Meer resultaten voor hulpmiddelen ouderen

Hulpmiddelen continentie.
De Module Continentie Hulpmiddelen richt zich op cliënten die gebruik gaan maken van continentiehulpmiddelen opgedeeld in drie groepen: zelfzorg, eerste lijn en tweede lijn. Het gaat daarbij om mensen die last hebben van urine of fecale continentieproblemen, neurologische aandoeningen en om fragiele ouderen, cognitief kwetsbare cliënten en cliënten die terminaal zijn.
alarm voor ouderen
Handige senioren hulpmiddelen voor dagelijks gebruik.
Niet alleen geschikt voor ouderen, maar ook voor kinderen. Daarnaast zijn er ook nog snijplanken met noppen en bordranden die voorkomen dat het eten van het bord schuift. Kortom, genoeg hulpmiddelen voor een aangenaam en veilige maaltijd! Breed aanbod hulpmiddelen in het dagelijks leven.
SEO bureau
Hulpmiddelen Ouderenwegwijs.nl.
De klachten kunnen uiteenlopen van zere voeten, tot droge voeten. Daarnaast kunnen ook ziektes ertoe leiden dat ouderen last van hun voeten krijgen. 0 Facebook Twitter Google Pinterest. Featured Hulpmiddelen 7 hulpmiddelen om op zeer late leeftijd toch mobiel te blijven.
kredietverstrekkers
Mobiliteit Hulpmiddelen Thuiszorg Webshop.
Transfers van de rolstoel naar het toilet of van de rolstoel naar het bad of de douche nemen veel tijd in beslag wanneer deze in onzekerheid worden uitgevoerd. Er bestaan meer hulpmiddelen hiervoor dan je zou denken! Alleen al een simpele transferplank kan wonderen doen.
auto verkopen tweedehands
gemeente Leiderdorp Gemeentewinkel Gemeentewinkel.
Over deze site overslaan. U bent hier: Home producten hulpmiddelen gehandicapten en ouderen. Hulpmiddelen, gehandicapten en ouderen. Gang van zaken. Bent u door een beperking, ziekte of ouderdom afhankelijk van een rolstoel of andere hulpmiddelen? Krijgt u deze kosten niet volledig vergoed van uw ziektekostenverzekering?
hulpmiddelen krukken
Hulpmiddelen bij eten en drinken Vilans Hulpmiddelenwijzer.
Home Hulpmiddelen Activiteiten Eten en drinken. Voor onafhankelijke informatie over ziekte en gezondheid. Voor onafhankelijke informatie over vergoedingen en regelingen. Per Saldo is een belangenvereniging van en voor mensen die hun zorg en begeleiding zelf willen regelen met een persoonsgebonden budget pgb.
aanvraag scootmobiel
Hulpmiddelen bij bewegen en mobiliteit Vitras.
ma-vr 0800-1700, daarna voor spoed. Home / Hulpmiddelen / Vitras biedt: / Hulpmiddelen bij bewegen en mobiliteit Hulpmiddelen bij bewegen en mobiliteit. Wanneer tijdelijk of permanent minder goed kunt lopen en bewegen kunnen verschillende ondersteunende hulpmiddelen helpen om mobiel te blijven.
hoog laag bed
Met deze hypermoderne hulpmiddelen wonen ouderen langer thuis.
Welke hulpmiddelen precies nodig zijn om thuis te blijven wonen verschilt van persoon tot persoon. Maar boven kijf staat dat naast de bekende aanpassingen de moderne hulpmiddelen voor ouderen menig jonge gadgetliefhebber jaloers zullen maken! Hypermoderne hulpmiddelen voor ouderen. De moderne oudere geniet in een aangepast huis van alle moderne gemakken.

Contacteer ons