Resultaten voor rivas zorghulpmiddelen

Leef-winkel Rivas Zorggroep in Waerthove sluit Sliedrecht24.
Dat meldt Rivas Zorggroep. De Rivas Leef-winkel in Waerthove opende 30 maart 2015 de deuren. Vanaf die datum konden inwoners hier, net als bij andere Rivas Leef-winkels in de regio, zorghulpmiddelen lenen, huren of kopen. Foto Rivas Zorggroep. Ook sluit de Rivas Gezondheidswinkel in Dordrecht, locatie Zorgboulevard Dordrecht, per 22 december a.s.
taxi roermond
Rivas lanceert frisse thuiszorgcampagne Hoezo billen wassen? Rivas.
Leef-winkels en zorghulpmiddelen. Missie en waarden. Raad van Bestuur. Raad van Toezicht. Joint Commission International. Kwaliteit Als Medicijn KAM. Omgaan met een klacht. Meldcode huiselijk geweld. Open Dag van de Zorg bij Rivas. Online magazine Rivas. Privacy en inzage gegevens.
plisse vouwgordijn
Rivas introduceert webwinkel voor zorghulpmiddelen en gezondheidsartikelen Dordrecht.net.
Voor meer informatie over het lenen, huren en kopen van zorghulpmiddelen en gezondheidsartikelen en het aanmelden als Rivas-pashouder: www.rivasgezondheidswinkel.nl, Rivas Zorglijn 0900-8440 lokaal tarief of een van de Rivas Leef-gezondheidswinkels. Lees meer over: rivas zorggroep. Deel dit bericht met je vrienden!
schilderwerken
Locaties Rivas.
De continuïteit van de dienstverlening aan klanten is echter nog steeds gewaarborgd. Klanten kunnen onder dezelfde voorwaarden met hun Rivas Voordeelpas voor hun zorghulpmiddelen terecht in de winkels van Vegro. De dichtstbijzijnde Vegro-winkels in de regio zijn.: Vegro Aafje-winkel Zwijndrecht.
hotmail
Vermelding Rivas Extra in Alblasserdam Alblasserdam.net.
Rivas Extra biedt onder meer: een uitgebreid scala aan cursussen met korting voor contribuanten en themabijeenkomsten; 10% korting op aankopen via de afdeling Zorghulpmiddelen van Rivas; tal van diensten en activiteiten. Om gebruik te kunnen maken van kortingen en aanbiedingen, moeten mensen contribuant zijn van Rivas Zorggroep.
Rivas Zorghulpmiddelen breidt assortiment uit met haarstukken Papendrecht.net.
Uw activiteit aanmelden. 31 aug 2010 Rivas Zorghulpmiddelen breidt assortiment uit met haarstukken. REGIO In de zorghulpmiddelenwinkels van Rivas en op www.rivaszorghulpmiddelen.nl zijn vanaf heden ook haarstukken verkrijgbaar. Deze haarstukken zijn bedoeld voor vrouwen die als gevolg van ziekte of ouderdom hun haar verliezen.
Rivas Zorghulpmiddelen.
Telefoon: 0900 8440. Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 9.00 17.00 uur, zaterdag van 10.00 13.00 uur. Zorghulpmiddelen die geïnstalleerd moeten worden en uitleenartikelen bezorgt Rivas in het werkgebied gratis thuis. Het thuis laten bezorgen van andere artikelen kost 1500, per rit.
Rivas hulpmiddelen Hulpmiddelen kopen? BESLIST.nl Lage prijs.
Helaas hebben wij niets gevonden voor" rivas hulpmiddelen." Controleer de spelling van je zoekterm. Misschien heb je een foutje gemaakt. Maak de zoekterm algemener. Dit levert vaak meer resultaten op. Misschien kunnen wij je helpen met de volgende producten? Gebaseerd op één of meerdere van je zoektermen.

Contacteer ons