Resultaten voor zorg hulpmiddelen

Vergoeding hulpmiddelen Jij kiest. FBTO.
Wat krijg je vergoed voor hulpmiddelen? In het Reglement Hulpmiddelen lees je de voorwaarden en welke hulpmiddelen je vergoed krijgt. Ook kun je lezen hoe je een hulpmiddel kunt aanvragen. En of je toestemming van FBTO moet vragen. Voor sommige hulpmiddelen krijg je een extra vergoeding uit een aanvullende module.
rolstoel accessoires
Hergebruik zorghulpmiddelen Duurzame Zorg.
Duurzame Zorg en SDZ werken samen! Initiatiefneemster Nelleke Kros ontdekte dat veel zorghulpmiddelen na gebruik op de afvalberg belandden en vond dat zij hier een duurzame en maatschappelijk verantwoorde oplossing voor moest bedenken. Niet alleen het milieu wordt hierdoor onnodig belast, maar mede hierdoor gaan ook onze zorgkosten gestaag omhoog.
iso 27001 lead auditor training
Vergoedingen Hulpmiddelen UMC Zorgverzekering.
UMC Extra Zorg 3. UMC Extra Zorg 4. Hier kun je je zorgbudget voor gebruiken.: Dit zorgbudget is voor de aanschaf of bruikleen van onderstaande hulpmiddelen. Of voor de. huurkosten van deze hulpmiddelen die je niet vergoed kreeg vanuit de basisverzekering de eigen bijdrage.
Herbalife's
Zorgwinkel Salland dé winkel voor al uw zorghulpmiddelen!
Aantrekhulp steunkousen Arion MiniMax. Aantrekhulp Arion MinimaxDe MiniMax is een voordelig aantrekhulpmiddel voor steunkousen en therapeutische elastische kousen met een open teen. Door het gladde materiaal van deze aantrekhulp kun je steunkousen makkelijk. Warmtekruik in de vorm van een beer.
seo toolbar
Vergoeding voor hulpmiddelen IZZ.
Welke zorgaanbieders gecontracteerd zijn vindt u in Vergelijk en Kies. Vergoeding hulpmiddelen vanuit de aanvullende verzekeringen. Aanvullende verzekering Vergoeding. Zorg voor de Zorg. Hand en vingerspalk bij tijdelijk gebruik: 2 per jaar bij een gecontracteerde zorgaanbieder. Zorg voor de Zorg Extra 1.
Vergoeding hulpmiddelen Zorgwijzer.
Doorzoek de website.: Je antwoord niet gevonden? Neem dan contact op met een van onze experts. Er bestaan in Nederland verschillende wetten en regelingen om hulpmiddelen vergoed te krijgen. Hieronder een overzicht van deze wetten.: De Wet langdurige zorg Wlz.
Zitten en slaap zorghulpmiddelen van Tomzorg.
U kunt denken aan sta-op stoelen, kussens, matrassen en losse hulpmiddelen. Wij van Tomzorg kunnen u perfect helpen om de juiste keuze te maken op basis van vele jaren ervaring. Het Hooglaag bed Cambridge is in 24 uur te leveren samen met een koudschuim matras!
Zorghulpmiddelen Arc en Ciel.
Arc en Ciel de Totaal leverancier van zorg en revalidatie hulpmiddelen. Iedereen gebruikt hulpmiddelen, een pen om mee te schrijven, een stok om mee te lopen, een opener om potjes te openen, een beugel voor meer grip, een vergrootglas om te lezen.

Contacteer ons