Meer resultaten voor hulpmiddelen voor ouderen

Vergoeding hulpmiddelen Zorgwijzer.
Kijk op de website van de zorgverzekeraar en in het reglement hulpmiddelen voor alle voorwaarden. Op de hulpmiddelenwijzer van de overheid vind je een compleet overzicht van alle hulpmiddelen en onafhankelijke en betrouwbare informatie hoe en waarvoor je hulpmiddelen kunt gebruiken, welke varianten er zijn en hoe het zit met de vergoeding.
alarm voor ouderen
Hulpmiddelen Kenniscentrum Woonzorg Brussel.
Er zijn hulpmiddelen voor problemen met het gehoor, het zicht, de mobiliteit, en voor spraak, taal of stem. Onze missie en visie. Wat we doen. Wat we gedaan hebben. OP ZOEK NAAR ZORG IN BRUSSEL? Zoekt u een rusthuis, rust en verzorgingstehuis, assistentiewoning, dagverzorging, kortverblijf, nachtopvang voor ouderen, enzovoort?
rolstoel lichtgewicht
Hulpmiddelen voor ouderen Kersten Hulpmiddelen.
Welkom bij Kersten hulpmiddelenspecialist! Kersten is de specialist op het gebied van hulpmiddelen voor ouderen en mensen met een beperking. De hulpmiddelen die Kersten biedt zorgen voor een verhoging van de zelfredzaamheid. Kersten is in 1987 opgericht en uitgegroeid tot een ware specialist.
hoog laag bed
Mobiliteit Hulpmiddelen Thuiszorg Webshop.
Hulpmiddelen voor eten en drinken Hulp bij voeding. Een wijd begrip! Speciale onderwijsleermiddelen voor personen met een functiebeperking. Extra toiletbeugels bij mij thuis plaatsen Hoe begin ik eraan? Ons keurmerk Onze" voorkeur" toegelicht. Comfort in rond het bad. Kleine Handige Hulpmiddelen.
dating voor senioren
Ouderenzorg: technologie en hulpmiddelen voor ouderen Mens en Gezondheid: Diversen.
Aan de andere kant zijn er nog teveel hulpmiddelen die lastig zijn voor ouderen omdat ze niet weten hoe ze deze moeten gebruiken of omdat ze dit alweer vergeten zijn. In dat opzicht valt er nog veel te verbeteren qua techniek.
elektrische traplift
Ouderen hulpmiddelen Dé ouderen winkel met ouderenhulpmiddelen! Ouderen hulpmiddelen.
Vaak worden alledaagse activiteiten, zoals aankleden, lopen, slapen, lezen en schrijven een stuk lastiger voor ouderen. Onze ouderenwinkel is gespecialiseerd in hulpmiddelen voor ouderen. Met deze hulpmiddelen maken wij als seniorenwinkel het ouderen makkelijker om onder andere te slapen, bewegen en zichzelf aan te kleden.
leuke activiteiten voor ouderen
Hulpmiddelenkoffer Regionaal expertisecentrum brOes.
Het is echter niet de bedoeling dat de hulpmiddelen die in de koffer zitten ook effectief worden uitgetest door de persoon met dementie in zijn eigen woonomgeving. Professionele hulpverleners in de zorg voor personen met dementie kunnen de hulpmiddelenkoffer ontlenen voor een periode van 1 maand, mits betaling van een waarborg van 150.
gratis cursus computer voor beginners
Hulpmiddelen voor bad, sanitair en douche Medipoint.
Zet Javascript aan in je browser voor de beste ervaring op onze site. Om uw bezoek op Medipoint.nl makkelijker en persoonlijker te maken, maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare technieken. Met cookies verzamelen we persoonsgegevens, die wij en derde partijen gebruiken om uw internetgedrag te volgen.
alarm voor ouderen

Contacteer ons