Resultaten voor medische hulpmiddelen

Medische Hulpmiddelen.
Langer Zelfstandig Thuis Wonen. Hulpmiddelen voor de slaapkamer. Hulpmiddelen voor de woonkamer. Sta op stoelen. Hulpmiddelen voor de badkamer. Hulpmiddelen voor de eetkamer. Hulpmiddelen voor de toilet. Verfijn uw keuze Advies van expert. Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.
medische peeling
Wat is een medisch hulpmiddel? FAGG.
Wat betreft de actieve implanteerbare medische hulpmiddelen: de term actief houdt in dat het hulpmiddel afhankelijk is van een energiebron om te werken. Voor dit soort van hulpmiddelen gelden dezelfde vereisten als voor medische hulpmiddelen van klasse III, d.w.z. de medische hulpmiddelen met het hoogste risiconiveau.
bosman ggz
Medische hulpmiddelen: betere controle en traceerbaarheid moeten de veiligheid van patiënten waarborgen NBN.
maandag, 19 mei 2014. Op 2 april stemde het Europees Parlement in met wetsvoorstellen die de controle en certificering van medische hulpmiddelen, onder meer borstimplantaten en kunstheupen, moeten verbeteren zodat deze voldoen aan de gestelde veiligheidseisen en beter te traceren zijn.
hulpmiddel
Nieuw wettelijk kader medische hulpmiddelen Prebes vzw.
Maggie De Block verhoogt waakzaamheid rond medische hulpmiddelen. Verantwoordelijke waakzaamheid medische hulpmiddelen bij ziekenhuizen en verdelers. De website van de Belgische federatie van de industrie van de medische technologiëen. Presentaties op Wikiprebia, pagina prikongevallen. Over registraties, erkenningen en aangemelde instanties.
elektrische rolstoel
Brochure Good practices voor sterilisatie van medische hulpmiddelen HGR 9256 FOD Volksgezondheid.
Home Hoge Gezondheidsraad Brochure Good practices voor sterilisatie van medische hulpmiddelen HGR 9256. Brochure Good practices voor sterilisatie van medische hulpmiddelen HGR 9256. Brochure: Good practices voor sterilisatie van medische hulpmiddelen Herziening van de aanbevelingen voor sterilisatie HGR 7848 2006 HGR 9256.
medische
Medische hulpmiddelen.
Waarden Abonneevoordelen Advies Contacteer Test-Aankoop Publicaties Digitale magazines Tarieven Onze labels in uw winkelrek. Voeding en gezondheid. onder de loep van Home. Gezondheidszorg: Medische hulpmiddelen. Aids-zelftest: een nuttige zaak? Sinds kort kan men in de apotheek een zogenaamde aids-zelftest kopen.
medische
Bijzonder solidariteitsfonds BSF: Limitatieve lijst van medische hulpmiddelen en verstrekkingen RIZIV.
Bijzonder solidariteitsfonds BSF: Limitatieve lijst van medische hulpmiddelen en verstrekkingen. Het Bijzonder solidariteitsfonds kan soms tijdelijk een financiële tegemoetkoming toekennen voor dure en innovatieve medische verstrekkingen en dat onder bepaalde voorwaarden. Die verstrekkingen komen dan op deze speciale lijst terecht met specifieke vergoedingscriteria: de limitatieve lijst.
hulpmiddel
Wat moet u weten over medische hulpmiddelen? FAGG.
Reglementering en bevoegde instanties inzake medische hulpmiddelen. Commercialisering van een medisch hulpmiddel. Hoe verloopt het toezicht op de medische hulpmiddelen die in de handel zijn en welke rol spelen de verschillende belanghebbenden? Meer informatie over het goed gebruik van bepaalde medische hulpmiddelen.
medische schoenen

Contacteer ons