Meer resultaten voor zorg en hulpmiddelen

bol.com Thuiszorgwinkel I Revalidatie, hulpmiddelen en ouderenzorg.
Bekijk alle opvouwbare krukken. Zitring, ringkussen oftewel de welbekende donut kussen. Bij revalidatie na een operatie, of pijn aan het staartbeen is de zitring een uitkomst. Deze hulpmiddelen hebben een opening in het midden en verlicht de druk op het zitvlak.
pdf bestanden samenvoegen
Vergoedingen Hulpmiddelen UMC Zorgverzekering.
gebruikstermijn, en of u het hulpmiddel in eigendom of in bruikleen krijgt. de kwaliteitseisen waaraan de zorgaanbieder moet voldoen. of je een verwijzing of toestemming nodig hebt. Vergoeding vanuit de aanvullende pakketten. Je krijgt vanuit de aanvullende pakketten een zorgbudget dat je kunt gebruiken voor de overgebleven kosten van een aantal hulpmiddelen. Aanvullend pakket Zorgbudget. UMC Extra Zorg 1.
goedkoopste hypothecaire lening simulatie
Hulpmiddelen Revalidatie Zorg 2dehands.be.
Computer Game Consoles. Sluiten Terug naar. 3.078 zoekertjes in Hulpmiddelen. Er is iets fout gelopen bij het opslaan van de zoekopdracht. Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten in je mailbox. Stel zoekopdracht in. Bladzijde omslaanders 1. Hoog en laag bed 194.
openingsuren action mechelen
Hulpmiddelenshop Hulpmiddelen voor ouderen Zorghulpmiddelen.
Lid van WebwinkelKeur. Hulpmiddelen voor ouderen en de zorg Welkom bij Hulpmiddelenshop. Vergroten: A A. 0 0 producten 000., U heeft nog geen producten in uw winkelwagen. Bad, douche toilet. Toiletstoelen / Postoelen. Aangepaste borden servies. Openen en sluiten openers.
alpaca wol
Hulpmiddeleninfo: tweedehandshulpmiddelen.
Een Nederlandse onderneming die gebruikte medische hulpmiddelen verzamelt of inkoopt en herinzet in landen waar behoefte is aan medische hulpmiddelen maar waar men niet de financiële middelen bezit om zulke middelen nieuw te kopen. Verkoper van tweedehandstrapliften. Tweedehandshulpmiddelen voor blinden en slechtzienden.
Hulpmiddelenkoffer Regionaal expertisecentrum brOes.
In de koffer vind je ook een vragenlijst om na te gaan of een hulpmiddel wenselijk of noodzakelijk is, een overzichtsbrochure met informatie over de hulpmiddelen, waar ze te verkrijgen zijn en hoeveel ze ongeveer kosten. Deze hulpmiddelenkoffer werd samengesteld om mantelzorgers te informeren over bestaande dementie-specifieke hulpmiddelen. Het is echter niet de bedoeling dat de hulpmiddelen die in de koffer zitten ook effectief worden uitgetest door de persoon met dementie in zijn eigen woonomgeving. Professionele hulpverleners in de zorg voor personen met dementie kunnen de hulpmiddelenkoffer ontlenen voor een periode van 1 maand, mits betaling van een waarborg van 150.
Aanvraagprocedure hulpmiddelen.
Huisartsen en multidisciplinaire zorg. Medisch Specialistische Zorg. Zieken en ambulancevervoer. Menzis heeft de afgelopen jaren voor veel hulpmiddelen de machtigingsprocedure afgeschaft. In eerdere berichten hebben wij u hierover al geïnformeerd. Helaas zien wij met regelmaat nog aanvragen bij ons binnenkomen die niet nodig zijn.
Rolstoelen en andere mobiliteitshulpmiddelen toegankelijker dankzij Vlaamse sociale bescherming Zorg en Gezondheid. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
Zorg en Gezondheid. Publicaties en documenten. Infectieziekten en vaccinaties. Vlaamse sociale bescherming. Rolstoelen en andere mobiliteitshulpmiddelen toegankelijker dankzij Vlaamse sociale bescherming. Rolstoelen en andere mobiliteitshulpmiddelen toegankelijker dankzij Vlaamse sociale bescherming. 22 november 2016. Nog slechts één aanvraag en één dossier voor rolstoelen, schrappen van de leeftijdsgrens van 65 jaar en meer hergebruik invoeren, dat zijn drie belangrijke accenten die Vlaanderen wil leggen in een vernieuwd hulpmiddelenbeleid vanaf 2019. De financiering van deze hulpmiddelen zal vanaf 1 januari 2019 een nieuw onderdeel zijn van de Vlaamse sociale bescherming.

Contacteer ons