Zoeken naar rivas zorghulpmiddelen

Vermelding Rivas Extra in Alblasserdam Alblasserdam.net.
Rivas Extra biedt onder meer: een uitgebreid scala aan cursussen met korting voor contribuanten en themabijeenkomsten; 10% korting op aankopen via de afdeling Zorghulpmiddelen van Rivas; tal van diensten en activiteiten. Om gebruik te kunnen maken van kortingen en aanbiedingen, moeten mensen contribuant zijn van Rivas Zorggroep.
rond buiten tafelkleed
Rivas introduceert webwinkel voor zorghulpmiddelen en gezondheidsartikelen Dordrecht.net.
Voor meer informatie over het lenen, huren en kopen van zorghulpmiddelen en gezondheidsartikelen en het aanmelden als Rivas-pashouder: www.rivasgezondheidswinkel.nl, Rivas Zorglijn 0900-8440 lokaal tarief of een van de Rivas Leef-gezondheidswinkels. Lees meer over: rivas zorggroep. Deel dit bericht met je vrienden!
datingsite
NL webshops voor hulpmiddelen Blind Of Slechtziend.
Zo zijn er keukenhulpjes, een machine voor koffie en thee en aangepaste telefoons. anyhelp.nl Je vindt hier naast zorghulpmiddelen o.a. anti-slipmatten voor in de keuken, openers ook voor blikken met een ringsluiting, houders voor steelpannen, kaartenhouders, grote speelkaarten, leeslinialen en vergrootglazen.
inbouw wasmachine
Gemeentegids Leerdam Rivas Zorggroep, zorghulpmiddelen.
Rivas Zorggroep, zorghulpmiddelen. Lokale informatie uit uw gemeente, altijd actueel! Postbus 90, 4200 AB Gorinchem. Share op Facebook. Tweet deze vermelding. Voeg toe aan Google. Download als visitekaartje. Lingesteynplantsoen 20, 4141 GH Leerdam. Banneweg 57, 4204 AA Gorinchem. Leerdam Organisaties en verenigingen Z Zorghulpmiddelen.
makelaar geleen
Hulpmiddelen huren bij Medipoint.
Hoe werk het? Klik op het gewenste product hieronder en voeg deze toe aan uw winkelwagen. Vul uw gegevens in en verstuur uw bestelling u rekent op onze website nog niets af; na levering ontvangt u elke vier weken een factuur.
Vegro Thuiszorgwinkel Gorinchem Vegro Expertisecentrum Hulpmiddelen.
In de historische stad Gorinchem, gelegen aan de rivier de Merwede, ligt op 15, kilometer van het Beatrix Ziekenhuis onze Vegro winkel in de Marinus Spronklaan 53-55. Hier kunt u terecht voor alle hulpmiddelen die u nodig hebt voor het herstel van bijvoorbeeld een operatie.
Rivas Zorggroep Zorgmolen.
Daarnaast kunt u hiervoor ook bellen met Rivas Zorglijn 0900-8440 of kijken op de Rivas-website. Onze wijkverpleegkundige maakt graag een afspraak met u om te praten over de verschillende mogelijkheden die Rivas u te bieden heeft. De wondverpleegkundigen van Rivas adviseren u over het verzorgen van een wond.
Winkels en uitleenpunten Rivas.
Vegro-winkels waar u terechtkunt in de regio. De continuïteit van de dienstverlening aan klanten is echter nog steeds gewaarborgd. Klanten kunnen onder dezelfde voorwaarden met hun Rivas Voordeelpas voor hun zorghulpmiddelen terecht in de winkels van Vegro. De dichtstbijzijnde Vegro-winkels in de regio zijn.:

Contacteer ons