Zoeken naar hulpmiddelen

Hulpmiddelen voor ouderen kopen? Senioren hulpmiddelen.
Voorbeelden hiervan zijn de transfer hulpmiddelen en de aan en uittrekhulp voor steunkousen. Hulpmiddelwereld verzorgt ook hulpmiddelen op het gebied van revalidatie, zoals handtrainers, braces, gymnastiek hulpmiddelen, krukken en douchehoezen. Hulpmiddelen bieden ons de mogelijkheid om taken makkelijker, sneller of beter te kunnen verrichten.
medisch koerier
Huishouden Hulpmiddelen Thuiszorg Webshop.
Toch hoeft een beperking er niet voor te zorgen dat je niet zelfstandig thuis kan wonen. Ook voor volwassenen en kinderen die lijden aan afasie, dysartrie, leesproblemen, tremors etc. hebben wij een hele reeks hulpmiddelen die het lezen en schrijven ondersteunen! Nr 1 in Benelux met ruimste gamma aan hulpmiddelen.
rolstoel traplift
Mobiliteit Hulpmiddelen Thuiszorg Webshop.
Er bestaan meer hulpmiddelen hiervoor dan je zou denken! Alleen al een simpele transferplank kan wonderen doen. Zoek hier naar jouw mobiliteitshulpmiddelen! Nr 1 in Benelux met ruimste gamma aan hulpmiddelen. Roeselarestraat 40, 8560 Wevelgem Belgiƫ. Tel: 32 056 964 956.
Kantoorartikelen
KOC Kenniscentrum Hulpmiddelen: startpagina.
Bekijk demo's' over hulpmiddelen. Studeer over hulpmiddelen. Leer bij over hulpmiddelen. Uw ervaringen met innovatieve hulpmiddelen. Wij bieden hulp bij de keuze van hulpmiddelen! KOC Kenniscentrum Hulpmiddelen Zenithgebouw Koning Albert II-laan 37 1030 Brussel 02 225 86 61 koc@vaph.be Sitemap Over ons Hulpmiddelenadvies.
Kantoorartikelen
Hulpmiddelen CM.
Home Diensten en voordelen Handicap Hulpmiddelen. Personen met een handicap kunnen bij hun ziekenfonds een tegemoetkoming aanvragen voor een rolstoel. Ook het VAPH geeft diverse tegemoetkomingen. Personen met een handicap kunnen voor bepaalde rolstoelen een tegemoetkoming aanvragen bij het ziekenfonds.
adhd
Voor welke hulpmiddelen en aanpassingen kunt u een tegemoetkoming aanvragen? VAPH.
Hulpmiddelen en aanpassingen. Hulpmiddelen en aanpassingen kunnen u helpen om activiteiten waarbij u moeilijkheden ondervindt, uit te voeren: een hoog-laagbadzit om vlot in en uit het bad te komen, een beeldschermloep om tekst vergroot te lezen, een trilwekker om gewekt te worden, een aangepaste woning, auto, computer of fiets Het VAPH geeft tegemoetkomingen voor hulpmiddelen en aanpassingen.
Kantoorartikelen
Hulpmiddelen Wit-Gele Kruis.
Een ziekenhuisbed of hooglaagbed kan het jou en degenen die je verzorgen, comfortabeler maken. Er bestaan ook diverse toebehoren en aanvullende hulpmiddelen voor bedlegerige patiƫnten. Voor het doseren of toedienen van medicatie zijn er verschillende hulpmiddelen mogelijk. Denk aan een pillensplijter, pillenvergruizer, infuusstaander, een spuitaandrijver of een medicatiebox.
Kantoorartikelen

Contacteer ons