Meer resultaten voor marktplaats medische hulpmiddelen

LABORATORIUM APPARATUUR tweedehands en nieuw LabMakelaar Benelux B.V.
verwerkt persoonsgegevens over u doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt.Lees hier meer over ons privacy statement. Meest populair op dit moment. H P L C GC, UPLC, FPLC. Wat doen wij? Wie zijn wij? Visie en missie. Hoe werkt deze marktplaats?
garage
Regels aanbieden medische hulpmiddelen Marktplaats.
Het is toegestaan om op Marktplaats medische hulpmiddelen aan te bieden of te vragen, zoals bijvoorbeeld rollators. Het is niet toegestaan om hulpmiddelen aan te bieden waarvoor een medisch voorschrift nodig is van een bevoegde persoon zoals huisarts en apotheek.
rolstoel tweedehands
Vind Medische hulpmiddelen op Marktplaats.nl.
Verder kijken met de Marktplaats app. Je internetbrowser wordt niet meer ondersteund. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Gebruik een nieuwere versie of een andere browser. Help en info. gratis af te halen. Heel Marktplaats 2.583 resultaten voor Medische hulpmiddelen.
Boxsprings
Vind medische hulpmiddelen op Marktplaats.nl.
Verder kijken met de Marktplaats app. Je internetbrowser wordt niet meer ondersteund. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Gebruik een nieuwere versie of een andere browser. Help en info. gratis af te halen. Heel Marktplaats 2.583 resultaten voor medische hulpmiddelen.
snel geld lenen
Vergoedingen Scouters.
Of je slaapkamer is boven, maar traplopen gaat erg lastig. Als je hulpmiddelen of aanpassingen nodig hebt om zoveel mogelijk zelf te kunnen doen, ook in en om huis, kan het zijn dat je gemeente dit voor een deel of helemaal vergoedt.
lening
Zorg Verpleegmiddelen en Hulpmiddelen Marktplaats.nl.
Verder kijken met de Marktplaats app. Je internetbrowser wordt niet meer ondersteund. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Gebruik een nieuwere versie of een andere browser. Help en info. Zorg Verpleegmiddelen en Hulpmiddelen. Groep en Rubriek. Zorg Verpleegmiddelen en Hulpmiddelen 39.055.
bachbloesem
Qwiek.up zorgt voor meer aandacht bij belevingsgerichte zorg.
Volgende ervaring lezen. Meneer" kon vanwege zijn gevoeligheid voor de drukte van de andere bewoners niet in de woonkamer eten, door het inzetten van de Qwiek.up werden de andere bewoners rustig, waardoor ook meneer aan kon sluiten bij de gezamenlijke diners."
Vind Medische apparatuur op Marktplaats.nl.
apple tv 4. Heel Marktplaats 11 resultaten voor Medische apparatuur. Groep en Rubriek. Witgoed en Apparatuur. Overige Witgoed en Apparatuur 3. Audio, Tv en Foto. Optische apparatuur Microscopen 2. Fotografie Professionele apparatuur 1. Vacatures Automatisering en ICT 1. Zorg Verpleegmiddelen en Hulpmiddelen 1.

Contacteer ons