Meer resultaten voor cordaan uitleen hulpmiddelen

Doras WMO Gids Uitleenservice.
WMO gids Amsterdam-Noord. Voor uitleen van verpleegartikelen en hulpmiddelen kunt u terecht bij diverse organisaties die over een uitleenserve beschikken. U vindt er een assortiment aan verpleegartikelen en hulpmiddelen. Bijvoorbeeld: loophulpmiddelen, rolstoelen, sanitaire hulpmiddelen, materialen tegen doorliggen. De meeste artikelen zijn opgenomen in het ABWZ pakket van uw zorgverzekering of zijn verkrijgbaar via de Wet maatschappelijke ondersteuning Wmo.
Leifheit
Thuiszorgwinkel voor al uw medische hulpmiddelen.
De Medipoint Thuiszorgwinkels Amstelring bieden een ruim assortiment aan hulpmiddelen van hoge kwaliteit. Lenen of huren, beide is mogelijk in de klantvriendelijke webwinkel of een winkel bij u in de buurt. Ga naar de online webshop van Medipoint Thuiszorgwinkels Amstelring.
rolgordijn onderdelen
De Thuiszorgwinkels Cordaan.
Cordaan locaties bij u in de buurt. Cordaan locaties bij u in de buurt. Bij de Cordaan Zorgwinkel kunt u terecht wanneer u voor korte of langere periode een hulpmiddel nodig heeft. Het gaat om uitleen, verhuur en verkoop van hulpmiddelen.
zanussi vaatwasser
Gratis hulpmiddelen lenen bij Medipoint.
Heeft u tijdelijk een hulpmiddel nodig, omdat verpleging thuis nodig is? Of omdat u revalideert of herstelt van een operatie? Bij Medipoint kunt u terecht voor het gratis lenen van een geselecteerd assortiment hulpmiddelen met een maximale uitleentermijn van 26 weken.
tv en internet kpn
Leveranciers van krukken, rolstoelen, sportrolstoelen en andere tijdelijke hulpmiddelen Gemeente Amsterdam.
Direct naar: Inhoud Leveranciers" van krukken, rolstoelen, sportrolstoelen en andere tijdelijke hulpmiddelen." Direct naar: Footer. Zoeken in Amsterdam.nl. Pad tot huidige pagina. Leveranciers van krukken, rolstoelen, sportrolstoelen en andere tijdelijke hulpmiddelen. U kunt krukken, rolstoelen en andere tijdelijke hulpmiddelen lenen of huren bij.: Cordaan Zorgwinkel: 0800 288 7766.
Voorzieningen OLVG, locatie West OLVG.
De Cordaan Zorgwinkel is hét adres voor uitleen, verhuur en verkoop van hulpmiddelen en kunt u vinden in de centrale hal van ons ziekenhuis. Op vertoon van uw legitimatiebewijs en zorgverzekeringspas leent u bijvoorbeeld gratis een rolstoel, bedverhogers of een toiletstoel.

Contacteer ons