Resultaten voor hulpmiddelen zorg

Zorginstituut: Meer keuzemogelijkheden in hulpmiddelenzorg Nationale Zorggids.
Met die opdracht van het ministerie van Volksgezondheid zijn begin 2016 patiëntenorganisaties, zorgverleners, zorgverzekeraars, leveranciers en fabrikanten van hulpmiddelen samen met het ministerie en Zorginstituut Nederland aan de slag gegaan. Door de verschillende betrokken werkgroepen is de afgelopen tijd begonnen met het nemen van stappen om in de praktijk te kunnen voldoen aan de kwaliteitsvereisten. Sjaak Wijma, lid van de Raad van Bestuur van het Zorginstituut, prees tijdens de bijeenkomst de bereikte resultaten waardoor de patiënt in de toekomst maximaal geïnformeerd wordt. Met als resultaat dat mensen vaker het hulpmiddel krijgen dat voor hen het meest geschikt is. Het generieke kwaliteitskader en de 3 modules beschrijven aan welke algemene vereisten hulpmiddelenzorg moet voldoen. Voor alle vier geldt dat ze bijdragen aan goede, doelmatige zorg met goede informatievoorziening voor de patiënt.
zorgwinkel
Medipoint zorg en welzijnshulpmiddelen. basket. check. twitter. facebook. youtube. linkedin. Medipoint logo. voordeel-advies. voordeel-assortiment. voordeel-vrijheid. search. caret-down. no-image.
Toilet en badkamer. Bij Medipoint kunt u hulpmiddelen lenen, huren of kopen. In onze winkels voorzien we u graag van persoonlijk advies, of bekijk het assortiment in onze webshop. Bezoek onze webshop. Kosteloos hulpmiddelen lenen? Dat doet u snel en gemakkelijk bij Medipoint.
zorgwinkel
Zorghulpmiddelen koopt u bij ons.
Outlet en Travel. Hulpmiddelen voor de auto. Wandelstokken en paraplu's.' GPS en Alzheimer. Speciale rollator tegen freezing bij Parkinson. Verzwaarde dekbedden bij slaapstoornissen. Bekijk alle resultaten 0. Geen producten gevonden. Tuinstoel voor zware mensen. Skyline mobility Smart Chair opvouwbare elektrische rolstoel.
VPN
Vegro.nl Expertisecentrum Hulpmiddelen.
Gratis rollatorcheck in Maastricht op elke laatste donderdag van de maand. Van Nelleweg 1, 3044 BC Rotterdam. Geef uw e-mailadres op en ontvang onze gratis nieuwsbrief. Copyright 2018 Vegro Expertisecentrum Hulpmiddelen. Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten.
Welzorg de aanbieder van zorghulpmiddelen.
Sporten en bewegen. Zorg voor kinderen. Oplossingen voor kinderen. Auto op Maat. Rij of gewenningslessen in een aangepaste auto. Woning op Maat. Badkamer in 1 dag. Reparatie en onderhoudtips. Zorgeloos en veilig eropuit. Ontdek alle mogelijkheden als het gaat om mobiliteit, wonen en hulpmiddelen.
Hulpmiddelenzorg Vergoeding 2018 HollandZorg zorgverzekering.
Vergoeding hulpmiddelenzorg in 2018. Vanuit de basisverzekering heeft u in 2018 recht op hulpmiddelen en verbandmiddelen zorg in natura die staan in het Reglement Hulpmiddelen. Afhankelijk van uw aanvullende verzekering, heeft u ook recht op vergoeding van hulpmiddelen vanuit de aanvullende verzekering.
Hulpmiddelen Zvw Verzekerde zorg Zorginstituut Nederland.
Standpunt Afbakening hulpmiddelenzorg en geneeskundige zorg, zoals medisch-specialisten die plegen te bieden augustus 2009. Stroomschema afbakening te verzekeren prestaties medisch-specialistische zorg en hulpmiddelenzorg. Overzicht hulpmiddelen afbakening hulpmiddelenzorg en medisch specialistische zorg. Pagina's' over hulpmiddelen. Op de pagina's' over verzekerde zorg staan verschillende pagina's' die gaan over hulpmiddelen.
Eerlijke informatie over hulpmiddelen Vilans Hulpmiddelenwijzer.
In Nederland bestaan verschillende wetten en regelingen om hulpmiddelen en aanpassingen gedeeltelijk vergoed te krijgen, zoals: de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 Wmo 2015. Vilans is een kenniscentrum voor langdurige zorg. Er zijn honderden artikelen die het dagelijks leven makkelijker kunnen maken.

Contacteer ons