Zoeken naar medische hulpmiddelen kopen

BrailleShop Onze diensten Over ons Brailleliga.
Blinde en slechtziende personen vinden er het nodige om het dagelijks leven te vereenvoudigen binnen diverse domeinen: zich verplaatsen, communicatie, low vision, educatie, meetinstrumenten, medische hulpmiddelen, hulp in het huishouden, uurwerken, vrije tijd en audio-apparatuur. Onze catalogi, waarin de hulpmiddelen per type zijn gerangschikt, kunnen via onderstaande links worden gedownload.:
traplift te koop
Zorgwinkel Middelburg Comfort more.
U bereikt ons via het telefoonnummer: 0118 774 798. Anderen bekeken ook.: Rollator kopen Vlissingen Thuiszorgwinkel Vlissingen Sta-opstoel kopen Rollator kopen Vlissingen. Deskundig advies in de winkel, maar ook aan huis! Ruim assortiment hulpmiddelen. Voor een prettige en veilige thuissituatie.
Paintballen
Medische hulpmiddelen huren, kopen of lenen Apotheek Segers.
U kunt bij ons terecht voor het kopen of huren van medische hulpmiddelen om dat mogelijk te maken. Aanbod medische hulpmiddelen. In sommige gevallen is terugbetaling van een mobiliteitshulp zoals een looprek, rollator of rolstoel mogelijk. Vraag ernaar in onze apotheek!
simulatie hypothecaire lening
ComfoPlus, de voordelige hulpmiddelenwinkel van jouw VNZ VNZ.
ComfoPlus, de voordelige hulpmiddelenwinkel van jouw VNZ. Krukken, incontinentiemateriaal, een traplift, hometrainer of zelfs een volledige ziekenhuiskamer nodig? Bij ComfoPlus kan iedereen terecht voor advies over en de aankoop van medische hulpmiddelen. Ontdek onze voorjaarspromoties. Ze zijn geldig van 1 maart tot 15 april 2017.
Baobab kaars
Hulpmiddelen Gemaksartikelen ZorgComfort Alblasserwaard.
WIE ZIJN WIJ? DE GROOTSE ZORGWINKEL VOOR HULPMIDDELEN IN REGIO ALBLASSERWAARD EN DRECHTSTEDEN. Wil je meer weten? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang 10 % korting op de volgende bestelling! Informatieve nieuwsbrief over zorghulpmiddelen, met tips en diverse aanbiedingen.
Ramen
Medicura Zorgwinkel online medische zorg hulpmiddelen.
Vind uw dichtstbijzijnde thuiszorgwinkel voor het lenen, huren of kopen van hulpmiddelen. Zoek uw thuiszorgwinkel. Gratis verzending vanaf 30., Zichttermijn 14 dagen. Gratis hulpmiddelen lenen. Snel en eenvoudig hulpmiddelen lenen via het uitleenformulier. Medicura is specialist in uitleen, verhuur en verkoop van medische hulpmiddelen.
CRUC.nl hulpmiddelen voordelig kopen, lenen gratis of huren UMC-Groningen.
Na een medische ingreep, blessure of bij ziekte heeft u soms tijdelijk een hulpmiddel nodig. Via CRUC.nl kunt u gratis medische hulpmiddelen lenen en kosteloos laten bezorgen en afhalen. Online hulpmiddel lenen. Een aantal hulpmiddelen zoals krukken, rollator en looprek worden niet meer vergoed door de verzekering en kunt u via CRUC.nl voordelig online huren.
Over onze uitleendienst Thuiszorgwinkel. Mail_4_x2C__Envelope_4. slotje.
Soms is het niet nodig om zorg en hulpmiddelen aan te kopen. Omdat je ze maar tijdelijk nodig hebt bijvoorbeeld. In dat geval is huren een interessant alternatief. Bij onze uitleendienst vind je het comfort van snelle dienstverlening op maat tegen een voordelig huurtarief.

Contacteer ons