Meer resultaten voor hulpmiddelen voor ouderen

Hulpmiddelen voor ouderen Thuiszorg Webshop.
Fijne motoriek en coƶrdinatie. Ik heb pijn of last aan.: Hulpmiddelen voor ouderen. Producten getagd met Hulpmiddelen voor ouderen. Carbon fibre wandelstok. EƩnhandige bokaalopener op batterijen. Hoge verchroomde wandbeugel. Wandbeugel op 4 zuignappen. Wandelstokstoeltje in aluminium. Aangepast bestek Sure Grip.
gratis cursus computer voor beginners
Hulpmiddelen voor ouderen kopen? Senioren hulpmiddelen.
Hulpmiddelwereld is specialist op het gebied van hulpmiddelen voor ouderen. Onze hulpmiddelen zorgen voor een verhoging van de zelfredzaamheid, zodat ouderen langer zelfstandig thuis kunnen wonen. Tevens biedt Hulpmiddelwereld specialistische hulpmiddelen aan. Deze hulpmiddelen zorgen voor een lagere fysieke belasting van verzorgers.
elektrische traplift
Webwinkel voor al uw senioren, ouderen en revalidatie hulpmiddelen. Shop4U2 Hulpmiddelen Voor Ouderen.
Drempels die gebruikt kunnen worden binnenshuis en buitenshuis tegen de scherpste prijzen. Ruim assortiment drempels, oprijplaten, drempelplaten speciale drempels. Comfortabel slapen en rusten is belangrijk. Voor mensen met een lichamelijke beperking zijn er daarom veel hulpmiddelen die u daarbij ondersteunen.
luchthavenvervoer
Langer zelfstandig thuis wonen? Vegro thuiszorgwinkel.
Toch worden dagelijkse handelingen zoals koken, boodschappen doen of schoonmaken soms wat lastiger. Thuiszorghulpmiddelen helpen u zelfredzaam te blijven. Het assortiment Wonen bestaat uit artikelen die u het dagelijkse leven gemakkelijker, comfortabeler en veiliger maken. Hulpmiddelen voor slechtzienden. Heeft u nog vragen over thuiszorghulpmiddelen?
argenta
Home page.
De hulpmiddelen kunnen u weer vertrouwen en zelfstandigheid geven. Wij bieden vooral hulpmiddelen aan voor ouderen in huis. Wat voor ons belangrijk is, is dat mensen hun zelfstandigheid blijven behouden. Hulpmiddelen voor Ouderen is een webwinkel die hulpmiddelen verstrekt aan senioren, andere hulpbehoevenden of geblesseerden.
tuinfeest organiseren thuis
Hulpmiddelenshop Hulpmiddelen voor ouderen Zorghulpmiddelen.
Uw winkel voor alle hulpmiddelen. Welkom bij Hulpmiddelenshop, de online thuiszorgwinkel in hulpmiddelen voor ouderen, invaliden en gehandicapten. Wij leveren diverse zorghulpmiddelen aan consumenten, bedrijven en instellingen. Via onze overzichtelijke en makkelijk te bedienen thuiszorgwinkel vindt u altijd eenvoudig het juiste hulpmiddel!
alarm voor ouderen
Handige senioren hulpmiddelen voor dagelijks gebruik.
Niet alleen geschikt voor ouderen, maar ook voor kinderen. Daarnaast zijn er ook nog snijplanken met noppen en bordranden die voorkomen dat het eten van het bord schuift. Kortom, genoeg hulpmiddelen voor een aangenaam en veilige maaltijd! Breed aanbod hulpmiddelen in het dagelijks leven.
Comfortland Comfortabele hulpmiddelen voor ouderen.
En dat geeft toch een prettig gevoel. Een uniek assortiment hulpmiddelen. Bij Comfortland vindt u een uniek assortiment hulpmiddelen voor jongeren en ouderen. We zijn continue bezig met het verbeteren van ons assortiment en voeren uitsluitend A-merken van Etac, Linido, Andersen, Playmarket.

Contacteer ons