Meer resultaten voor uitleen hulpmiddelen zwijndrecht

Rivas Leef-gezondheidswinkel in Dordrecht geopend Dordrecht.net.
Na deze opening in Dordrecht ondergaan ook alle overige winkels, uitleen en servicepunten en de webwinkel van Rivas geleidelijk deze metamorfose. De Rivas Leef-gezondheidswinkel aan de Albert Schweitzerplaats 33 in Dordrecht is open.: van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur.;
meyra scootmobiel rotterdam
Vermelding Rivas Extra in Zwijndrecht Zwijndrecht.net.
Locatie: Gemeentegids Maatschappelijke dienstverlening Oudereninformatie Rivas Extra in Zwijndrecht. Kerk en levensbeschouwing. Kunst, cultuur en vrije tijd. Recreatie en sport. Verkeer en vervoer. Rivas Uitleen Servicepunt, De Alblashof 1. Deze afdeling van Rivas Zorggroep verzorgt extra diensten voor ouderen, zieken, gehandicapten, jonge ouders, mensen die aandacht willen besteden aan gezondheid, gezin en opvoeding en mensen die thuis of in hun omgeving voor zieken zorgen. Rivas Extra biedt onder meer: een uitgebreid scala aan cursussen met korting voor contribuanten en themabijeenkomsten; 10% korting op aankopen via de afdeling Zorghulpmiddelen van Rivas; tal van diensten en activiteiten. Om gebruik te kunnen maken van kortingen en aanbiedingen, moeten mensen contribuant zijn van Rivas Zorggroep. Zij kunnen zich opgeven bij de Rivas Zorglijn. De contributie bedraagt 1750, per jaar en bij afgifte van een machtiging voor automatische betaling 1500, per jaar. Rivas Zorghulpmiddelen In de Zorghulpmiddelenwinkels en bij de Uitleen Servicepunten die Rivas in diverse plaatsen in het werkgebied heeft gevestigd kunt u verpleeg en gezondheidsartikelen lenen, huren of kopen. U krijgt deskundig advies over de diverse mogelijkheden. Ook kunt u gebruik maken van de uitprobeerservice voor huishoudelijke hulpmiddelen ADL-artikelen.
audit definitie
Panteinthuiszorgwinkel.nl.
Pennen bedrukken
Rode Kruis-Vlaanderen helpt helpen Hulpmiddelen uitlenen.
We vragen je een beperkt huurgeld plus een waarborg voor het materiaal dat je gebruikt. Zo garanderen we dat de hulpmiddelen altijd in perfecte staat zijn als je ze ontleent. Rode Kruis heeft je hulp nu nodig. Hoe kan je helpen?
Kroon Casino
MHG Kwaliteitszorghulpmiddelen voor professionals.
Medux werkt door haar organisaties samen met veel verschillende partijen. Met thuiszorgorganisaties, zorgprofessionals, zorgverzekeraars, ziekenhuizen, gemeenten en leveranciers. Neem bij vragen of voor meer informatie contact op met onze binnendienst via onderstaand contactformulier. Contact bij vragen over zorghulpmiddelen.: budgettaire hulpmiddelen: Harting-Bank, 088 654 08 68.
heren horloge
Harting-Bank: Hulpvaardig bij zorg.
Voor hulpmiddelen gelden soms landelijke normen of verplichtingen voor keuringen. In een onderhoud en keuringsschema borgen wij dat hulpmiddelen tijdig en goed gekeurd worden. Goed beheer van uw hulpmiddelenpark werkt door in uw hele organisatie. Dit werkt prettiger en vooral efficiƫnter.
Uitleen hulpmiddelen Zwijndrecht Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Uitleen hulpmiddelen Zwijndrecht. Uitleen hulpmiddelen in Zwijndrecht resultaten 1 20 getoond van 56. U zocht: Uitleen Hulpmiddelen in Zwijndrecht. Hulp nodig met het vinden van Uitleen Hulpmiddelen in Zwijndrecht? Indien gewenst verbinden we direct door BEL NU 1822. 090, cpm altijd bereikbaar.
Verkooppunten.
3331 CM Zwijndrecht. 0800 288 77 66. 8021 AZ Zwolle. 0800 288 7766. Icare Leefwinkel Zwolle. Diezerkade 15 B. 8021 CW Zwolle. 0900 112 11 25. In de webshop van Worldwide Vision kunt u producten kopen voor mensen met een visuele, auditieve en/of leesbeperking en senioren.

Contacteer ons