Resultaten voor hulpmiddelen winkel

Evers Medica Zorgwinkels, specialist in hulpmiddelen, uw adres voor therapeutische elastische kousen en steunkousen van Medi, Bauerfeind, Schiebler, Juzo, Sigvaris, Varitex, Varodem, Ofa, Jobst. Teven
Onze zorgwinkels bieden u een uitgebreid assortiment hulpmiddelen aan gebruikers thuis of in een verzorgingshuis. Onze verkoopmedewerkers en gespecialiseerde verpleegkundigen, geven u graag persoonlijk advies en voorlichting over alle materialen en hulpmiddelen en als het nodig is, bezoekt n van onze deskundigen u thuis.
vaatwasser
Hulpmiddelen Dementie-winkel.nl.
Ulla is een eenvoudig hulpmiddel dat u, middels lichtsignaaltje, gedurende de dag helpt herinneren om voldoende te drinken. Meer info BESTELLEN. Dit herinneringsvitrinekastje helpt bewoners hun kamer te herkennen en te vinden. Meer info BESTELLEN. Ik Onthou Jou Online levensverhaal.
buddha to buddha
Meander Winkel / Uitleen.
Meander Winkel / Uitleen. Praktische ondersteuning, lenen of kopen. Soms is praktische ondersteuning thuis welkom. Goede hulpmiddelen en verpleegartikelen kunnen het leven een stuk aangenamer maken. De Meander Winkel heeft, met meer dan 100 verschillende verpleegartikelen en hulpmiddelen, een groot assortiment artikelen voor gezondheid en welzijn.
LED KERSTVERLICHTING
Thuiszorgwinkel onafhankelijk advies voor beste verkooppunten en hulpmiddelen Scouters.
Waar kan je jouw hulpmiddel kopen? Steeds meer hulpmiddelen kan je kopen bij de producent zelf. Dit is de meest directe bestelmogelijkheid. Zo heb je direct contact met de producent, ook als er iets misgaat. Je vindt de link naar de webshop van de producent bij de informatie over een hulpmiddel op Scouters. Dit zijn alle mogelijkheden om je hulpmiddel te kopen op een rij.: Direct bij de producent: vaak goedkoper dan in de winkel.
ziekenhuisbed kopen
ZorgComfort De Kempen specialist in hulpmiddelen, zitten, slapen en mobiliteit regio Eindhoven.
31-12 gesloten i.v.m. ZorgComfort De Kempen voorheen Ouderenwinkel Valkenswaard is specialist op het gebied van zitten, slapen, bewegen en hulpmiddelen voor iedereen in de regio van Eindhoven. U bent van harte welkom in onze winkel voor deskundig advies en een ruim assortiment.
lichtgewicht opvouwbare rolstoel
Antonius Zorggroep // Zorg thuis Ik wil of krijg thuiszorg Hulpmiddelen.
Na opname in het Antonius Ziekenhuis. Als u na een opname in het ziekenhuis hulpmiddelen nodig hebt, regelt het Antonius Ziekenhuis de hulpmiddelen die nodig zijn. Ophalen of brengen. De hulpmiddelen kunt u ophalen in Sneek bij het Hulpmiddelen Centrum en is te vinden op het terrein van het Antonius Ziekenhuis in de Zorgboulevard, vlakbij de hoofdingang.
Thuiszorgwinkels.
Dat kan met de huistest. Tijdens deze test nemen we samen met u uw woning onder de loep en ontvangt u advies over hoe u met hulpmiddelen zelfstandig, veilig en comfortabel kan wonen. Tal van praktische hulpmiddelen kunnen u daarbij helpen.
Thuiszorgwinkel Nieuwegein Vitras.
In de winkel is een uitgebreid assortiment producten op het gebied van zorg en welzijn op voorraad. Meer informatie over MediPoint? Bel 088 10 20 100 of klik hier. 088 10 20 100. Ratelaar 35, 3434 EW, Nieuwegein. Openingstijden: Ma t/m vr 09.00-17.30 uur NB: 24 dec: open tot 1600u: 25-26 dec: gesloten 31 dec: open tot 1600u: 1/1: gesloten 2/1: open vanaf 1300.: Hulpmiddelen lenen, huren of kopen.

Contacteer ons