Meer resultaten voor uitleen hulpmiddelen sittard

Zuyderland Hulpmiddelen Zuyderland.
Specialismen en afdelingen. Wacht en toegangstijden. Voor de verstrekking van zorggerelateerde hulpmiddelen met of zonder medische indicatie kunt u contact opnemen met Medireva via www.medireva.nl. Op werkdagen is Medireva van 8.30 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar op 043 604 9222.
oranje casino
Uitleenpunten Hulpmiddelencentrum.
Op bovenstaande adressen kunt u terecht voor het lenen van de volgende kleine hulpmiddelen: badplank, bedheffer/papegaai, bedverhogers set van 4 stuks, douchestoel, gipssteun, lucht-/windring, ondersteek, rolstoel kind, rolstoel, rugsteun, toiletstoel en toiletverhoger. Hier kunt u tevens terecht voor het kopen van elleboogkrukken.
plisse rolgordijn
Evers Medica, specialist in medische hulpmiddelen, uw adres voor gratis uitleenartikelen.
In samenwerking met diverse thuiszorginstellingen verzorgt Evers Medica de uitleen en verhuur van verpleegartikelen. De meeste hulpmiddelen worden gratis uitgeleend voor een periode van maximaal drie maanden. Daarna kan een eenmalige verlenging van drie maanden worden aangevraagd. Het gaat hierbij onder andere om rolstoelen, douchestoelen, toiletverhogers, toiletstoelen etc. Verder zijn de loophulpmiddelen tegen een kleine vergoeding te huur. Hieronder staat een greep uit het uitleen en verhuurassortiment. U kunt voor deze uitleen of verhuurartikelen terecht in onze vestigingen in Roermond en Sittard.
vierkante boomstamtafel
Uitleen.
Loophulpmiddelen kunt u bij ons nog steeds gratis lenen indien u in het bezit bent van onze servicepas of deze direct afsluit voor slechts 20, per kalenderjaar per huishouden. De gratis uitleen betreft standaard hulpmiddelen, inzetbaar voor een grote groep gebruikers.
Portugese
Medicura Uw specialist in medische hulpmiddelen.
Meer over Medicura. Heeft u uw gebruikte uitleen hulpmiddelen niet meer nodig? Dan kunt u het kosteloos laten ophalen door een van onze chauffeurs. Het is ook mogelijk deze af te geven bij een van onze Medicura Zorgwinkels of Medicura uitleenpunten.
Uitleen hulpmiddelen Sittard Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Het uitgaansleven van Sittard is geconcentreerd rond de historische markt, waar veel cafÃs en eettentjes te vinden zijn. Het stadsgezicht van Sittard is beschermd. Met Telefoonboek.nl vindt u snel en gemakkelijk alle bedrijven in Sittard, die ook te vinden zijn in de rubriek uitleen hulpmiddelen!
Medipoint zorg en welzijnshulpmiddelen. basket. check. twitter. facebook. youtube. linkedin. Medipoint logo. voordeel-advies. voordeel-assortiment. voordeel-vrijheid. search. caret-down. no-image.
Bij Medipoint kunt u hulpmiddelen lenen, huren of kopen. In onze winkels voorzien we u graag van persoonlijk advies, of bekijk het assortiment in onze webshop. Bezoek onze webshop. Kosteloos hulpmiddelen lenen? Dat doet u snel en gemakkelijk bij Medipoint.
Gratis hulpmiddelen lenen bij Medipoint.
Heeft u tijdelijk een hulpmiddel nodig, omdat verpleging thuis nodig is? Of omdat u revalideert of herstelt van een operatie? Bij Medipoint kunt u terecht voor het gratis lenen van een geselecteerd assortiment hulpmiddelen met een maximale uitleentermijn van 26 weken.

Contacteer ons