Resultaten voor hulpmiddelen

Hulpmiddelen WTCB.
Contacteer ons Account Zoek Deel. Het WTCB Diensten Agenda Hulpmiddelen Nieuws Onderzoeksprojecten Publicaties. Maak uw keuze. Bouwdetails Bouwproducten Publicaties Rekentools Veelgestelde vragen. Om u bij te staan in uw professionele leven bieden we u niet enkel advies op maat aan maar ook vier handige hulpmiddelen.
elektrische traplift
KOC Kenniscentrum Hulpmiddelen: startpagina.
Lees over hulpmiddelen. Bekijk demo's' over hulpmiddelen. Studeer over hulpmiddelen. Leer bij over hulpmiddelen. Wij bieden hulp bij de keuze van hulpmiddelen! KOC Kenniscentrum Hulpmiddelen Zenithgebouw Koning Albert II-laan 37 1030 Brussel 02 225 86 61 koc@vaph.be Sitemap Over ons Hulpmiddelenadvies.
autisme
Home Dyslexie hulpmiddelen.
Lezen en schrijven is cruciaal in het digitale tijdperk. Een hulpmiddel kan daarbij helpen! Een dyslexiehulpmiddel vergroot mogelijkheden. Voor iedereen met dyslexie! Leren en werken doe je niet alleen. Samenwerking is noodzakelijk! Technologie biedt onbegrensde mogelijkheden.; Mits je het wil gebruiken!
hulp bij website maken
Hulpmiddelen Reumatoïde Artritis Liga vzw.
De RA pati├źnt kan spijtig genoeg niet al zijn problemen oplossen door middel van kleine en grote hulpmiddelen. Voor een aantal dagdagelijkse dingen kan hij daarom aangewezen zijn op hulp van derden poetshulp, hulp bij het dagelijks toilet maken verpleging, familiehulp of thuiszorg.
Kantoorartikelen
Hulpmiddelen Revalidatie Zorg 2dehands.be.
Computer Game Consoles. Sluiten Terug naar. 3.078 zoekertjes in Hulpmiddelen. Er is iets fout gelopen bij het opslaan van de zoekopdracht. Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten in je mailbox. Stel zoekopdracht in. Bladzijde omslaanders 1. Hoog en laag bed 194.
scootmobielen
Hulpmiddelen.
Interventiedossier met info voor de hulpdiensten over het gebouw, de toegang, de evacuatieplannen., Een voorbeeld van een procedure waarbij evacuatie nodig is. Een voorbeeld van een procedure waarbij reanimatie nodig is. Een voorbeeld van een procedure waarbij een kind is verdwenen.
ergo stoel
Handicap invaliditeit Hulpmiddelen Burger.
Als persoon met een handicap krijg je sommige hulpmiddelen geheel of gedeeltelijk terugbetaald. Dat is het geval voor prothesen en implantaten. Ook in de aankoop van een mobiliteitshulpmiddel kan het ziekenfonds tussenkomen. Het gaat dan over rolstoelen, scooters of orthopedische driewielers.
elektrische traplift
Notaris.be Conflicten oplossen Hulpmiddelen.
Klik hier voor meer informatie PDF / 650, kB. Tekst onderhoudsbijdragen voor de kinderen. Een handige tekst met uitleg over wat onderhoudsgelden juist zijn, waarmee rekening gehouden dient te worden, hoe die berekend kunnen worden, de fiscaliteit van onderhoudsgelden, enz.
thuiszorg opleiding

Contacteer ons