Resultaten voor uitleen hulpmiddelen sittard

Lenen, huren en kopen Archives Welzorg.
Kan ik bij Welzorg gratis hulpmiddelen lenen? Welzorg werkt voor de uitleen en verkoop van hulpmiddelen samen met Vegro. We verwijzen u graag door naar een van de winkels van Vegro. Ook kunt u Vegro bereiken op het gratis telefoonnummer 0800-2887766.
boxspring 160x200 compleet
Hulpmiddelen voor blinden en slechtzienden Koninklijke Visio.
Home Revalidatie Advies Hulpmiddelen. Als u slechtziend of blind bent kunnen hulpmiddelen soms uw revalidatietraject ondersteunen en uw hulpvragen op verschillende levensgebieden beantwoorden. Professionals van Visio kunnen u adviseren over het hulpmiddel dat het beste bij uw vraag past. Visio verkoopt zelf geen optische hulpmiddelen, maar adviseert en traint u zonodig bij het omgaan met de hulpmiddelen.
slotenmaker kaatsheuvel
Kosteloze uitleen van medische hulpmiddelen door Medicura.
Verkrijgbaar in de hoogtes 5, 10 en 15 cm. In dit uitleen kraamhulpmiddelen pakket zitten alle noodzakelijke hulpmiddelen die benodigd zijn ten tijde van een bevalling. Medicura kan u voorzien van alle uitleen hulpmiddelen die door uw zorgverzekeraar worden vergoed.
elektrisch gasfornuis
Meyrawinkel.
Meyra levert al 50 jaar rolstoelen, scootmobielen, fietsen, rollators en andere artikelen die op maat zijn gemaakt voor onze klanten. U kunt bij ons nieuwe en tweedehands hulpmiddelen kopen. 12 vestigingen door heel Nederland. Ook is het mogelijk om een artikel voor een korte periode te huren.
ziggo internet tv
Evers Medica, specialist in medische hulpmiddelen, uw adres voor gratis uitleenartikelen.
De meeste hulpmiddelen worden gratis uitgeleend voor een periode van maximaal drie maanden. Daarna kan een eenmalige verlenging van drie maanden worden aangevraagd. Het gaat hierbij onder andere om rolstoelen, douchestoelen, toiletverhogers, toiletstoelen etc. Verder zijn de loophulpmiddelen tegen een kleine vergoeding te huur. Hieronder staat een greep uit het uitleen en verhuurassortiment. U kunt voor deze uitleen of verhuurartikelen terecht in onze vestigingen in Roermond en Sittard.
Home.
Onze diensten gaan verder dan het leveren van medische hulpmiddelen. Iedere dag rekenen miljoenen patiƫnten en hun zorgprofessionals op Mediq. We kunnen de last die op onze schouders ligt met onze collegas delen. En dat is volgens ons de manier om ons volledig te kunnen inzetten voor de zorg van onze klanten.
Uitleen hulpmiddelen Sittard Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Uitleen hulpmiddelen Sittard. Uitleen hulpmiddelen in Sittard resultaten 1 20 getoond van 54. U zocht: Uitleen Hulpmiddelen in Sittard. Hulp nodig met het vinden van Uitleen Hulpmiddelen in Sittard? Indien gewenst verbinden we direct door BEL NU 1822. 090, cpm altijd bereikbaar.
Loophulpmiddelen.
Sittard, Evers Medica, Stationsplein 7-8. T 046 400 74 52. Roermond, Evers Medica, Veldstraat 1. T 0475 311 888. Voor meer informatie over het lenen, huren of kopen van hulpmiddelen kunt u contact opnemen met de klantenservice van de thuiszorgwinkel, telefonisch via 043 3 690 660 of per e-mail: klantenservice@vegroverpleegartikelen.nl.

Contacteer ons