dan wel aangepast.Dus in april per mail.
slotenmaker amsterdam
Ouwerkerk Zorghulpmiddelen uit Berkel en Rodenrijs Advertenties op Marktplaats.nl.
Sopur youngster kinderrolstoel rolstoel groen enkle technische specificaties: diepte: 385, cm breedte: 39 cm kleur: groen wij kunnen uw kinderrolstoel in overleg thuisbezorgen. Bezoek onze showroom alleen op afspraak geopend voor meer informatie kunt u contact opnemen via de mail.:
bed elektrische boxspring
Laurens Thuiszorgwinkel Rotterdam Groenendaal Vegro Expertisecentrum Hulpmiddelen.
Laurens Thuiszorgwinkel Rotterdam Groenendaal. De thuiszorgwinkel Groenendaal ligt in het centrum van Rotterdam tussen Oostplein en Blaak. De winkel ligt in het verlengde van de Kubuswoningen en de Markthal, en zit in de straat van de Albert Heijn en restaurant Papaya.
bosch
Zoek een Welzorg locatie bij u in de buurt Welzorg.
Louwman Rotterdam Kinderdijkstraat 49 59 3076 JH Rotterdam. Louwman Schagen De Fok 11 1742 PC Schagen. Louwman Tilburg Kraaivenstraat 10 5048 AB Tilburg. Ontmoetingscentrum De Stut Heemskerk Maasstraat 3 1966 VN Heemskerk. Paramedisch Centrum Beverwijk Heemskerkerweg 191 1945 TG Beverwijk.
tv providers
zorghulpmiddelen hulpmiddelen zorg zorghulpmiddelen rotterdam.
Ouwerkerk Zorghulpmiddelen uit Rotterdam Advertenties op Marktplaats.nl. Elektrische rolstoel permobil c 500 s corpus 3 g enkele technische specificaties: breed 46 cm diep 42 cm maximaal gebruikersgewicht: 150 kg maximaal snelheid: 10 km/h actieradius: 30-40 km roho zit kussen bouwjaar 12-2014 wij kunnen uw elektrische rolstoel in overleg thuisbezorgen.
scootmobiel kopen rotterdam
Zorgwinkel ScootmobielRijnmond.nl.
Scootmobiel Rijnmond heeft voor u diverse opvouwbare rolstoelen in ons assortiment. Wij kunnen altijd een rolstoel op maat voor u laten komen. Scootmobiel Rijnmond heeft voor u een breed assortiment zorghulpmiddelen. Zo kunt u bij ons terecht voor loophulpmiddelen, drempelhulpen en nog veel meer.
Home page.
MediPlus is dé winkel als het gaat om sport en zorghulpmiddelen voor alle fases van het leven. In onze grote en overzichtelijke showroom wordt u ontvangen door deskundig personeel om u het juiste advies te geven over onze producten, maar ook over de veranderingen in de wet en regelgeving rondom de vergoeding van deze hulpmiddelen.
Zorghulpmiddelen De Zorgoutlet.
Uitgebreid assortiment tegen scherpe prijzen Bekijk deze producten. Dan bent u bij De Zorgoutlet aan het juiste adres. Wij beschikken over diverse nieuwe en gebruikte zorghulpmiddelen. Daarnaast is het ook mogelijk om uw zorghulpmiddelen door ons in te laten kopen.

Contacteer ons