Resultaten voor medische hulpmiddelen friesland

Opleiding Beroep.
Gevonden in andere categorieën.: Gebruik persoonlijk profiel. Minder dan 10km. Minder dan 20km. Minder dan 40km. Minder dan 60km. Minder dan 100km. zoeken in de regio.: Grond, Weg en Waterbouw. Muziek, Kunst Cultuur. Meerdere selecties: CTRL toets. Laatste 3 maanden.
Paintballen
Vegro Thuiszorgwinkel MCL Leeuwarden Vegro Expertisecentrum Hulpmiddelen.
De thuiszorgwinkel in Leeuwarden is gevestigd in het medisch centrum Leeuwarden. Wij zijn gevestigd in de winkelstraat in het ziekenhuis. Men kan hier terecht voor uitleen, verhuur, en verkoop van hulpmiddelen. Het assortiment van de winkel bevat ten minste de onderstaande productcategorieën.
auto verkopen
Voetzorg Friesland Leeuwarden 8912 BH Leeuwarden, Slauerhoffweg 13, KAMER VAN KOOPHANDEL NUMMER 01166787.
Kaderleden Voetzorg Friesland. Exporteer de lijst met directieleden. Informatie beschikbaar als optie. Activiteiten Voetzorg Friesland. Medische apparatuur en instrumenten. Chirurgische apparatuur en instrumenten. Andere classificaties voor sommige landen. SBI NL 2008.: Vervaardiging van medische instrumenten en hulpmiddelen geen tandtechniek 32502.
airport taxi Tilburg
Uitleen hulpmiddelen De Friese Wouden.
Voor kleine hulpmiddelen kunt u terecht bij de uitleenpunten van De Friese Wouden. De volgende hulpmiddelen zijn daar te lenen: badplank, bedheffer/papegaai, bedverhogers set van 4 stuks, douchestoel, gipssteun, lucht-/windring, ondersteek, rolstoel kind, rolstoel, rugsteun, toiletstoel en toiletverhoger. Via uw zorgverzekering kunt veel van bovenstaande hulpmiddelen gedurende 26 weken 6 maanden gratis gebruiken.
particuliere leningen
Waarvoor ben ik verzekerd via het basispakket van de zorgverzekering? Rijksoverheid.nl.
Wat u precies vergoed krijgt, hangt af van uw leeftijd. Vraag en antwoord. Zijn medische hulpmiddelen opgenomen in het basispakket? Heeft u hulpmiddelen nodig voor behandeling, verpleging, revalidatie of verzorging? Dan krijgt u deze vergoed uit het. Vraag en antwoord.
Zorgoutlet, Thuiszorgwinkel voor nieuwe en tweedehands zorghulpmiddelen.
Over Zorgoutlet Ruilen, Retourneren en Herroepen Algemene voorwaarden Contact. This is a placeholder. Zorgoutlet, Thuiszorgwinkel voor nieuwe en tweedehands hulpmiddelen. In onze thuiszorgwinkel Zorgoutlet vindt u nieuwe en tweedehands zorghulpmiddelenvoor mensen met een tijdelijke beperking. Hulpmiddelen voor op reis. Bad Douche hulpmiddelen.
Medische hulpmiddelen Vacatures in Friesland Intermediair.nl.
Op zoek naar vacatures, banen, werk als medische hulpmiddelen in Friesland. E-mail mij de nieuwste banen. Account Manager Medische Technologie. Spierings Medische Techniek. Spierings Orthopaedics is opzoek naar een gedreven accountmanager die onze internatio Affiniteit met het medische en technische veldGemotiveerd Het, in overleg met de technische projectleiders, beantwoorden van medische.
Vergoeding diabetes hulpmiddelen 2017 Mediq Direct Diabetes.
Selecteer hieronder uw zorgverzekeraar om de reglementen omtrent vergoeding diabetes hulpmiddelen 2017 te bekijken. Er worden vier typen diabetespatiënten onderscheiden.: Mensen met diabetes die zijn uitbehandeld met orale bloedsuikerverlagende middelen en geïndiceerd zijn voor instelling op insuline, krijgen eenmalig 100 teststrips in afwachting van de instelling op insuline.

Contacteer ons