Zoeken naar bedrijven medische hulpmiddelen

Sunshine Act: transparantie in het belang van de patiënt.
De wettelijke transparantieplicht legt farmaceutische en medische hulpmiddelen bedrijven, zowel Belgische als buitenlandse, op om premies en voordelen die zij vanaf 1 januari 2017 rechtstreeks of onrechtstreeks toekennen aan gezondheidszorgbeoefenaars, organisaties in de gezondheidszorgsector of patiëntenverenigingen, te documenteren en jaarlijks openbaar te maken op het platform betransparent.be.
samenvoegen van leningen
Verkoop" van medische hulpmiddelen in supermarkten is goed voor consument" Medi-Sfeer.
Home Nieuws Verkoop" van medische hulpmiddelen in supermarkten is goed voor consument." Verkoop" van medische hulpmiddelen in supermarkten is goed voor consument." 17 juli 2018. Als supermarkten binnenkort medische hulpmiddelen mogen verkopen, is dat een goede zaak voor de consument.
taxi airport charleroi
Registratie van de distributie en invoeractiviteiten FAGG.
Mijn onderneming: applicatie die algemene informatie over de onderneming groepeert. Mijn activiteiten en mijn klassen: applicatie die de activiteiten groepeert zoals fabricage, distributie, uitvoer maar ook de risicoklassen van de betrokken medische hulpmiddelen klasse I, IIa, IVD lijst A, IVD lijst B.
goedkoopste persoonlijke lening
Terugbetaling van niet-implanteerbare medische hulpmiddelen RIZIV.
Om de kwaliteit van de zorgen te kunnen garanderen, moeten de bedrijven die aanvragen tot aanneming indien voor verzorgingsmiddelen of diagnostische middelen aantonen dat het product beantwoordt aan de kwaliteitscriteria die door de Raad worden bepaalt. Wat zijn de criteria? Pompen / geneesmiddelencassetes: Norm NF ISO 28620 2010. Bloeddrukmeters: Lijst gepubliceerd door dabl Educational Trust. Glucosemeter teststrips lancetten: Normen ISO 15197 2013. K.B van 13/03/2016. K.B van 16.09.1991: steriele insulinespuiten voorwaarden. van 17.09.1991: steriele insulinespuiten tegemoetkomingen. 18.04.2017 Voorwaarden terugbetaling autosondage thuis. 3202 739 79 42. Laatst aangepast op 30 juli 2018. Niet-implanteerbare medische hulpmiddelen Momenteel geselecteerd.
Lama
Over ons LABORIE.
Toentertijd waren maar weinig urologen bereid urodynamisch onderzoek te doen, omdat zulk onderzoek veel tijd, geld en moeite kostte. Bij LABORIE zagen ze in dat de inzet van computers veel van deze bezwaren zou wegnemen. Het moderniseren van de markt voor medische hulpmiddelen.
Wie zijn we? beMedTech.
Dit zijn alle producten en uitrustingen die onder het toepassingsgebied vallen van de Europese richtlijnen Medische Hulpmiddelen 93/42/EG, Actief implanteerbare medische hulpmiddelen 90/385/EG en Medische hulpmiddelen voor in-vitro diagnostiek 98/79/EG. Het gaat dus om een heel ruim werkgebied, van injectienaalden, rolstoelen en snelverbanden over implantaten en pacemakers tot medische beeldvorming en in-vitro diagnose testen.
Medische hulpmiddelen Neprofarm.
Zij moeten voldoen aan de eisen van de Wet op de Medische Hulpmiddelen van 15 januari 1970 en het Besluit Medische Hulpmiddelen van 30 maart 1995. Een medisch hulpmiddel is herkenbaar aan het verplichte CE-teken, dat op de verpakking en de gebruiksaanwijzing moet zijn aangebracht.
Alle Bedrijven Online: Medische Apparatuur en Instrumenten in Zuid Holland Pagina 1.
Rubrieken index: 2 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z. Medische Apparatuur en Instrumenten in Zuid-Holland 24 resultaten gevonden. Resultaten: 1 t/m 24 van 24 bedrijven.

Contacteer ons