Resultaten voor hulpmiddelen voor ouderen

Voordeel voor Ouderen Zorg Hulpmid. Hulpmiddelen.
Het gehoor gaat bij ouderen met het stijgen van de leeftijd achteruit. Dat gaat vaak heel langzaam. Twijfelt u of uw gehoor nog goed is doe dan een gehoortest bij een hoorspeciaalzaak. Er zijn drie typen hoortoestellen: achter het oor, in het oor en volledig in de gehoorgang. Welk type voor u het meest geschikt is, hangt af van uw eigen voorkeur, de ruimte in uw gehoorgang, de aard van uw gehoorverlies én uw budget.
gratis cursus computer voor beginners
Welzorg de aanbieder van zorghulpmiddelen.
Uitverkoop 2e-hands hulpmiddelen. Op zaterdag 21 april a.s. hebben we weer een speciale uitverkoop van onze hulpmiddelen bij Welzorg Auto op Maat in Den Bosch. Met veel aanbiedingen, van gebruikt tot zo. Welzorg brengt u verder. Juist als u minder mobiel bent is het heerlijk om eropuit te gaan. Kies voor aanpassingen aan uw huidige auto, een aangepaste occasion, private lease of huur eens een Zonnebloemauto.
alarm voor ouderen
Hulpmiddelen Careyn.
Tijdelijke hulpmiddelen, zoals een bedverhoger of een douchestoel kunt u tot een half jaar zelfs gratis lenen. Dit geldt niet voor loophulpmiddelen. Als lid kunt u de meeste loophulpmiddelen echter wel gratis lenen. Heeft u hulpmiddelen voor een langere tijd nodig?
alarm voor ouderen
Handige senioren hulpmiddelen voor dagelijks gebruik.
Niet alleen geschikt voor ouderen, maar ook voor kinderen. Daarnaast zijn er ook nog snijplanken met noppen en bordranden die voorkomen dat het eten van het bord schuift. Kortom, genoeg hulpmiddelen voor een aangenaam en veilige maaltijd! Breed aanbod hulpmiddelen in het dagelijks leven.
alarm voor ouderen
Home: ohc.
Eten en drinken. Hulpmiddelen per categorie. Aan en uitkleden. Eten en drinken. OHC is een initiatief van. Wij maken gebruik van cookies voor het optimaal functioneren van onze website. Zo kunnen we het gebruik van onze website analyseren en optimaliseren en hebben we de mogelijkheid om te adverteren.
hulpmiddelen krukken
Mobiliteit Hulpmiddelen Thuiszorg Webshop.
Hulpmiddelen voor eten en drinken Hulp bij voeding. Een wijd begrip! Speciale onderwijsleermiddelen voor personen met een functiebeperking. Extra toiletbeugels bij mij thuis plaatsen Hoe begin ik eraan? Ons keurmerk Onze" voorkeur" toegelicht. Comfort in rond het bad. Kleine Handige Hulpmiddelen.
beobank
Hulpmiddelen ouderen bevorderen zelfstandigheid Zuster Jansen.
Participatie ouderen in de maatschappij vergroten. Psychische problemen bij ouderen signaleren. Ouderen veiligheid bevorderen. Gezonde leefstijl ouderen bevorderen. Verslaving bij ouderen. Sociale steun voor ouderen. Bewegen voor ouderen. Hulpmiddelen ouderen: hoe blijft u in beweging? Zwemmen voor ouderen. Fitness voor ouderen.
rolstoel lichtgewicht
Hulpmiddelen voor ouderen Kersten Hulpmiddelen.
Welkom bij Kersten hulpmiddelenspecialist! Kersten is de specialist op het gebied van hulpmiddelen voor ouderen en mensen met een beperking. De hulpmiddelen die Kersten biedt zorgen voor een verhoging van de zelfredzaamheid. Kersten is in 1987 opgericht en uitgegroeid tot een ware specialist.

Contacteer ons