Zoeken naar uitleen hulpmiddelen

Hulpmiddelencentrum VVV Schiermonnikoog.
Vanuit HMC wordt de order doorgemaild naar de transporteur op het eiland en die kunnen dat als vervoersindicatie hanteren en brengen de hulpmiddelen dan gratis bij u thuis. Deze grote hulpmiddelen zijn dus niet standaard aanwezig op het eiland! Aanvragen voor grote hulpmiddelen kan.:
elektrische traplift
Uw eigen vrijheid houden.
Bijvoorbeeld als u reuma heeft en daardoor verminderde kracht heeft, dan zijn er veel slimme hulpmiddelen zoals een sleutelhouder of aangepast bestek. Ook artikelen die u helpen gezond te blijven, uw conditie op peil te houden of voor na een bevalling behoren tot de hulpmiddelen van STMR.
hulpmiddelen autisme
Waar kan ik loop of andere hulpmiddelen voor in huis lenen? Uitleen hulpmiddelen Veelgestelde vragen vervoer Zorg, welzijn en inkomen In Valkenswaard Gemeente Valkenswaard.
U bevindt zich hier: Home Zorg, welzijn en inkomen Veelgestelde vragen vervoer Uitleen hulpmiddelen Waar kan ik loop of andere hulpmiddelen voor in huis lenen? Waar kan ik loop of andere hulpmiddelen voor in huis lenen? Eenvoudige loopmiddelen zoals krukken of een rollator zitten niet meer in het basispakket van de zorgverzekering.
stakruk
Thuiszorgwinkel voor al uw medische hulpmiddelen.
Bent u op zoek naar een hulpmiddel, bijvoorbeeld krukken, een rolstoel of een badgreep? De Medipoint Thuiszorgwinkels Amstelring bieden een ruim assortiment aan hulpmiddelen van hoge kwaliteit. Lenen of huren, beide is mogelijk in de klantvriendelijke webwinkel of een winkel bij u in de buurt.
lichtgewicht rolstoel
De Thuiszorgwinkels Cordaan.
Het gaat om uitleen, verhuur en verkoop van hulpmiddelen. U heeft de keuze uit een breed assortiment. Uitleen en verhuur. Wij verkopen onder andere loophulpmiddelen, hoog-laagbedden, sportbandages, wellness producten en een breed assortiment kraamproducten. Naast de gratis uitleen is er ook een verhuurassortiment.
elektrische traplift
Uitleen hulpmiddelen in Nijverdal ZorgAccent.
Home Locaties Uitleen hulpmiddelen in Nijverdal. Uitleen hulpmiddelen in Nijverdal. Openingstijden van de Thuiszorgwinkel ZorgAccent Medipoint zijn maandag t/m vrijdag van 9.00 17.00 uur. Deel of stuur door.: ZorgAccent Uitleen hulpmiddelen in Nijverdal. 7442 ME Nijverdal. T: 088 10 20 100.
thai kitchen to go
Uitleen van verpleegartikelen en hulpmiddelen HKZ 114.
TOETSING Uitleen van verpleegartikelen en hulpmiddelen HKZ 114. Ga hier naar het register voor een overzicht van instellingen die op deze norm gecertificeerd zijn. De norm Uitleen van Verpleegartikelen en Hulpmiddelen maakt onderdeel uit van de HKZ-norm voor Thuiszorgorganisaties, verpleeghuizen en verzorgingshuizen versie 2006.
Verkoop en uitleen hulpmiddelen.
Geniet van een uitgebreid pakket vol service en voordeel. Diensten aan huis. Verkoop en uitleen hulpmiddelen. Verkoop en uitleen hulpmiddelen. voor meer informatie over het gebruik / verkoop/ verhuur van hulpmiddelen klikt u hier. Terug naar vorige pagina. Waardeert u ons?

Contacteer ons