Op zoek naar medische hulpmiddelen heerhugowaard?

Ouderenwinkel Heerhugowaard Heerhugowaard.
Help anderen kiezen door de eerste waardering over Ouderenwinkel Heerhugowaard te Heerhugowaard te plaatsen.: Waardeer deze zorginstelling. Er zijn nog geen waarderingen. Klachten over uw behandeling? Lees hier hoe u uw klacht kunt melden. Alle medische hulpmiddelen in Heerhugowaard. Alle medische hulpmiddelen.
samenvoegen van leningen
Altijd meer drogist voor jou! Trekpleister.
Biodermal 11 gratis. Alle Lucovitaal 2e artikel voor 1. Héél veel Andrélon 22 gratis. Héél veel Nivea 22 gratis. Gezond en Intiem 10 categorieën. Vitaminen en Supplementen. Geneesmiddelen, medische hulpmiddelen en gezondheidsproducten. Sterk in Eigen Merk. Beauty en Verzorging 13 categorieën.
argenta
Hulp bij nood.
Niet alle gemeenten vergoeden de personenalarmering. Heeft u een medische indicatie van uw huisarts of medisch specialist? Dan kunt u uw zorgverzekeraar om een vergoeding vragen. Vind snel het juiste formulier van uw zorgverzekeraar voor de aanvraag Alarmaanvragen.nl. Vallen in huis voorkomen. Thuis blijven wonen of naar instelling. gemeente specifieke content. Wat kan de gemeente voor mij betekenen? Vul hieronder de naam in van uw gemeente om de informatie te bekijken. Kies een gemeente. AA EN HUNZE. ALPHEN AAN DEN RIJN. BERG EN DAL. BERGEN OP ZOOM. CAPELLE AAN DEN IJSSEL. DE FRYSKE MARREN. DE RONDE VENEN. GILZE EN RIJEN. HOF VAN TWENTE. HORST AAN DE MAAS. KAAG EN BRAASSEM. KRIMPEN AAN DEN IJSSEL. LOON OP ZAND. MILL EN SINT HUBERT. MOOK EN MIDDELAAR. PEEL EN MAAS. SON EN BREUGEL. VALKENBURG AAN DE GEUL. WEST MAAS EN WAAL. WIJK BIJ DUURSTEDE. Bekijk ook op Regelhulp.nl. Wonen en huishouden Ondersteuning bij zelfstandig wonen Hulpmiddelen.
wikipedia
Overzicht gemeenten Hulpmiddelencentrum.
Wmo: 088 000 94 44. In en om het huis. U bevindt zich hier: Home WMO Overzicht gemeenten Overzicht gemeenten. Hulpmiddelencentrum levert hulpmiddelen voor de Wmo in de volgende gemeenten.: Capelle aan de IJssel. Krimpen aan de IJssel. Land van Cuijk.
alpaca knuffel
Het welzijnswarenhuis Van alle gemakken voorzien.
Sta-op relax stoelen leverbaar in een standaard maatvoering, maar ook geheel op uw maat gemaakt. In vele bekleding mogelijkheden. Lichtgewicht rolstoel, opvouwbare rolstoel, rolstoel accessoires etc. Hoog laag bed. Hoog Laag Ledikant verpleeghuisbed matras WendyLett glijlaken. Alles voor in bad, douche en toilet hulpmiddelen.
Mediq CombiCare voor zorgprofessionals.
Gunning contract VGZ. Ook in 2019 en 2020 kunnen wij medische hulpmiddelen voor stoma en continentiezorg leveren aan alle verzekerden van VGZ. Nieuwe E-learning wondzorg. Oncologische wond en ulcus. Meer weten: download de flyer of neem contact op met uw accountmanager.
2 medische hulpmiddelen in Heerhugowaard.
U bent hier.: 2 medische hulpmiddelen in Heerhugowaard. Op dit moment zijn er binnen ZorgkaartNederland 2 medische hulpmiddelen in Heerhugowaard bekend. Er zijn nog geen waarderingen op locaties geplaatst. Het gemiddelde cijfer van alle medische hulpmiddelen in Nederland is een 7.6.
Hulpmiddelen Careyn.
Hulpmiddelen voor jong en oud, om te lenen, huren of kopen. Uw zorg regelen. Volg ons op.: Home Diensten Hulpmiddelen. Careyn werkt samen met Medipoint, leverancier van zorg en comforthulpmiddelen. In de thuiszorgwinkels van Medipoint kunt u terecht voor medische hulpmiddelen, verzorgingsproducten en verpleegartikelen.

Contacteer ons