Meer resultaten voor hulpmiddelen uitleen

MediPlus sport zorghulpmiddelen.
MediPlus is dé winkel als het gaat om sport en zorghulpmiddelen voor alle fases van het leven. In onze grote en overzichtelijke showroom wordt u ontvangen door deskundig personeel om u het juiste advies te geven over onze producten, maar ook over de veranderingen in de wet en regelgeving rondom de vergoeding van deze hulpmiddelen.
hulpmiddelen autisme
Tijdelijk een hulpmiddel nodig? Bij ons kunt u terecht!
Voor de overige uitleen goederen geldt een uitleen termijn van 13 weken., die 1 maal te verlengen is met 13 weken. Een aantal voorbeelden van deze goederen zijn o.a.: actieve / passieve tillift. Voor een aantal hulpmiddelen is een indicatie van huisarts of specialist noodzakelijk, afhankelijk van uw eigen zorgverzekeraar!
kinderrolstoel
Uitleen hulpmiddelen in Tubbergen ZorgAccent.
Wat doe ik na ontslag ziekenhuis? Home Locaties Uitleen hulpmiddelen in Tubbergen. Uitleen hulpmiddelen in Tubbergen. Voor de uitleen van hulpmiddelen in Tubbergen kunt u terecht bij Wijkverpleging Team Tubbergen Oost Noord. Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 11.00 12.00 uur.
token
Hulpmiddelenwinkel Oosterlengte.
U kunt er ook terecht voor informatie over het Oosterlengte hulpoproepsysteem en Maaltijdservice Oosterlengte en over de zorg van Oosterlengte. De Oosterlengte-winkel valt onder Medipoint, onderdeel van Medux. Harting-Bank, het intramurale label van Medux, organiseert alle hulpmiddelen voor de instellingen/locaties van Oosterlengte.
14 inch fiets
Uitleen hulpmiddelen Zorggroep Elde.
De zorgverzekeraar vergoedt het gebruik of de koop van een aantal hulpmiddelen. Hulpmiddelen of verpleegartikelen die niet door de zorgverzekeraar worden vergoed in de uitleen, kunnen worden gekocht en/of worden gehuurd. In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht hoeft u géén lid te zijn van een zorgorganisatie.
Pennen bedrukken
Uitleen hulpmiddelen laverhof Laverhof Leven als thuis.
Zijn de hulpmiddelen langer nodig dan 26 weken, dan kijken onze medewerkers samen met u naar de mogelijkheden en voorwaarden van uw verzekering. Ook geven zij informatie over de hulpmiddelen en hoe u het hulpmiddel op de juiste manier gebruikt.
Hulpmiddelen Maartje.
Maartje werkt nauw samen met hulpmiddelenleverancier Welzorg op deze manier kunnen we snel een antwoord geven op uw vraag. Is een hulpmiddel niet voorradig dan wordt dit door onze leverancier snel nabezorgd. Informatie en voorlichting over hulpmiddelen kunt u krijgen in iedere Maartje vestiging.
CRUC.nl hulpmiddelen voordelig kopen, lenen gratis of huren UMC-Groningen.
Hulpmiddel laten ophalen. Voor verkoop, uitleen en verhuur van zorgartikelen en hulpmiddelen. CRUC actief beheer. CRUC biedt een beheerconcept wat onderdeel kan worden van uw zorginstelling. Het Universitair Medisch Centrum Groningen ging u onder andere al voor. Hulpmiddel lenen of huren.

Contacteer ons