Resultaten voor ergonomische hulpmiddelen zorg

Passieve tillift Hulpmiddelencentrum.
Door het ergonomische ontwerp en de mogelijkheden van de tillift voor het opstaan kan één zorgverlener optimale zorg verlenen bij de dagelijkse verzorging van cliënten, zoals het verplaatsen van cliënten en hulp bij toiletbezoek. De zorgverlener kan bij transfers en toiletbezoek hulp verlenen zonder de risicos van fysieke overbelasting en letsel die verbonden zijn aan handmatig tillen.
ergonomie
Thuiszorgbed Pastra levert tegen een redelijke prijs een nieuw thuiszorg bed.
alle prijzen zijn inclusief BTW, geen verborgen kosten en heldere garantie voorwaarden. naast thuiszorgbedden hebben wij een assortiment dat u kan helpen de mobiliteit in en rond. het huis te verbeteren zoals rolstoelen, sta-op stoelen, douche hulpmiddelen, tilliften e.d. een ruime keuze aan nieuwe thuiszorgbedden en verpleegbedden.,
ergonomie
Ergonomisch schoonmaken met Crohill Crohill.
De modernisering van de ziektewet draagt bij aan hogere ziektekosten omdat de premie afhankelijk is geworden van de instroomcijfers van al het tijdelijk personeel. Goede ergonomische oplossingen worden steeds belangrijker. Smart Cleaning is lichter. Crohill heeft onder de naam Smart Cleaning methodes en tools ontwikkeld die efficiënt en ergonomisch schoonmaken bevorderen. Smart moppen absorberen vuil zo goed, dat de schoonmaker minder druk hoeft te zetten om het schoon te krijgen. Het Smart 2 in 1 mopsysteem bijvoorbeeld vermindert het aantal handelingen door 2 handelingen stofwissen en moppen in 1 beweging te doen. Onze Smart hulpmiddelen voor het interieur en sanitair zorgen voor een goede, vlakke en neutrale polspositie en voorkomen verkeerde houdingen. Hierdoor vermindert de fysieke belasting aanzienlijk tijdens het schoonmaken van vloeren, wanden, tafels of wc. Bovendien past op al onze tools een telescoopsteel, waardoor moeilijk bereikbaar plekken zonder bukken of trapje gereinigd kunnen worden. Als dat niet ergonomisch schoonmaken is. In het filmpje werken schoonmakers met traditionele en Smart methodes. U ziet duidelijk het verschil in fysieke belasting; Smart Cleaning werkt lichter. Getest door ergonomen. Vital People richt zich op de preventieve zorg in o.a.
ergonomie
Handige hulpmiddelen in de keuken IkWoonLeefZorg. Rabobank logo.
Hulp en zorg. Handige hulpmiddelen in de keuken. Handige hulpmiddelen in de keuken. Er zijn allerlei hulpmiddelen die het werk in de keuken lichter maken. Bijvoorbeeld om dingen beet te pakken of op te rapen. Pakken en oprapen. Iets van de grond oprapen is soms lastig. Grijpers zijn verkrijgbaar, in allerlei soorten en maten. Een grijper met zuignappen pakt kleine voorwerpen stevig vast. De Helping Hand heeft een lange steel met een grijper die eenvoudig te bedienen is. De TeleStik is een innovatieve grijper met verschillende functies: een plakstrip voor het oprapen van papier, een magneet voor sleutels en een stevige haak om iets naar u toe te trekken. Alle grijpers zijn gemaakt van lichtgewicht materiaal en hebben een ergonomische handgreep.
ergonomische bureaustoel kopen
Tips voor de zorgverlener.
30 juli 2014. In de zorg wordt veel zwaar lichamelijk werk verricht. Het is voor zorgverleners belangrijk het lichaam zo min mogelijk te belasten. Vaak is het goed om te beschikken over handige hulpmiddelen die het tillen, manoeuvreren met bedden en andere taken die veel kracht vergen vergemakkelijken.
ergonomische bureaustoel kopen
ErgoProfs ErgoProfs.
Door het verschaffen van ergonomische basiskennis en de daarbij behorende hulpmiddelen zorg jij er als werkgever voor dat de dagelijkse werkzaamheden op een verantwoorde en gezonde manier kunnen worden uitgevoerd. Moderne ergonomie is onze passie! Ons doel is het bevorderen van de kwaliteit van de werkomgeving en het voorkomen van fysieke klachten aan het bewegingsapparaat.
prijs nieuwe zinken dakgoot
Ergonomisch werken in de thuiszorg di Tine Bremmer su Prezi.
Hoofdvraag: Welke manieren zijn er om door gebruik van kennis en hulpmiddelen ten aanzien van ergonomisch werken de lichamelijke klachten van de verpleegkundigen in de thuiszorg te verminderen? Hoe zou de zorg moeten zijn? Hoe is de zorg in werkelijkheid?
Ergonomie Arboportaal.
Thuis én op de werkplek. In een werkomgeving spelen vooral veiligheid en gezondheid van de werknemers een belangrijke rol bij het ergonomische ontwerp. Denk aan goed gebruik van machines, voldoende voorlichting of een werkbank die de juiste hoogte heeft. Ergonomie beslaat het kennisgebied over werksituaties, het functioneren van mensen daarin en de invloed van de werkplek, de werkomstandigheden, de organisatie, het samenwerken met collegas en het gebruik van machines en hulpmiddelen.

Contacteer ons