Meer resultaten voor medische hulpmiddelen

Medische Hulpmiddelen: Online Bestellen aan Lage Prijzen!
Beperkte mobiliteit Bedlegerig. Bsn Medical 58. Ciba Vision 2. ixX Pharma 1. Lohmann Rauscher 22. Love Condom 1. Nutricia Flocare 2. Rhino Horn 2. Sea Band 2. Star Balm 1. Home Eerste hulp Thuiszorg Medische Hulpmiddelen. Resultaten 1-18 op 645.
klompen medisch
Wat moet u weten over medische hulpmiddelen? FAGG.
Reglementering en bevoegde instanties inzake medische hulpmiddelen. Commercialisering van een medisch hulpmiddel. Hoe verloopt het toezicht op de medische hulpmiddelen die in de handel zijn en welke rol spelen de verschillende belanghebbenden? Meer informatie over het goed gebruik van bepaalde medische hulpmiddelen.
medisch koerier
DISCUSSIE. Moeten medische hulpmiddelen verkrijgbaar worden Gazet van Antwerpen.
Maar dat supermarkten en andere winkels geen medische hulpmiddelen zoals protheses, hiv-tests en steriele pleisters tegen brandwonden mogen verkopen, is volgens de Europese Unie in strijd met het vrij verkeer van goederen. Daarom bereidt Maggie De Block een Koninklijk Besluit KB voor om de distributiewet van medische hulpmiddelen aan te passen.
medische vacatures
Supermarkten mogen binnenkort medische hulpmiddelen verkopen Consument Geld HLN.
Federaal minister van Volksgezondheid Maggie De Block Open Vld werkt daarvoor aan een koninklijk besluit, zo schrijven de kranten van Mediahuis. De verkoop van geneesmiddelen blijft in België een exclusief recht van apothekers, maar voor medische hulpmiddelen komt daar verandering in.
medische keuring rijbewijs c
Wat is een medisch hulpmiddel? FAGG.
Voorbeelden van implanteerbare medische hulpmiddelen: heupprothesen, intraoculaire lenzen, borstimplantaten. De categorie van de implanteerbare medische hulpmiddelen telt bovendien een subcategorie, namelijk die van de actieve implanteerbare medische hulpmiddelen. Wat betreft de actieve implanteerbare medische hulpmiddelen: de term actief houdt in dat het hulpmiddel afhankelijk is van een energiebron om te werken.
medisch
Medische hulpmiddelen van klasse I, naar maat, systemen en behandelingspakketen en ook sterilisator FAGG.
Nieuw registratiesysteem voor Marktdeelnemers die een activiteit uitoefenen in verband met medische hulpmiddelen. Dat zijn fabrikanten, invoerders, distributeurs groothandelaars en detailhandelaars, uitvoerders en technici die thuis medische hulpmiddelen installeren zoals opgenomen in de lijst van artikel 60, tweede lid, van de wet van 15 december 2013.
75000 lenen
Medische hulpmiddelen FAGG.
Op 7 december 2017 werd het koninklijk besluit van 15 november 2017 betreffende de notificatie van een contactpunt materiovigilantie en de registratie van de distributeurs en uitvoerders van medische hulpmiddelen gepubliceerd. Het koninklijk besluit, dat op 17 december 2017 in werking is getreden, beschrijft de nieuwe bepalingen van de wetgeving voor de actoren van de sector van de medische hulpmiddelen.
medische keuring amsterdam
Medisch hulpmiddel Wikipedia.
Er wordt qua reglementering binnen de EU een onderscheid gemaakt tussen gewone medische hulpmiddelen, actieve implanteerbare medische hulpmiddelen en in-vitrodiagnostica. Andere praktische indelingen kunnen zijn medische hulpmiddelen voor éénmalig single use gebruik versus medische hulpmiddelen voor meermalig gebruik reusable of steriele versus niet-steriele medische hulpmiddelen.
medische keuring rijbewijs c

Contacteer ons