Op zoek naar medische hulpmiddelen kopen?

Thuiszorghulpmiddelen CM.
Home Diensten en voordelen Thuiszorg Materiaal Thuiszorghulpmiddelen. Om in een zorgsituatie comfortabel thuis te blijven wonen, zijn vaak dure hulpmiddelen of woningaanpassingen nodig. CM geeft daarom een extra tegemoetkoming voor thuiszorghulpmiddelen. In de Thuiszorgwinkel krijg je 40 procent korting op een groot aantal hulpmiddelen.:
traplift te koop
Medische hulpmiddelen huren, kopen of lenen Apotheek Segers.
U kunt bij ons terecht voor het kopen of huren van medische hulpmiddelen om dat mogelijk te maken. Aanbod medische hulpmiddelen. In sommige gevallen is terugbetaling van een mobiliteitshulp zoals een looprek, rollator of rolstoel mogelijk. Vraag ernaar in onze apotheek!
shops
Stoma Hulpmiddelen Kopen? Bekijk ons assortiment!
Langer Zelfstandig Thuis Wonen. Langer Zelfstandig Thuis Wonen. Hulpmiddelen voor de slaapkamer. Hulpmiddelen voor de woonkamer. Sta op stoelen. Hulpmiddelen voor de badkamer. Hulpmiddelen voor de eetkamer. Hulpmiddelen voor de toilet. Verfijn uw keuze Advies van expert. Medische Hulpmiddelen /.
kbc
Orthomed Groep: uw specialist in medische hulpmiddelen.
Moet u ten gevolge van een ongeval bijvoorbeeld van een rolstoel gebruik maken? Dan vindt u bij Orthomed Groep niet alleen die rolstoel, maar tevens andere hulpmiddelen zoals een tillift, een badlift, een aangepast zitkussen en nog tal van andere medische hulpmiddelen.
Nike
Medische hulpmiddelen en toestellen huren. Zorgbaar Bewust Gezond De Voorzorg.
Wie kan medische hulpmiddelen huren? Iedereen kan hulpmiddelen ontlenen via de Zorgbaar aan een zeer voordelig tarief. Je hoeft geen lid te zijn van ons ziekenfonds. Ben je toch lid van De Voorzorg Limburg, dan ontvang je een fikse korting op ons uitleengamma. Sorteer: In de kijker. Prijs: Hoog naar laag. Prijs: Laag naar hoog. Kopen: 5000, Huren: 444/mnd.,
bedrijfsauto leasen
Materiaal CM.
Met het persoonlijk alarm is hulp altijd binnen handbereik. Als CM-lid krijg je korting voor heel wat hulpmiddelen die je in de Thuiszorgwinkel of via de webshop aankoopt. Hulpmiddelen kunnen thuiszorg ondersteunen. Als CM-lid kun je ze in de Thuiszorgwinkel kopen tegen CM-voordeelprijs.
Thuiszorgwinkel voor alle medische hulpmiddelen Capablis.
Deze hoge kwaliteit van medische steunkousen tot onder de kn. Douchestoelen en krukjes. Elektrische dekens en kussens. Zit Sta bureau's.' Bedhek en bedsteun. U bent bij dé thuiszorgwinkel van België. In de eerste plaats willen we u graag hartelijk welkom heten op onze hulpmiddelen site en danken u voor het vertrouwen.
Medische hulpmiddelen kopen? Vegro thuiszorgwinkel.
Denk hierbij aan hygiëne artikelen zoals onderzoekshandschoenen of mondkapjes. Tevens zijn er diverse medische producten om eenvoudig uw bloedglucosespiegel in de gaten te houden. Kijk voor meer medische hulpmiddelen die ideaal zijn voor het verzorgen en verplegen in het assortiment Medische artikelen.

Contacteer ons