Meer resultaten voor uitleen hulpmiddelen nijmegen

Meyrawinkel.
Ruim assortiment nette 2e hands hulpmiddelen. Meyra levert al 50 jaar rolstoelen, scootmobielen, fietsen, rollators en andere artikelen die op maat zijn gemaakt voor onze klanten. U kunt bij ons nieuwe en tweedehands hulpmiddelen kopen. 12 vestigingen door heel Nederland.
cursus it management
Kersten Uw hulpmiddelenspecialist sinds 1987.
Voorkom" onnodige aanschaf van hulpmiddelen." U herkent het vast wel: een goed overzicht behouden van alle ongebruikte beschikbare hulpmiddelen in uw organisatie is vaak lastig. Hulpmiddelen raken soms zoek, worden uitgeleend aan een andere afdeling of staan lange tijd ongebruikt in opslag.
waterontharder
Elastische kousen, aan en uittrekhulpmiddelen, advies en zorg Hilhorst Hulpmiddelen.
6663 EE Lent. Volg Hilhorst Hulpmiddelen op Facebook! Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws over Hilhorst Hulpmiddelen en zorggerelateerde artikelen? Like ons op Facebook en mis niets! Aan en uittrekhulpmiddelen. Weerstand verlagende hulpmiddelen. Arm verlengende hulpmiddelen.
makelaars deventer
Harting-Bank: Hulpvaardig bij zorg.
Voor hulpmiddelen gelden soms landelijke normen of verplichtingen voor keuringen. In een onderhoud en keuringsschema borgen wij dat hulpmiddelen tijdig en goed gekeurd worden. Goed beheer van uw hulpmiddelenpark werkt door in uw hele organisatie. Dit werkt prettiger en vooral efficiënter.
zit sta bureau
Thuiszorgwinkel: Totale Zorgwinkel Wij zijn een thuiszorgwinkel met een zeer groot assortiment in hulpmiddelen, van scootmobiel tot sta-op-stoel en van rollators tot douche en toilet hulpmiddelen.
Specialist in: Hulpmiddelen Scootmobielen. In onze thuiszorgwinkel hebben wij een ruim aanbod aan hulp en gemaksmiddelen zoals douche en toiletartikelen, aangepaste telefoons, reumaproducten, Medela borstkolven, slechtziend producten, braces, wandelstokken, rolstoelen, rollators, sta-op-stoelen, scootmobielen, seniorenbedden en borstkolven op voorraad. Alles om uw leven een stukje makkelijker te maken.
slotenmaker rotterdam centrum
Hulpmiddelen en aanpassingen Bartiméus, voor mensen die slechtziend of blind zijn.
Lees hier alles meer tips over computers, telefoons en tablets voor mensen met een visuele beperking. Als het moeilijk is om langere tijd te lezen, boodschappen te noteren of informatie te krijgen via media zijn er verschillende visuele, auditieve en tactiele hulpmiddelen.
Medewerker Medische Hulpmiddelen vacatures, werk Indeed.nl.
Gediplomeerd medewerker sterilisatie medische hulpmiddelen. Radboudumc 16 reviews Nijmegen Voltijd, Deeltijd. De kerntaak van de CSA bestaat uit het reinigen, controleren, onderhouden en steriliseren van chirurgisch instrumentarium en steriele medische hulpmiddelen. 30 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Radboudumc Vacatures in Nijmegen.
Zorgsaam.
Ello is een hulpmiddel voor mensen met beperkte mobiliteit of evenwichtsstoornissen. Dankzij de geïntegreerde elektromotoren compenseert Ello zijn eigen gewicht en hoeft de gebruiker geen kracht uit te oefenen om te duwen, met name bergop of op oneffen ondergrond. De elektrische aandrijving kan begrensd worden en houdt die snelheid bij afdalen en duwen en werkt als een elektrische parkeerrem.

Contacteer ons