Resultaten voor hulpmiddelen in de zorg

Wat zijn hulpmiddelen en hoe regelt u ze? Zuster Jansen.
Wat zijn hulpmiddelen? Persoonlijke verzorging met hulpmiddelen. Hulpmiddelen bij eten en drinken. Hulp bij communicatie. Vergroot de veiligheid in huis met deze hulpmiddelen. Werken/studeren met hulpmiddelen. Politieke standpunten zorg. 50PLUS en de beoogde weg naar het Ziekenfonds 2.0: dit zijn de plannen.
pdf bestanden samenvoegen
Hulp, zorg of hulpmiddelen Gemeente Nijmegen.
Waarmee mensen in uw omgeving familie, bekenden, buren of vrijwilligers kunnen en willen helpen. Of er activiteiten, verenigingen of cursussen zijn die bij u passen. Of u hulpmiddelen, professionele zorg of hulp via de gemeente kunt krijgen. Meer informatie over de Sociale Wijkteams.
lening huis simulatie
Hulpmiddelen.
Ophoging van de arbeids ongeschiktheids uitkering. Wijzer per aandoening. Zorg thuis of in een instelling. Geestelijke Gezondheidszorg GGZ. Thuiszorg: Zelfstandige zorgverleners ZZP-ers. Priv├ęklinieken en ZBC. Levenseinde en euthanasie. Overlijden, erven uitvaart. Testament en uitvaartwensen vastleggen. Hulpmiddelen en voorzieningen. Hulp bij schulden.
alpaca wol
Hulpmiddelen Kenniscentrum Woonzorg Brussel.
Met een grijptang kan je zaken oprapen zonder te bukken. Er zijn hulpmiddelen voor problemen met het gehoor, het zicht, de mobiliteit, en voor spraak, taal of stem. Onze missie en visie. Wat we doen. Wat we gedaan hebben. OP ZOEK NAAR ZORG IN BRUSSEL?
portfolio webdesigner
Hulpmiddelen Zorgstroom.
Home Onze zorg Thuiszorg Hulpmiddelen. Medipoint Thuiszorgcentrum Zeeland biedt een groot assortiment aan zorg en verpleegartikelen. Hier kunt u terecht voor zowel uitleen, verhuur en verkoop van hulpmiddelen. Denk hierbij aan een hoog-laagbed, een traplift, rollator of een douchestoel. Maar ook een babyweegschaal of een elektrische borstkolf vindt u in de winkel.
Hulpmiddelen om Langer Thuis te wonen Thuiszorg Webshop.
Langer thuis wonen met de juiste aanpassingen. Voor iedere beperking bestaat een specifiek hulpmiddel om je zelfstandigheid te vergroten. Onze doelgroep omvat zowel ouderen, als volwassenen en kinderen met een specifieke zorg behoefte. Wij helpen hen graag met onze hulpmiddelen op dit fijne digitale zorgplatform. Naast het uitgebreide gamma aan thuiszorg hulpmiddelen, hebben we ook heel wat ravalidatie, preventie en therapiemateriaal. Zowel particulieren als professionelen kunnen bij ons terecht. Wij zijn fier te kunnen zeggen dat we het ruimste assortiment aan hulpmiddelen hebben in Belgi├ź met meer dan 5000 referenties op onze online thuiszorgwinkel.
Hulpmiddelen of verpleegartikelen ZorgAccent.
Passende zorg bij. Wat doe ik na ontslag ziekenhuis? Verpleeg hulpmiddelen gebruik Thuis. Verpleeg en hulpmiddelen in de thuissituatie. 7600 AE Almelo. Tel: 0900 0678. Zoek naar een vestiging bij u in de buurt. Uw postcode Zoeken. Home Verpleeg hulpmiddelen gebruik Thuis Verpleeg en hulpmiddelen in de thuissituatie.
Hulpmiddelen Careyn.
Hulpmiddelen voor jong en oud, om te lenen, huren of kopen. Uw zorg regelen. Volg ons op.: Home Diensten Hulpmiddelen. Careyn werkt samen met Medipoint, leverancier van zorg en comforthulpmiddelen. In de thuiszorgwinkels van Medipoint kunt u terecht voor medische hulpmiddelen, verzorgingsproducten en verpleegartikelen.

Contacteer ons