Meer resultaten voor ergonomische hulpmiddelen zorg

Tips voor de zorgverlener.
In de zorg wordt veel zwaar lichamelijk werk verricht. Het is voor zorgverleners belangrijk het lichaam zo min mogelijk te belasten. Vaak is het goed om te beschikken over handige hulpmiddelen die het tillen, manoeuvreren met bedden en andere taken die veel kracht vergen vergemakkelijken.
ergonomie
Zorghulpmiddelen koopt u bij ons.
Outlet en Travel. Hulpmiddelen voor de auto. Wandelstokken en paraplu's.' GPS en Alzheimer. Speciale rollator tegen freezing bij Parkinson. Verzwaarde dekbedden bij slaapstoornissen. Bekijk alle resultaten 0. Geen producten gevonden. Tuinstoel voor zware mensen. Skyline mobility Smart Chair opvouwbare elektrische rolstoel.
ergonomie
Ergonomische hulpmiddelen in de zorg Ergonomie site.
Ergonomische hulpmiddelen in de zorg. Het verplaatsen van patiƫnten zijn belastende taken voor het verzorgend personeel. Ze gaan immers gepaard met tillen van zware lasten, trekken en duwen en een gebogen rug. Daarvoor zijn allerlei hulpmiddelen bedacht, die noodzakelijk zijn om de belasting op de rug binnen de aanvaardbare grenzen te houden.:
ergonomie
Verpleegkundige gebruikt tillift nog te weinig Nursing.
Rugklachten en langer doorwerken. Koppelaar onderzocht de mogelijke onderliggende oorzaken van rugklachten onder verpleegkundigen en verzorgenden, ondanks de inzet van ergonomische hulpmiddelen. In de gezondheidszorg is het percentage rugklachten hoger dan in de meeste andere beroepenberoepsgroepen, vertelt Koppelaar. Verpleegkundigen en verzorgenden moeten veel tillen, duwen, trekken en werken in ongunstige werkhoudingen. Dat moet veranderen: want met het oog op de vergrijzing en de verhoogde pensioenleeftijd zal de vraag naar zorg groter worden en is het belangrijk dat het personeel het werk langer volhoudt.
ergonomie
Ergonomische hulpmiddelen Goede Werkhouding.
Bij een werkplekonderzoek en werkplekadvies adviseren wij je welke middelen bij jou voor een goede werkhouding zorgen. Daarbij kunnen wij je helpen bij het uitzoeken van de juiste ergonomische hulpmiddelen voor jouw specifieke werksituatie. Werk je langer dan twee uur per dag met een laptop? Dan is het verplicht om een laptopstandaard te gebruiken. Zo voorkom je nek, rug en schouderklachten. Bekijk onze laptopstandaarden in de webshop. Een compact toetsenbord is beter voor een ontspannen houding. Een gesplitst en licht hellend toetsenbord brengt de pols in een neutrale positie en vermindert de spierspanning bij het gebruik van een muis. Doe je veel invoerwerk? Dan kun je een los numeriek toetsenbord gebruiken. Bekijk onze ergonomische toetsenborden in de webshop. Onze speciale ergonomische muizen bevorderen de natuurlijke stand van de hand en pols waardoor de spierspanning afneemt. Daarnaast bieden we alternatieven voor de muis wanneer je door gezondheidsredenen geen gewone muis kunt gebruiken. Bekijk onze ergonomische muizen in de webshop. Met het gebruik van een documenthouder neemt de nekbelasting af. Je plaatst het document namelijk in dezelfde kijklijn als het beeldscherm. Zorg wel dat de documenthouder vrij op het werkvlak staat tussen beeldscherm en toetsenbord.
fluwelen badjas
Ergonomische hulpmiddelen voor elke situatie! Health2Work.
Werken op hoogte. Mentale belasting in de zorg. Health2Work Hart voor de werkomgeving. Ik wil deskundig advies! Hart voor de werkomgeving. Goed ingerichte computerwerkplekken dragen bij aan comfort van de medewerker. Ze verkleinen de kans op uitval door ziekte en verhogen de efficiƫntie. Je kunt alle ergonomische accessoires gratis 30 dagen testen op je eigen werkplek. Doe de werkplektest! Welk hulpmiddel is geschikt voor mij? JavaScript seems to be disabled in your browser. You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Weet je al welk hulpmiddel je zoekt? Hieronder vind je ons complete aanbod. iPad en Tablethulpmiddel. Armsteun en polssteun. CPU en telefoonhouder. Kabels en veiligheid. Hulpmiddelen voor slechtzienden.
Huishouden Keuken hulpmiddelen in onze thuiszorgwinkel Winkel met Zorg.
Thuiszorgwinkel voor hulpmiddelen in de keuken en hulpmiddelen voor het huishouden. Met deze hulpmiddelen voor keuken en huishouden bent u zelfstandig en is het dagelijkse leven gemakkelijker. Winkel met Zorg. Thuiszorgwinkel: Winkel met zorg, hulpmiddelen thuiszorgwinkel. Dagelijkse hulpmiddelen Thuiszorgwinkel ADL.
Vegro.nl Zorghulpmiddelen Thuiszorgwinkel.
Vegro Expertisecentrum Hulpmiddelen is al sinds 1985 een vertrouwde partner voor zorginstellingen en particulieren. Bij ons vindt u een uiteenlopend assortiment verpleeg en zorgartikelen dat te koop, te huur en te leen is. Dit zijn artikelen voor zowel alledaagse als specifieke gevallen.

Contacteer ons