Meer resultaten voor hulpmiddelen in de zorg

Hulpmiddelen bij bewegen en mobiliteit Vitras.
Zorg voor een naaste. Zwangerschap en kinderen. Hulpmiddelen bij bewegen en mobiliteit. Hulpmiddelen om langer zelfstandig te blijven. Hulpmiddelen voor mantelzorgers. Hulpmiddelen bij hart en bloeddrukproblemen. Hulpmiddelen bij aan en uitkleden. Hulpmiddelen bij eten en drinken. Hulpmiddelen bij zwangerschap en kinderen. Bij u thuis diensten. In om het huis. Gezond en fit. Kinderen en jongeren. Ouderschap en opvoeding. Organisatie en werkgebied. Waar we voor staan. Werken bij Vitras. Governance verantwoord bestuur. Algemene voorwaarden bij indicatie. 0900 82 123 82. ma-vr 0800-1700, daarna voor spoed. Home / Hulpmiddelen / Vitras biedt: / Hulpmiddelen bij bewegen en mobiliteit Hulpmiddelen bij bewegen en mobiliteit. Wanneer tijdelijk of permanent minder goed kunt lopen en bewegen kunnen verschillende ondersteunende hulpmiddelen helpen om mobiel te blijven. U kunt hierbij denken aan rollatoren, krukken, looprekken, wandelstokken en rolstoelen. Hieronder ziet u een selectie uit het assortiment van onze online thuiszorgwinkel om u een idee te geven van de mogelijkheden.
elektrische traplift
Spierziekten Nederland: Hulpmiddelen en zorg.
Tijdens uw verblijf daar kunt u gebruikmaken van zorg bijvoorbeeld van verpleging/verzorging of van gespecialiseerde verpleging voor mensen met specifieke aandoeningen zoals diabetes of COPD: www.broedershoek.nl/nl/zorg-en-hulpmiddelen. Broedershoek werkt samen met Medipoint die de zorghulpmiddelen die u nodig heeft ook levert op uw vakantieadres in Nederland. Na afloop van uw verblijf haalt Medipoint de hulpmiddelen weer op.
Paintballen
Mobiliteit Hulpmiddelen Thuiszorg Webshop.
Transfers van de rolstoel naar het toilet of van de rolstoel naar het bad of de douche nemen veel tijd in beslag wanneer deze in onzekerheid worden uitgevoerd. Er bestaan meer hulpmiddelen hiervoor dan je zou denken! Alleen al een simpele transferplank kan wonderen doen.
rentevoet
Hulpmiddelen Kennisplein Zorg voor Beter.
Deel deze pagina. Hulpmiddelen voor mensen met obesitas. In de zorg komen er elk jaar meer cliƫnten met fors overgewicht bij. De zorg voor deze mensen is op een aantal punten echt anders. Nu komt het nog veel voor dat zorgverleners en organisaties overvallen worden door de complexiteit van de zorg voor de obese mens.
SEO site checkup
Vergoeding hulpmiddelen in 2019 ZorgDirect zorgverzekering.
We verstaan onder hulpmiddelenzorg de hulpmiddelen en verbandmiddelen die zijn opgenomen in ons Reglement Hulpmiddelen. In dat reglement vind je ook de omvang van de zorg en of je een hulpmiddel in bruikleen of eigendom krijgt. Scroll of swipe opzij Basisverzekering Vergoeding.
rentevoet
Hulpmiddelen Careyn.
Uw zorg regelen. Volg ons op.: Home Diensten Hulpmiddelen. Careyn werkt samen met Medipoint, leverancier van zorg en comforthulpmiddelen. In de thuiszorgwinkels van Medipoint kunt u terecht voor medische hulpmiddelen, verzorgingsproducten en verpleegartikelen. Deze kunt u kopen, lenen en huren.
Coloriet Webshop zorgartikelen en hulpmiddelen.
Kijkt u dan gerust eens rond in de webshop voor het bestellen van hulpmiddelen en zorgartikelen bij u thuis. Samenwerking UwZorgexpert en Coloriet. Coloriet is een samenwerking aangegaan met Uw Zorgexpert omdat wij met andere ogen naar de zorg kijken.
Vergoedingen Hulpmiddelen UMC Zorgverzekering.
gebruikstermijn, en of u het hulpmiddel in eigendom of in bruikleen krijgt. de kwaliteitseisen waaraan de zorgaanbieder moet voldoen. of je een verwijzing of toestemming nodig hebt. Vergoeding vanuit de aanvullende pakketten. Je krijgt vanuit de aanvullende pakketten een zorgbudget dat je kunt gebruiken voor de overgebleven kosten van een aantal hulpmiddelen. Aanvullend pakket Zorgbudget. UMC Extra Zorg 1.

Contacteer ons